Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.
Zamčeno

Tak co zvolíte?

1. PVP obrany
80
42%
2. Obrana magii
40
21%
3. Snizit rychlost kouzla zrušit
6
3%
4. Mám lepší nápad
7
4%
5. Nesouhlasím s ničím
58
30%

Celkem hlasů: 191

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Příspěvek od slusnej » stř 17. říj 2012 21:47:58

Čekal jsem že polovina WP surů,si budou bránit svou postavu a je to tak,jen vám chci říct že si vemte jaké by to bylo kdyby na tmavý kámen nebyla obrana ani odolnost na magii nic.by dával BM do WP například 20 000,a líbilo by se vám kdyby vám tak někdo dával a leželi by jste,myslím že ne berte to tak,že vám to ani nepříjde,ale BM bere sakra málo,ti co si už umí udělat PvP výbavu dobrou,určitě by se vám to nelíbilo tak se zamyslete nad tím co píšete,někteří,myslím konkrétně jen ti co si brání WP,já za WP skončil jen skrz to zrušit kouzlo,rád se k němu vrátím když bude mít obranu na zruško raději budu dávat malé DMG,než vás sundat
Obrázek

oSTRoNgMANo
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od oSTRoNgMANo » stř 17. říj 2012 22:51:17

PvP obrany, a magie, kouzlo které vykouzlíš i beze zbraně. Pokud by toto fungovalo dmg bych navýšil, aby nám tu nebrečeli.

AbcGames
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od AbcGames » stř 17. říj 2012 23:11:33

Dundee7 píše:
xR3Dx píše:Ano jsem WP a jsem proti, nevidím důvod proč by na něj měly být odolnosti. Je to snad pravidlo, že musí být odolnost na vše? A že se někomu nelíbí, že některé wpečka zvolili cestu jednoho kouzla, kterým davaj velký dmg? No a? Stejně tak tu můžem protestovat, proč by sme měli mít své buffery, od toho tu sou snad hráči, kteří hrají za šamany! Je snad na každým znás, jak si pojede svou postavu a nevykládejte mi tu že na Zruško neexistuje ''žádná'' odolnost, pokud vím máte kosti, nemáte? váš problém. Máte Shelko, nemáte? opět váš problém. A jestli chcete teda redukovat ten dmg (nemluvě o tom že všichni hráči, co vlastní wp ho budou moci smazat, protože bude na pvp kničemu), tak já chci aby se zruškem dal zrušit DUCH u BM!!!

Jen pro upřesnění: Zrušit kouzlo
Odstraň všechny užitečné efekty nepřítele
Šance na zrušení kouzel 60%

Jak víte, že odolnosti se nepočítají mezi užitečné efekty???? Podle mě to je nějaký efekt který je snad užitečný, nebo ne? Pokud to tak je, tak tím padám je to zcela v pořádku že bere zruškem tolik! 60% plátí pouze na kouzla(skilly) o užitečných efektech tam není nic psáno!
Kdyby ty kosti a shell k něčemu byly tak tu tolik lidí kvůli tomu svůj čas neztrácí. Dostávat tím za 6k kritik tak sem ani nelezu a je mi to jedno. Ono kdyby to bylo tak že by nebyla obrana na ninjův jedovatej oblak a ne na zruško tak by i ty WP držkovaly ;) Je mi jasný že žádnej z WP nebude pro úpravu tohohle skillu. Holt na to nemaj asi kou.. bojovat normálně. Ono přece posílat každýmu bez ohledu na výbavu za 15+kritiky je jednodušší ;)
a vysvetli mi prosim ako to je bojovat normalne ? no jo sura sice ma jeste dalsi 2 utocne skilly ale ty jsou totalne nanic u pvp neberou skoro nic krome zruska je sura na pvp uplne nanic a jeste i to mu chcete zeslabit ako zadna slava ... protoze jestli se to zrusko jeste zeslabi tak mensi lvl WP ktery nechodi do svaty ani do valek a pvp maj jen na obranu a to jen takou provizorni vybavu si muzou pyskat v tom pripade ze tohle projde odstavite WP suru na vedlejsi kolej u pvp a jeste jedna vec kdyz uz resite suru zacnite resit i ostatni ... at se Bm surovy pomalej nacitavaj kouzla v podstate on muzu nonstop jen kouzlit to je taky nefer nebo uberte rychlost seku u ninjy dagera a wara auraka jako pokouset se od nich dostat kdyz zacnout sekta je skoro nemozny + spomalte nacitavani kouzla lecit u healeru + at maj samani draci moc slabsi buffy u to je hrozna nevyhoda a takhle se da jit a na kazdou postavu se da najit neco ...

[Edit: Vyvarujte se prosím citacím, vzniká tu potom spam. Jako by jste těch spamů a hádanic neměli v OT dost. Zde vyjadřujte pouze svůj názor k návrhu/Tryphena]
Sem co sem mno :) ...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav :) a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft :D
Má momentálni zemne :jinno:
Ave Ja :inlove:
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já :fight:

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » stř 17. říj 2012 23:42:06

Já osobně jsem pro PVP obrany. Napsal jsem to několikrát. SURA ja SURA bez vyjímek.
Jinak bych bral aspoň nachvilku, pro každej char jedno kouzlo bez obran :P
War tělo-pádit
Pádit za 10k+ omráčko a hned další pádit
War mentál-rána mečem
To samé jak pádit. Omráčko a hned další pecka
Ninja dýky-jedovat
Hodit jedák, otrávit, zmizet a pak další jedák
Ninja luk-jedovatej oblak
To by byl masakr, jed, omráčko a zachvilku opáčko
Šaman drak-střílení na draky
Dát pecku a ještě oheň k tomu, proč ne ;)
Šaman healer-tam je to jedno. Mít kouzlo na takové dálky vau ;)
BM sura-duch plamene
au to by bolelo :P
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » stř 17. říj 2012 23:53:18

To by to pvp ztratilo úroveň totálně .. takhle ve válce narazíš na max 3 sury naráz a ted si představ, že bys takovou pecku dostal od každýho charu. To snad radši ani ne ... :no:

sir elabor
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 121 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od sir elabor » čtv 18. říj 2012 1:25:26

nevím jak vy, ale já tam čtu:

Zrušit kouzlo

nikde nevidím větu: Odstraň nepřítele na 2 tahy

a když je to zrušit kouzlo pak si myslím, že by se tomuhle kouzlu mohlo ubrat dmg, spousta z vás tu bude říkat jak jsem blbej a podobně, ale je to můj názor. Přece když postavě zruším kouzlo (tím především buff), tak už v tu dobu je na tom to WP lépe, že nebude dostávat takové rány... tak mi solidně vysvětlete, proč musí zrovna WP brát tolik když "jen" ruší kouzlo, přitom má spoustu dost silných skilů (např. ránu prstem)... :up:
...comming soon...

Jménocharakterlevel říše
RockStarMagŠaman - drak129 SHINSOO

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » čtv 18. říj 2012 8:40:22

Spoiler:
sir elabor píše:nevím jak vy, ale já tam čtu:

Zrušit kouzlo

nikde nevidím větu: Odstraň nepřítele na 2 tahy

a když je to zrušit kouzlo pak si myslím, že by se tomuhle kouzlu mohlo ubrat dmg, spousta z vás tu bude říkat jak jsem blbej a podobně, ale je to můj názor. Přece když postavě zruším kouzlo (tím především buff), tak už v tu dobu je na tom to WP lépe, že nebude dostávat takové rány... tak mi solidně vysvětlete, proč musí zrovna WP brát tolik když "jen" ruší kouzlo, přitom má spoustu dost silných skilů (např. ránu prstem)... :up:

ano odstraní užitečné efekty, ale jak můžeme vědět že se obrany nepočítaj do užitečných efektů? Přeci % jsou tam pouze na zrušení kouzel ne na odstranění efektů ;) A ano i rána prstem se dá vy skillova dost luxusně, ale kdo hrál někdy za WP tak ví jak je opravdu ''lehké'' se prstem trefit. A Dračí vír? Do pvp skoro nepoužitelnej, malý dmg, jedíný jeho plus je, že má určitý % na odhození, při útěku nepřítele. Takže kdyby se nějakým způsobem z redukoval dmg u zruška, tak by byl sura sám o sobě v pvp na nic, byl byl jen do pvp support, který ruší kouzla a nic víc.A proti zrušku se dá přecí bránit, sice né odolnosti, ale když utečete o určitou vzdálenost tak už nemá účinek, a to nemluvím o tom jak velmi pomalu zruško letí ;) Ale je zajímavé že vám třeba nevadí to jak si vás warrové neustále stahují pod meč? To je asi v pořádku že ;) každá postava má svoje výhody i nevýhody ;) tak pokud chcete řešít zrovna zruško, tak by sme měli řešit všechny postavy. protože pokud chcete mít teda vyrovnané pvp , tak to nevyřešíte tím že zredukujeme pouze zruško, tím akorát odepíšeme jeden kvalitní char.

PS: Dragoni nebojte se, když zredukují zruško, dalši na řadě bude váš oheň, to se jim taky nelíbí :lol:
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Lukasenkoo
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Lukasenkoo » čtv 18. říj 2012 8:53:59

Spoiler:
HonzaM píše:
LOCO30 píše:Já osobně jsem pro PVP obrany. Napsal jsem to několikrát. SURA ja SURA bez vyjímek.
Jinak bych bral aspoň nachvilku, pro každej char jedno kouzlo bez obran :P
War tělo-pádit
Pádit za 10k+ omráčko a hned další pádit
War mentál-rána mečem
To samé jak pádit. Omráčko a hned další pecka
Ninja dýky-jedovat
Hodit jedák, otrávit, zmizet a pak další jedák
Ninja luk-jedovatej oblak
To by byl masakr, jed, omráčko a zachvilku opáčko
Šaman drak-střílení na draky
Dát pecku a ještě oheň k tomu, proč ne ;)
Šaman healer-tam je to jedno. Mít kouzlo na takové dálky vau ;)
BM sura-duch plamene
au to by bolelo :P
To by to pvp ztratilo úroveň totálně .. takhle ve válce narazíš na max 3 sury naráz a ted si představ, že bys takovou pecku dostal od každýho charu. To snad radši ani ne ... :no:
No máš pravdu, že by to PVP ztratilo úroveň, ale bylo by aspoň ferové. Jestli nemají být pvp obrany na jedno kouzlo tak snad u všech charu jinak to neberu jako fer.
Co se týče textu v popisu kouzla není tam nic o tom, že toto kouzlo ignoruje soupeřovi odolnosti, je tam jen napsáno, že odstraní soupeřovi pozitivní efekty a šance je 60% myslí se tím buffy aura meče..., kdyby to znamenalo, jak někteří píší, že by to zrušilo soupeřovi odolnosti tak proč se to jmenuje zrušit kouzlo??? že by proto že to má rušit jen kouzla a nemá to ignorovat soupeřovi odolnosti, proč soustavně toto kouzlo bere +- stejné hodnoty, když v 60% případu by mělo brát velké hodnoty a v 40% hodnoty po odečtení odolností ? Tak je chybně napsaný popis tohoto kouzla a nebo je chyba, že se na něj nedali odolnosti jak magie tak PVP.
A jsou tu 3 možné řešení:
1) Aby každý char měl jedno kouzlo na které se nevztahují odlonosti. Platí to pro ty co tvrdí, nikde není napsáno, že musí být odolnosti na každe kouzlo tak, ať každý char má jedno kouzlo bez obran. :P Podle mě blbost.

2) Aby se dali na zruško odolnosti jak magie tak PVP na sury.

3) možnost je nefer vůči BM, ale klidně bych se s ní smířil: klidně ať má wp sura na zrušit kouzlo dmg jak BM na kámen, ale ať jsou na něj možné odolnosti magie a PVP a je nějaká šance obrany na zruško.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ArcherP
160
PPP5/5Full

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » čtv 18. říj 2012 9:48:55

Ano, ale máš tam napsané dvě věci.

1.Odstraň všechny nepřítelovi užitečné efekty ( tím může byt myšleno i odolnosti, protože to jsou přeci užitečné efekty a pokud to tak je, tak je tento efekt zrušen na 100% a nemělo by se s tím nic dělat)

2. Šance na zrušení kouzel 60% ( tím jsou myšleny kouzla s dlouhodobým účinkem - buffy )

Stejně tak můžeme diskutovat, že když má zruško jen rušit a né zabíjet na 2-3 rany, tak ať zruší šance na otravu u ninju, zapálení u šamanů, spomalení a ducha u BM, stun u Warrů a heal a stun u healera ;)( když se povede) Tak by to přeci mělo být podle toho co se tam píše ne? Jste pro? Myslím že asi ne že? Nemůžete někde něco ubrat a jinde zase nic nepřidat. Tak to prostě nejde, všude musí být přímá úměra.
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 18. říj 2012 11:08:24

No ja nevim,ale trefit se prstem je stejne tezke,jako se trefit leckou,nebo bleskacem:) Jinak vir je plosne kouzlo a to se ve war vyuziva dobre.
A u zruska.No nevim jak si to myslel,ale je to hloupost jak to pises,ze by to,kdyz to ma odsranit uzitecne efekty,tak je to pri rane a to sou buffy a pomocna kouzla:) Dokonce by to melo,jako na offiku zrusit i podpurne eliky,krome tech co sou z itemu a to tu nefunguje:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Leorio 
offline Matesak 
offline Mionix 
offline marexanax