Dneska jsem ho potkal v metinlandu a myslím si, že BMko umí taky dávat pěkné pecky.. Sám jsem to okusil.Play4Win píše:Vikern píše:Po delší době sem šel mrknout do války a nezávisle na Buggatiho sem nadával na to že extreeeme mi přes obranu na sury 70%,meče 50% schopku 41 (shell + ochrana) veme na zruško 9k +- tak asi opravdu nebude něco v pořádku..bude to vypadat jak obych brečel..ale nejvíc znevýhodněná postava je BM sura..na něj platí pvp ochrany,magie,meče...šamani mají výhodu že neplatí oheň a kdo má ve věcech vějíře či zvony že jo...ale to by mě tak nevadilo jako ten kravský dmg od wpček....
Bmko že je nejvíc znevýhodněna postava?![]()
![]()
Že na něj platí meče když má magický útok?
![]()
![]()
Tak si to shrnemn platí na ně pouze magie žádne meče
obranu na magii v shellku uděláš maximálně 45% na všechno ostatní 60% a na šípy 70%. Tak mi tady nemrmlej že je Bmko znevýhodněne.
:Hello:

Kdyby se nějak pořešil oheň, otrava, zruško, stuny, warové a ninjové a tzv. braní pod meč/dýky a samotná magie na ostatní skilly, tak by to brutálně hodně změnilo PvP. Ale toto patří k metinu, je to vynalezeno samotnými tvůrci, takže by jste si neměli stěžovat, proč je to tak nastavené.
Jediné s čím souhlasím je to, co napsal BaGo. Cooldown, ale né na půl minuty. Stačilo by to jako u ostatních - 15/20 vteřin.