Ne no.. jedna velryba nema šanci proti tolika žralokůmvymahac píše:Klidně dejte obrany na zruška, pvp je dneska už tak zabitý, že se tam můžem mlátit velrybama a bude to jedno.

Ne no.. jedna velryba nema šanci proti tolika žralokůmvymahac píše:Klidně dejte obrany na zruška, pvp je dneska už tak zabitý, že se tam můžem mlátit velrybama a bude to jedno.
To máš z toho, že používáš jen Zruško.Jolly píše:
![]()
![]()
to sami ale muzu rict ja sejdou se 2 warove co nepousteji mezernik a muzu se jit klouzat umru sice za dyl ale umru to sami ninjove:) a muzu si hazet zruska jak chci stejne se z tama nedostanu tak tu zase nepiste blbosti..
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
No hele tak jak už sem psala, vůbec nic se tím nezmění..Renegade2 píše:Co tímhle tématem chcete docílitpo milionté. Každému normálně uvažujícímu člověku dojde že nic.
. Kdyby to šlo tak vám klidně půjčím toho suru klidně i s pvp věcma nejsou zrovna nejhorší, navíc má komplet bio i karmu na G10 sice obrana ale což, aspon něco málo ustojí a klidně si to můžete zkusit jakej je to med ta vaše ignor obrany v té vřavě.
Mám sice jenom jaspis 16% víc jsem nanatočil, ale komu by to nestačilo mohl by si tam dát třeba 25%+
Souhlasím a trochu poupravím 11 ti dá úplně každej,ale ti lepší dávají 16k...pepops píše:mala by byt na to obrana nejde o zrusenie kuzla nech zrusí kuzlo! od toho to kuzlo je ale nemal by byt taky dmg predsa len to je kuzlo na zrusenie ochrannych kuziel tak by nemal mat taky dmg.
myslim ze je to chyba hry. prečo potom nema BM sura iba 33 procent do ochrany tak nech to stiahnu i wp surovi.
hold potom by konecne wpckari museli aj nieco vrazit do vybavy a nielen hadzat kulicky
Ako hovorím zrušit kuzlo je na zrušenie kuzla a tým by sa malo aj prejavovat v hre. a nie šupnut 11k na dmg. a po talikoch mozno aj viac
8% v SHELLTeensaver píše:![]()
![]()
smejem sa trochu... bio na to učinkuje, shell na to učinkuje + stavim sa o účet že v dračom brneni bude na to tiež obrana ak ni aj vo šperkoch... jaj bože ste vtipný.. k tem 11k se musiš dopracovat
ja mam schopku dokopy jen 27% + černej + kosti + elik int a vic než 10k na zruško sem zatim nedal ani svoji druhe postave, moc to zveličujete..
Tajemnik píše:8% v SHELLTeensaver píše:![]()
![]()
smejem sa trochu... bio na to učinkuje, shell na to učinkuje + stavim sa o účet že v dračom brneni bude na to tiež obrana ak ni aj vo šperkoch... jaj bože ste vtipný.. k tem 11k se musiš dopracovat
ja mam schopku dokopy jen 27% + černej + kosti + elik int a vic než 10k na zruško sem zatim nedal ani svoji druhe postave, moc to zveličujete..
![]()
![]()
Děkuju moc za těch 8% až těch % půjde dát minimálně 50 do kupy řekni.Jo a nepiš že kosti na to fungujou,protože k čemu mi bude že si na to dám kosti když ten WP je bude mít taky tím pádem se vyruší a nezapomen napsat že karma taky funguje další pár %...11k tak to jsem dával se svojím starým WP a to tam bylo PvP fakt o ničem takže nevím jestl ijsi tak špatný nebo co.
A pokud budou ve dračích věcech na to obrany,tak beru všechno zpátky.