Dnešní údržba (6.11.)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Re: Dnešní údržba (6.11.)

Příspěvek od shvetseek » úte 06. lis 2012 12:12:27

forumman má svým způsobem pravdu, ale hlavní otázkou je, jestli náhodou vyjmutí Zrušit kouzla z sekce obyčejných kouzel neproběhlo ještě před všemi novými věcmi, nebo jestli Zrušit kouzlo je nastavené, jako bez obran na všech serverech...
Taky je pravda, že časem prostě každého přestane bavit nahánět pořád level výše a výše a do toho vydělávat na nové a nové věci. Naprosto chápu, proč mu to tolik vadí.
Na druhou stranu říkám, že v PvP se dá obejít i bez talismanů a nových věcí, jen se musí počítat s tím, že někdo bez talíků a zdobenin nevydrží tolik, co nějaký noulajfer.
"Happines only real when shared."

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 06. lis 2012 12:13:30

Kruger0 píše:všichni jen melete o těch dračích věcech ale ne všichni jsou takové lvly aby je mohli používat, jak se mám asi ubránit proti fullce když jediné čím jsem se s Pvm mohl bránit bylo zruško... kravina tahle změna
Ale tak když jsi PvM tak děláš PvM až budeš dělat PvP tak ti to bude jedno,to chceš dál aby nebyli obrany na zruško nebo co jak jsem psal jinýmu,potom by každej tu hrál jen WP nic víc..
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 06. lis 2012 12:14:36

[
Spoiler:
quote="TS96"]
forumman píše:
A myslíš že je v pořádku že s nějákou postavou začneš hrát, věnuješ jí stovky hodin a několik tisíc korun a po přidání pár věcí zjistíš že jí můžeš na PvP zabalit protože exituje jedno kouzlo které se díky těm přidaným věcem dostalo daleko nad ostatní a to i ve výbavě a s postavou která je jinak o dost hůř udělaná než tvoje?? To mi rozhodně jako spravedlivá věc nepříjde. Mají-li být ve hře nové věci a talismany tak byl takovýto krok nutností. Jinak by tu PvP už vážně nikdo jiný než WP nedělal. Na průniky je miss, oheň se dá upít (a věřím že se časem i ten bonus odolnost proti ohni nějakým způsobem opravý) ale od zruška prostě přišla pecka za polovinu života (a to najednou) + ještě vypla všechny buffy co postava měla. Každej kdo trochu rozumně uvažuje musí uznat že to bylo už vážně moc.
To že to je moc nepopírám a nikdy jsem nepopíral, jenže tomu nikdo rozumět nechce. Já jen obhajuju to, že neexistuje jediný skutečný fakt, proč zničit jednoho aby si ulevil druhému, ale tenhle rozměr tu nikdo vidět nechtěl a nechce, protože většina diskutujících zde jsou děti, kteří takovýchto úvah nejsou schopni...

Je to jednoduché, kdyby se nepřidávali talíky a nové zbraně, vše by fungovalo, jenže holt je potřeba dávat těm závislým neustálé impulsy aby neodešli a pak to dopadá tak jako se zrušit...

To že to bylo neúnosné vím a věděl jsem vždy, ale příčinou jsou talismany a zbraně a nikoliv kouzlo...

No nic, debata nemá smysl, vedení rozhodlo jak rozhodlo, ale za mě říkám, že pvp to neoživí ani trochu, protože v tomhle to není...

Čas mi dá za pravdu :roll: Bohužel...
Rozdíl mezi sINDICATE a ofíkem či jinými priváty je ten, že tady to jde stále kupředu. Server se mění, v něčem zlepšuje.. v něčem zhoršuje, ale hlavně to není statické ;)
Když už velká část komunity měla pěkné normální šperky, Saggi přišel se zdobeninama .. když ty začaly být nuda, máme tu dračince.. talíky.

Vše je to o tom, že metin je v podstatě nudná a jednotvárná hra ze které nelze vytřískat víc -> Saggi to odmítl a dělá vše pro to aby z toho vytřískal maximum.
To co se tu pánové a dámy hraje už dávno není metin, tohle je nová hra, která metin vzdáleně připomíná.
No a jako každý pokus o inovaci, i tady se občas vyskytnou nějaké mouchy.
No a co? Hlavně že to není pořád stejné ;)[/quote]
Není to stejné, v tom máš pravdu, ale opět musím dodat bohužel. PVP tu přestalo existovat díky těmto změnám a snaze zabavit hráče co nechápou, že každá hra má konec. Vše se od jisté doby odvíjí jen směrem pro tyto závislé jedince, kterých je tu ale bohužel poskrovnu, ale jaksi jsou všude vidět a slyšet...

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » úte 06. lis 2012 12:16:42

Je úctyhodné jak tým má snahu všemu naslouchat a dělat věci do předu,ale bohužel se vždy najde hrstka komunity,která bude s něčím nespokojená.Wp surové teď budou naříkat,přesto si myslím,že žádna postava nemá být založená nebo jen závislá na jednom kouzlu.
Nebudu jmenovat nebo na někoho ukazovat,ale vy co tady pláčete,dávate jasně najevo závislost jen na zrušku,přitom jsou tady další kouzla dané postavy a pokud jste si nevšimli,postavy taky můžou sekat.
Připadá někomu nespravedlivé konečná funkčnost proti zrušení?
A co se týče času a peněz kolik dáte do této hry,je čistě vaše svobodné rozhodnutí,nikdo vás nenutí.
Nyní se ukáže jak to za WP Suru opravdu umíte a věřím,že ano. ;)
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 06. lis 2012 12:17:44

shvetseek píše:forumman má svým způsobem pravdu, ale hlavní otázkou je, jestli náhodou vyjmutí Zrušit kouzla z sekce obyčejných kouzel neproběhlo ještě před všemi novými věcmi, nebo jestli Zrušit kouzlo je nastavené, jako bez obran na všech serverech...
Taky je pravda, že časem prostě každého přestane bavit nahánět pořád level výše a výše a do toho vydělávat na nové a nové věci. Naprosto chápu, proč mu to tolik vadí.
Na druhou stranu říkám, že v PvP se dá obejít i bez talismanů a nových věcí, jen se musí počítat s tím, že někdo bez talíků a zdobenin nevydrží tolik, co nějaký noulajfer.
Zrušit kouzlo je už od výrobce nastavené mimo obrany, zde se nevyjímalo nijak extra, to k tvému dotazu...

Jinak díky za to, že aspoň někdo se dokáže zamyslet a ikdyž to třeba každý vidíme trochu jinak, tak odpověď je aspoň v rovině rozumné a ne ve stylu " já chci"...

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » úte 06. lis 2012 12:18:49

shvetseek píše:forumman má svým způsobem pravdu, ale hlavní otázkou je, jestli náhodou vyjmutí Zrušit kouzla z sekce obyčejných kouzel neproběhlo ještě před všemi novými věcmi, nebo jestli Zrušit kouzlo je nastavené, jako bez obran na všech serverech...

Zrušit kouzlo, je ve hře Metin2 nastavené bez obran, jak se přizbůsobily jiné servry je věc jiná. I na Offíku nejsou obrany, ale tam není možnost ho ani tak extremně zvednout ;) Jednoduše: Zrušit kouzlo, je v základní hře bez obran.
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » úte 06. lis 2012 12:19:26

slusnej píše:
Kruger0 píše:všichni jen melete o těch dračích věcech ale ne všichni jsou takové lvly aby je mohli používat, jak se mám asi ubránit proti fullce když jediné čím jsem se s Pvm mohl bránit bylo zruško... kravina tahle změna
Ale tak když jsi PvM tak děláš PvM až budeš dělat PvP tak ti to bude jedno,to chceš dál aby nebyli obrany na zruško nebo co jak jsem psal jinýmu,potom by každej tu hrál jen WP nic víc..
mě je jedno kolik je tu WP když tak se ty zruška dají dohnat požehnáním ale prostě teď si neubráním dropa protože nebudu mít jak... to budu brát zruškem 500 vírem 500 a prstem 500 a můžu se jít klouzat
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 06. lis 2012 12:22:03

Kruger0 píše:
slusnej píše:
mě je jedno kolik je tu WP když tak se ty zruška dají dohnat požehnáním ale prostě teď si neubráním dropa protože nebudu mít jak... to budu brát zruškem 500 vírem 500 a prstem 500 a můžu se jít klouzat
WP bere na vír a na prst rozhodně víc,jako určitě v tomhle to má nevýhody ale v jiných věcech aj výhody takže to ber takhle..
Obrázek

nicoletta
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od nicoletta » úte 06. lis 2012 12:22:58

Kruger0 píše:
slusnej píše:
a jak si mají bránit dropy ostatní chary???ti žádný zruško neměli a nemaj ;)

btw požehama zruška ve war asi těžko doženeš
Nickyi
Nellyi

OFF..
Obrázek

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » úte 06. lis 2012 12:24:27

slusnej píše:
Kruger0 píše:
slusnej píše:[
WP bere na vír a na prst rozhodně víc,jako určitě v tomhle to má nevýhody ale v jiných věcech aj výhody takže to ber takhle..
tohla byla ale moje jediná výhoda chápeš ? :normal?:
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Azaril 
offline Borda91 
offline Makarov 
offline Mionix 
offline O3VRS 
offline Vydesenej