Diskuze WAR odpověd - BUGATI ...

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
CreepiXx
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 195 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze WAR odpověd - BUGATI ...

Příspěvek od CreepiXx » sob 13. říj 2012 21:01:23

Play4Win píše:
Vikern píše:Po delší době sem šel mrknout do války a nezávisle na Buggatiho sem nadával na to že extreeeme mi přes obranu na sury 70%,meče 50% schopku 41 (shell + ochrana) veme na zruško 9k +- tak asi opravdu nebude něco v pořádku..bude to vypadat jak obych brečel..ale nejvíc znevýhodněná postava je BM sura..na něj platí pvp ochrany,magie,meče...šamani mají výhodu že neplatí oheň a kdo má ve věcech vějíře či zvony že jo...ale to by mě tak nevadilo jako ten kravský dmg od wpček....

Bmko že je nejvíc znevýhodněna postava? :lol: :lol: :lol: Že na něj platí meče když má magický útok? :lol: :lol: :lol: Tak si to shrnemn platí na ně pouze magie žádne meče :up: obranu na magii v shellku uděláš maximálně 45% na všechno ostatní 60% a na šípy 70%. Tak mi tady nemrmlej že je Bmko znevýhodněne. :chunjo: :Hello:
Dneska jsem ho potkal v metinlandu a myslím si, že BMko umí taky dávat pěkné pecky.. Sám jsem to okusil. :suspect: BMko má jedinou nevýhodu, že nemůže zasáhnout víc cílů najedou. Zruško taky ne ;)

Kdyby se nějak pořešil oheň, otrava, zruško, stuny, warové a ninjové a tzv. braní pod meč/dýky a samotná magie na ostatní skilly, tak by to brutálně hodně změnilo PvP. Ale toto patří k metinu, je to vynalezeno samotnými tvůrci, takže by jste si neměli stěžovat, proč je to tak nastavené.

Jediné s čím souhlasím je to, co napsal BaGo. Cooldown, ale né na půl minuty. Stačilo by to jako u ostatních - 15/20 vteřin.
Obrázek

Hra skončila, dřív než začla :D

Bye, bye :)

Vikern
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Vikern » sob 13. říj 2012 21:07:20

aspoň že tu nezmiňujete temnou ochranu která je ve válce uplně k ničemu (a o5 se dostáváme k wp)..no a co se rychlosti kouzel týče..než se mi načte a hodím ten slavný tmavý kámen to je doba...a když teda na sury platí jen magie broč s tak kravským dmg jaspisu (schopky 22% + zdobený náramek) a velkým dmg kamene beru tak málo?..jako podle mě ty meče taky fungují..je blbost že na sury platí jen nákých 45% magie 50 -+10 chary + kosti a 8% v shellku..to bych dával jiné hity..vysvětli mi pro mi war bere víc jak já jem a to mám 60 war,60 meč,8% shell a kosti..přitom jeho skill není tak silný jako kámen..
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » sob 13. říj 2012 21:07:56

Creepix:[/b ]Ale zruško má takový cooldown. Ale když se naboostíš rychlostí kouzla, hážeš zruško za zruškem.

Ostatní "nevýhody", jako je oheň, nabírání pod meč apod., jsou už v metinu normální. Ale když i statní servery mají obrany na zruško, proč by to nemohl mít i Sindicate?

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » sob 13. říj 2012 21:14:26

Musim rict, ze sem se taky docela divil, ze Bugatimu zamkli 2 temata. Kazdy den se tu opakuji temata jak na bezicim pase a nic se nedeje. Asi nekomu pretekla trpelivost a zrejme chtel/a usetrit lidi od warnu .)

K tematu:
V chumlu si toho nevsimnes, kdyz dostanes nejakou pecku. Muze to byt dosti frustrujici, kdyz existuje kouzlo na ktere nejsou skoro zadne obrany. Nekteri lide tu makaji jako blazni, chteji mit vse na max a pak prijde sura a slozi ho na 4 zruska a pri tom se ani nezapoti :D to pak cloveka napadne "Ma smysl tu ztracet cas, kdyz jsou v pvp takove nedostatky? "Je to vazne zvlastni, kort tady kde se vylepsuje spousty veci, hlasuje se tu porad, navrhy se tu delaji na kdo vi jakou ptakovinu, ale porad tu unikaji zakladni veci.
Ted se prave zacinaji projevovat ty zakladni nedostatky nebo-li chyby ve hre (o pvp). Je tu spousty novinek, karma, zrucnost, veci a zbrane od 100 lv, ale bohuzel se nejak zapomnelo pridat nebo aplikovat obrany.
A je docela prekvapujici, ze nikdo z teamu se k tomu celkove nevyjadril a to tu temat bylo pozehnane.
Snad se to brzy vyresi a budou spokojeny vsechny strany. Nic jineho nam totiz ani nezbyva.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

LORDxMICHAL.
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 45 poděkování

Příspěvek od LORDxMICHAL. » sob 13. říj 2012 21:17:44

ok pro me posledni valka a svata hraji od pocatku co je sindi za WP a nikdy jsem si nestezoval za dobu starych zbrani a veci. me berou hodne samani full magie 72% saman a brecim ne!!! stve me treba ze pri horeni me nefunguji eliky a to mam nahrdelnik odolnost proti ohni proc stale horim?:D proc neni obrana na horeni? vam to nevadi me jo!!!takze asi jste to takto chtely jako wp koncim ve valkach.preji vam novou eru stejne vam zachvilku zas bude vadit jine s pozdravem LORDxMICHAL

ps:a bugati tu nemluvil jen o zrusku!!!
ObrázekTemnyBlackObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ArcherJinno140PPPPCompleteChizfen

Play4Win
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Play4Win » sob 13. říj 2012 21:21:52

Vikern píše:aspoň že tu nezmiňujete temnou ochranu která je ve válce uplně k ničemu (a o5 se dostáváme k wp)..no a co se rychlosti kouzel týče..než se mi načte a hodím ten slavný tmavý kámen to je doba...a když teda na sury platí jen magie broč s tak kravským dmg jaspisu (schopky 22% + zdobený náramek) a velkým dmg kamene beru tak málo?..jako podle mě ty meče taky fungují..je blbost že na sury platí jen nákých 45% magie 50 -+10 chary + kosti a 8% v shellku..to bych dával jiné hity..vysvětli mi pro mi war bere víc jak já jem a to mám 60 war,60 meč,8% shell a kosti..přitom jeho skill není tak silný jako kámen..

Temná ve válce k ničemu? Pokud nejsi zrušený, tak jako BM sura nemáš konkurenci, držíš chumel. Bereš mu míň třeba proto, že má hotového biologa narozdil od tebe, nevěřil by jsi co těch 12% udělá, navíc má útočné pasivní kouzlo auru ty máš obranné, a myslím si že takový velký rozdil v tom stejně nebude. Jak psal víše creepex, Bm sura múže utočit na víc cílu, stačí si přečíst co je napsáno na kouzlech.
Obrázek

Obrázek
NO-LIFE POWER :inlove:

Alea
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 347 poděkování

Příspěvek od Alea » sob 13. říj 2012 21:22:04

A závěrem...
Tohle téma nemá proč být otevřené - oheň, zruško, bug pod meče/dýky - témat je na tohle dost (stále otevřených, kde se slušně debatuje) a nemá cenu zakládat další či zde psát komentáře typů "stížnost, hnus, fuj atd...".
Místo nich raději investujte váš drahocenný čas k hledání a navrhování řešení a snahy o to dopilovat společnými silami možnosti nápravy. Zrovna na zruško si pamatuji téma, kde se to návrhy jen hemží, tedy mi netvrďte, že to ve vašich silách není.

Diskuze o hře má být o seriózní debatě. Od výplodů vzteku či podobných emocí máte off topic. Zde se snažme definovat problémy ve hře a najít způsob jak ho vyřešit, jinak si v ničem nepomůžeme.

A pokuď má někdo pocit, jak ho zde hrozně diskriminujeme - ticket - nahlášení zneužití pravomocí teamu.

Tímto vám již nemám co napsat k tématu - svoboda slova, znovuotvíraní zamčených témat.
Věřím, že je tohle dostatečnou ukázkou, že zde nejsou "pravidla" jen tak na okrasu.

Alea

PS. Seriozne diskutujícim z tohoto tematu se omlouvám za zamknuti. Veřím ale, že s pvp situací hry jsou dotyční obeznámeni a najdou si vhodnější téma, kde se vyjádřit a zkusí navrhnout i případné řešení. A ne jen stále konstatovat "známá" fakta, což již zahání spíše snahou nahnat si příspěvky a otevřít téma, které v prvotním smyslu nevede k ničemu jinému než k hádkám...
"Mým revírem je fórum, mé tempo bude vražedné. Mí protivníci jsou opakující se témata, nezdvořáci a přispívající maniaci. Jako BM se budu snažit pracovat ve dne v noci. Mým úkolem je chránit vaší bezpečnost."

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline jura94