na to je iné fórum..Vikern píše:kdyby jste tu dychtili aspoň po obrázcích spoře oděných slečen..ale po nějakých zbraních :normal?: ..stejně nebudou
aby som nedostal warn za spam...
Dúfam, že to nedopadne tak, že naďalej budeme používať tie od 95..

na to je iné fórum..Vikern píše:kdyby jste tu dychtili aspoň po obrázcích spoře oděných slečen..ale po nějakých zbraních :normal?: ..stejně nebudou

108 ti nestačí?ST4RK píše:na to je iné fórum..Vikern píše:kdyby jste tu dychtili aspoň po obrázcích spoře oděných slečen..ale po nějakých zbraních :normal?: ..stejně nebudou
![]()
aby som nedostal warn za spam...![]()

Vedeni v tomhle co ukazujou neverteVikern píše:108 ti nestačí?ST4RK píše:na to je iné fórum..Vikern píše:kdyby jste tu dychtili aspoň po obrázcích spoře oděných slečen..ale po nějakých zbraních :normal?: ..stejně nebudou
![]()

a já zase nechápu jak někteří jedinci můžou dělat tak do očí bijící pravopisné chyby...zbraně nebudou a jestli jo tak si počkej minimálně půl roka...Rok píše:nechápu jak někteří jedinci mužou tvrdit ze 100% jistotou že neboudou noví zbraně i když vlastně vubec nic nevědínad tím uplně žasnu
![]()
1. se všude píše jak o zbraních tak o brnkách, prostě o celí dračí výbavě.
2. od tý doby co je otevřena nová mapa, mají na sobě gmka jak dračí brnění tak i noví zbraně !

Vikern píše:108 ti nestačí?ST4RK píše:na to je iné fórum..Vikern píše:kdyby jste tu dychtili aspoň po obrázcích spoře oděných slečen..ale po nějakých zbraních :normal?: ..stejně nebudou
![]()

radši budu dělat pr. chyby než být šašek kterýmu se práší od hubyVikern píše:a já zase nechápu jak někteří jedinci můžou dělat tak do očí bijící pravopisné chyby...zbraně nebudou a jestli jo tak si počkej minimálně půl roka...Rok píše:nechápu jak někteří jedinci mužou tvrdit ze 100% jistotou že neboudou noví zbraně i když vlastně vubec nic nevědínad tím uplně žasnu
![]()
2. od tý doby co je otevřena nová mapa, mají na sobě gmka jak dračí brnění tak i noví zbraně !

tak si žij v iluzi že zbraně budouRok píše:radši budu dělat pr. chyby než být šašek kterýmu se práší od hubyVikern píše:a já zase nechápu jak někteří jedinci můžou dělat tak do očí bijící pravopisné chyby...zbraně nebudou a jestli jo tak si počkej minimálně půl roka...Rok píše:nechápu jak někteří jedinci mužou tvrdit ze 100% jistotou že neboudou noví zbraně i když vlastně vubec nic nevědínad tím uplně žasnu
![]()

Vikern píše:protože tam neumí natočit schopku jako mám já