Zrůško-hlasování na vytvoření obran.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Zrůško-hlasování na vytvoření obran.
Čekal jsem že polovina WP surů,si budou bránit svou postavu a je to tak,jen vám chci říct že si vemte jaké by to bylo kdyby na tmavý kámen nebyla obrana ani odolnost na magii nic.by dával BM do WP například 20 000,a líbilo by se vám kdyby vám tak někdo dával a leželi by jste,myslím že ne berte to tak,že vám to ani nepříjde,ale BM bere sakra málo,ti co si už umí udělat PvP výbavu dobrou,určitě by se vám to nelíbilo tak se zamyslete nad tím co píšete,někteří,myslím konkrétně jen ti co si brání WP,já za WP skončil jen skrz to zrušit kouzlo,rád se k němu vrátím když bude mít obranu na zruško raději budu dávat malé DMG,než vás sundat

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
PvP obrany, a magie, kouzlo které vykouzlíš i beze zbraně. Pokud by toto fungovalo dmg bych navýšil, aby nám tu nebrečeli.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
a vysvetli mi prosim ako to je bojovat normalne ? no jo sura sice ma jeste dalsi 2 utocne skilly ale ty jsou totalne nanic u pvp neberou skoro nic krome zruska je sura na pvp uplne nanic a jeste i to mu chcete zeslabit ako zadna slava ... protoze jestli se to zrusko jeste zeslabi tak mensi lvl WP ktery nechodi do svaty ani do valek a pvp maj jen na obranu a to jen takou provizorni vybavu si muzou pyskat v tom pripade ze tohle projde odstavite WP suru na vedlejsi kolej u pvp a jeste jedna vec kdyz uz resite suru zacnite resit i ostatni ... at se Bm surovy pomalej nacitavaj kouzla v podstate on muzu nonstop jen kouzlit to je taky nefer nebo uberte rychlost seku u ninjy dagera a wara auraka jako pokouset se od nich dostat kdyz zacnout sekta je skoro nemozny + spomalte nacitavani kouzla lecit u healeru + at maj samani draci moc slabsi buffy u to je hrozna nevyhoda a takhle se da jit a na kazdou postavu se da najit neco ...Dundee7 píše:Kdyby ty kosti a shell k něčemu byly tak tu tolik lidí kvůli tomu svůj čas neztrácí. Dostávat tím za 6k kritik tak sem ani nelezu a je mi to jedno. Ono kdyby to bylo tak že by nebyla obrana na ninjův jedovatej oblak a ne na zruško tak by i ty WP držkovalyxR3Dx píše:Ano jsem WP a jsem proti, nevidím důvod proč by na něj měly být odolnosti. Je to snad pravidlo, že musí být odolnost na vše? A že se někomu nelíbí, že některé wpečka zvolili cestu jednoho kouzla, kterým davaj velký dmg? No a? Stejně tak tu můžem protestovat, proč by sme měli mít své buffery, od toho tu sou snad hráči, kteří hrají za šamany! Je snad na každým znás, jak si pojede svou postavu a nevykládejte mi tu že na Zruško neexistuje ''žádná'' odolnost, pokud vím máte kosti, nemáte? váš problém. Máte Shelko, nemáte? opět váš problém. A jestli chcete teda redukovat ten dmg (nemluvě o tom že všichni hráči, co vlastní wp ho budou moci smazat, protože bude na pvp kničemu), tak já chci aby se zruškem dal zrušit DUCH u BM!!!
Jen pro upřesnění: Zrušit kouzlo
Odstraň všechny užitečné efekty nepřítele
Šance na zrušení kouzel 60%
Jak víte, že odolnosti se nepočítají mezi užitečné efekty???? Podle mě to je nějaký efekt který je snad užitečný, nebo ne? Pokud to tak je, tak tím padám je to zcela v pořádku že bere zruškem tolik! 60% plátí pouze na kouzla(skilly) o užitečných efektech tam není nic psáno!Je mi jasný že žádnej z WP nebude pro úpravu tohohle skillu. Holt na to nemaj asi kou.. bojovat normálně. Ono přece posílat každýmu bez ohledu na výbavu za 15+kritiky je jednodušší
[Edit: Vyvarujte se prosím citacím, vzniká tu potom spam. Jako by jste těch spamů a hádanic neměli v OT dost. Zde vyjadřujte pouze svůj názor k návrhu/Tryphena]
Sem co sem mno
...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav
a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft
Má momentálni zemne
Ave Ja
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

Pocestný obchodník jako já ma hodne postav

Má momentálni zemne

Ave Ja

Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Já osobně jsem pro PVP obrany. Napsal jsem to několikrát. SURA ja SURA bez vyjímek.
Jinak bych bral aspoň nachvilku, pro každej char jedno kouzlo bez obran
War tělo-pádit
Pádit za 10k+ omráčko a hned další pádit
War mentál-rána mečem
To samé jak pádit. Omráčko a hned další pecka
Ninja dýky-jedovat
Hodit jedák, otrávit, zmizet a pak další jedák
Ninja luk-jedovatej oblak
To by byl masakr, jed, omráčko a zachvilku opáčko
Šaman drak-střílení na draky
Dát pecku a ještě oheň k tomu, proč ne
Šaman healer-tam je to jedno. Mít kouzlo na takové dálky vau
BM sura-duch plamene
au to by bolelo
Jinak bych bral aspoň nachvilku, pro každej char jedno kouzlo bez obran

War tělo-pádit
War mentál-rána mečem
Ninja dýky-jedovat
Dát pecku a ještě oheň k tomu, proč ne

Šaman healer-tam je to jedno. Mít kouzlo na takové dálky vau

BM sura-duch plamene
au to by bolelo

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To by to pvp ztratilo úroveň totálně .. takhle ve válce narazíš na max 3 sury naráz a ted si představ, že bys takovou pecku dostal od každýho charu. To snad radši ani ne ... 

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 121 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
nevím jak vy, ale já tam čtu:
Zrušit kouzlo
nikde nevidím větu: Odstraň nepřítele na 2 tahy
a když je to zrušit kouzlo pak si myslím, že by se tomuhle kouzlu mohlo ubrat dmg, spousta z vás tu bude říkat jak jsem blbej a podobně, ale je to můj názor. Přece když postavě zruším kouzlo (tím především buff), tak už v tu dobu je na tom to WP lépe, že nebude dostávat takové rány... tak mi solidně vysvětlete, proč musí zrovna WP brát tolik když "jen" ruší kouzlo, přitom má spoustu dost silných skilů (např. ránu prstem)...
Zrušit kouzlo
a když je to zrušit kouzlo pak si myslím, že by se tomuhle kouzlu mohlo ubrat dmg, spousta z vás tu bude říkat jak jsem blbej a podobně, ale je to můj názor. Přece když postavě zruším kouzlo (tím především buff), tak už v tu dobu je na tom to WP lépe, že nebude dostávat takové rány... tak mi solidně vysvětlete, proč musí zrovna WP brát tolik když "jen" ruší kouzlo, přitom má spoustu dost silných skilů (např. ránu prstem)...

...comming soon...
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
-
- Lv.19
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Spoiler:
sir elabor píše:nevím jak vy, ale já tam čtu:
Zrušit kouzlo
ano odstraní užitečné efekty, ale jak můžeme vědět že se obrany nepočítaj do užitečných efektů? Přeci % jsou tam pouze na zrušení kouzel ne na odstranění efektů

PS: Dragoni nebojte se, když zredukují zruško, dalši na řadě bude váš oheň, to se jim taky nelíbí

![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
- Lukasenkoo
- Lv.10
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Spoiler:
HonzaM píše:To by to pvp ztratilo úroveň totálně .. takhle ve válce narazíš na max 3 sury naráz a ted si představ, že bys takovou pecku dostal od každýho charu. To snad radši ani ne ...LOCO30 píše:Já osobně jsem pro PVP obrany. Napsal jsem to několikrát. SURA ja SURA bez vyjímek.
Jinak bych bral aspoň nachvilku, pro každej char jedno kouzlo bez obran![]()
War tělo-pádit
War mentál-rána mečem
Ninja dýky-jedovat
Dát pecku a ještě oheň k tomu, proč ne![]()
Šaman healer-tam je to jedno. Mít kouzlo na takové dálky vau![]()
BM sura-duch plamene
au to by bolelo
Co se týče textu v popisu kouzla není tam nic o tom, že toto kouzlo ignoruje soupeřovi odolnosti, je tam jen napsáno, že odstraní soupeřovi pozitivní efekty a šance je 60% myslí se tím buffy aura meče..., kdyby to znamenalo, jak někteří píší, že by to zrušilo soupeřovi odolnosti tak proč se to jmenuje zrušit kouzlo??? že by proto že to má rušit jen kouzla a nemá to ignorovat soupeřovi odolnosti, proč soustavně toto kouzlo bere +- stejné hodnoty, když v 60% případu by mělo brát velké hodnoty a v 40% hodnoty po odečtení odolností ? Tak je chybně napsaný popis tohoto kouzla a nebo je chyba, že se na něj nedali odolnosti jak magie tak PVP.
A jsou tu 3 možné řešení:
1) Aby každý char měl jedno kouzlo na které se nevztahují odlonosti. Platí to pro ty co tvrdí, nikde není napsáno, že musí být odolnosti na každe kouzlo tak, ať každý char má jedno kouzlo bez obran.

2) Aby se dali na zruško odolnosti jak magie tak PVP na sury.
3) možnost je nefer vůči BM, ale klidně bych se s ní smířil: klidně ať má wp sura na zrušit kouzlo dmg jak BM na kámen, ale ať jsou na něj možné odolnosti magie a PVP a je nějaká šance obrany na zruško.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ArcherP | 160 | P | P | P | 5/5 | Full |
-
- Lv.19
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Ano, ale máš tam napsané dvě věci.
1.Odstraň všechny nepřítelovi užitečné efekty ( tím může byt myšleno i odolnosti, protože to jsou přeci užitečné efekty a pokud to tak je, tak je tento efekt zrušen na 100% a nemělo by se s tím nic dělat)
2. Šance na zrušení kouzel 60% ( tím jsou myšleny kouzla s dlouhodobým účinkem - buffy )
Stejně tak můžeme diskutovat, že když má zruško jen rušit a né zabíjet na 2-3 rany, tak ať zruší šance na otravu u ninju, zapálení u šamanů, spomalení a ducha u BM, stun u Warrů a heal a stun u healera
( když se povede) Tak by to přeci mělo být podle toho co se tam píše ne? Jste pro? Myslím že asi ne že? Nemůžete někde něco ubrat a jinde zase nic nepřidat. Tak to prostě nejde, všude musí být přímá úměra.
1.Odstraň všechny nepřítelovi užitečné efekty ( tím může byt myšleno i odolnosti, protože to jsou přeci užitečné efekty a pokud to tak je, tak je tento efekt zrušen na 100% a nemělo by se s tím nic dělat)
2. Šance na zrušení kouzel 60% ( tím jsou myšleny kouzla s dlouhodobým účinkem - buffy )
Stejně tak můžeme diskutovat, že když má zruško jen rušit a né zabíjet na 2-3 rany, tak ať zruší šance na otravu u ninju, zapálení u šamanů, spomalení a ducha u BM, stun u Warrů a heal a stun u healera

![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No ja nevim,ale trefit se prstem je stejne tezke,jako se trefit leckou,nebo bleskacem:) Jinak vir je plosne kouzlo a to se ve war vyuziva dobre.
A u zruska.No nevim jak si to myslel,ale je to hloupost jak to pises,ze by to,kdyz to ma odsranit uzitecne efekty,tak je to pri rane a to sou buffy a pomocna kouzla:) Dokonce by to melo,jako na offiku zrusit i podpurne eliky,krome tech co sou z itemu a to tu nefunguje:)
A u zruska.No nevim jak si to myslel,ale je to hloupost jak to pises,ze by to,kdyz to ma odsranit uzitecne efekty,tak je to pri rane a to sou buffy a pomocna kouzla:) Dokonce by to melo,jako na offiku zrusit i podpurne eliky,krome tech co sou z itemu a to tu nefunguje:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »