o tej nepokazenej cene by som pochyboval kvoli tomu ze dost ludi z 1. by preslo na 2. a kedze oni by boli zvyknuty predavat draho tak by to aj tak vyzeralo na 2. a ak by boli ceny zo zaciatku lacnejsie podla mna by sa kvoli IQ ludi vypracovaly na dnesny stavD3NJIs píše:Byl bych pro zapnutí nového serveru.
Výhody:
Uvolní se místo na serveru 1
Méně hráčů, tím pádem i více místa na expení, dropení.
Nevýhody:
Žádné asi
Nový server
Výhody:
Možnost začít od znova s ostatníma usilovat o TOP
Nezkažené ceny
Hodně místa
Nevýhody:
Přeplněné expiště (cave, 90tky...)
Vše od nuly
Nemožnost sehnat věci jako uhranutka, zesílit předmět již na začátku hry, jelikož to nepadá z každého meteoru
Diskuse, co se týče serveru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Re: Diskuse, co se týče serveru
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Totálna zbytočnosť založia new server a za možná 1 rok a pul tu bude úplne stejná téma pretože je pár Ľudí ktorý by chceli byť v TOP od večera do rána .
Ako v rozprávke deš spať a ráno tralalá lvl 120 a si v TOPce xDD Prebudte sa ludia je to zbytočné makaj tu a možeš byť aj tu dobrý nie je to Žadný problém .
stačí to hrať a ani ne tak dlho a mas slušnú PVM pri optimalnom hraní kolem 2 hod denne
Poprípade koupíš vyšší lvl a stači len zarobiť a do de uplne v pohode ..
Ako v rozprávke deš spať a ráno tralalá lvl 120 a si v TOPce xDD Prebudte sa ludia je to zbytočné makaj tu a možeš byť aj tu dobrý nie je to Žadný problém .
stačí to hrať a ani ne tak dlho a mas slušnú PVM pri optimalnom hraní kolem 2 hod denne
Poprípade koupíš vyšší lvl a stači len zarobiť a do de uplne v pohode ..
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
tak ja hraju necely 2 mnesice tady :d zacinal sem od 0 uplne sam
a ted ? mam luxusni pvm vybavu a saman lvl 102 + xxx inych postav samozrejme neni to moja prva postava s kterou sem vylezl na lvl 100+ neni to az tak tezky jen treba chtit a podotykam nesedel sem tu od rana do vecera ... a i tak mam vybavu ktorou nema kdekdo
ani necekam ze se dostanu do Topky ale je to vyzva kterou rad prijmu
hraju pro radost
a ne proto abych se nahanel jak cvok stresovall a kazdou chvili utracel real penize abych byl nejlepsi kdyz stejne to dopadne stejte
nebudu nim ... asi tak jako tu uz bylo psany topkou jsou vzdy itemaci ktery do toho vrazi ze zacatku co nejvic penez samozrejme mne to je jedno
hraju si svy a nestaram se
a kdyz chce tvurce novy server
tak at jde jinam bohuzel pronej ... vedeni hry stale dodelava upravy na momentanim serveru a zabera jim to vsechen cas kdy se pak maji starat o ten novy ? podle mne zatim neni potrebny ... pac jeste ani prvni server nedal vse co ma 

Sem co sem mno
...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav
a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft
Má momentálni zemne
Ave Ja
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

Pocestný obchodník jako já ma hodne postav

Má momentálni zemne

Ave Ja

Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Já bych určitě chtěl. 
Prej tady hrajou lidi hlavně pro zábavu - Nepopírám, že tady pár jedinců je, kteří se chcou prostě jen bavit. Ale řekněme, že 80% to hrají, aby byli nejlepší. A nenalhávejte si, že ne
(Jo, taky chci být nejlepší
)
Někde jsem tady četl, že prej za všechno můžou děti - Zase drtivá většina, ve hře samozřejmost, ale i tady jsou děti. Ano, mě je taky 14. Kdyby tady nebyli děti server by nefungoval. Někteří jsou padlí na hlavu (no já taky
), někteří na tom jsou líp jak "dospělí" :tutununu:
Jsou tady každou chvilku témata ohledně prázdné svaté a válek - Nevím jestli by se to vyřešilo, ani vlastně nemůžu říct, jestli by ten novej server pomohl. (můj názor už jsem řekl) Ale rozhodně tím problém prázdné svaté bude rozdíl mezi lidma. Seš horší - umíráš. Prej, kdyby se neztrhávali cb, chodili by ti horší pořád na smrt. Ne, mě třeba nejde o cb, mě jde o to, že mě nebaví pořád umírat. Kdyby se ty rozdíly alespoň trochu srovnaly, bylo by to lepší. Ten "nejlepší" by potom nezabil 10 lidí a pořád držel, ale zabil by 3 a pak by lehl. To by bylo o hodně lepší.
Jinak opravdu netuším (jak už jsem psal), jestli by ten server něco dobrého přinesl.
PS1: Asi to bude napsané zmateně, tak se to zkuste pochopit, díky
PS2: Taky nerad čtu delší příspěvky...

Prej tady hrajou lidi hlavně pro zábavu - Nepopírám, že tady pár jedinců je, kteří se chcou prostě jen bavit. Ale řekněme, že 80% to hrají, aby byli nejlepší. A nenalhávejte si, že ne

Někde jsem tady četl, že prej za všechno můžou děti - Zase drtivá většina, ve hře samozřejmost, ale i tady jsou děti. Ano, mě je taky 14. Kdyby tady nebyli děti server by nefungoval. Někteří jsou padlí na hlavu (no já taky

Jsou tady každou chvilku témata ohledně prázdné svaté a válek - Nevím jestli by se to vyřešilo, ani vlastně nemůžu říct, jestli by ten novej server pomohl. (můj názor už jsem řekl) Ale rozhodně tím problém prázdné svaté bude rozdíl mezi lidma. Seš horší - umíráš. Prej, kdyby se neztrhávali cb, chodili by ti horší pořád na smrt. Ne, mě třeba nejde o cb, mě jde o to, že mě nebaví pořád umírat. Kdyby se ty rozdíly alespoň trochu srovnaly, bylo by to lepší. Ten "nejlepší" by potom nezabil 10 lidí a pořád držel, ale zabil by 3 a pak by lehl. To by bylo o hodně lepší.
Jinak opravdu netuším (jak už jsem psal), jestli by ten server něco dobrého přinesl.
PS1: Asi to bude napsané zmateně, tak se to zkuste pochopit, díky

PS2: Taky nerad čtu delší příspěvky...

...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Nový server je úplně zbytečný,tady je ještě spousta nedodělaných věcí,které týmu zabírají hodně času a pořád se tu hra zdokonaluje.Někdo tu napsal,že by to mělo výhodu začít odznova,ale copak se nedá začít odznova i tady s novou postavou?A proč být v TOP? Ano,někteří se honí za tím,být nejlepší a nekoukají na to,že si hru ani neužijí,ale jen jí proběhnou,ale někteří a mezi nimi i já si hru užívají,každou mapu do které se dostanu sám si pěkně vychutnám,hraju sólo a nikam nespěchám,vydělávám,dropuju,toto nejsou dostihy nemám zapotřebí s někým soupeřit a o nový server nestojím,protože bych stejně nikam jinam nešel.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Podla mna je tento server ešte fakt luxus.Určite nebudu robit nový server. Možno tak za 2 roky možno viac:D .
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Jen bych oponoval co se týče zkažených a nezkažených cen. Vždy na ofiku po otevření nového serveru, ceny vyletěli do závratné výše blížící se neli srovnatelné se starým serverem. Prostě pochopte ceny dolu nespadnou otevřením nového serveru naopak na začátku tam bude dráže než bylo na začátku na starém serveru, tudíž pro začátečníky bude hůře. Bylo to tak vždy.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Možná lepší založit další server, tehle je rád že vůbec stíhá večer. 

- LegendaTron
- Lv.14
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Cepino píše:Jen bych oponoval co se týče zkažených a nezkažených cen. Vždy na ofiku po otevření nového serveru, ceny vyletěli do závratné výše blížící se neli srovnatelné se starým serverem. Prostě pochopte ceny dolu nespadnou otevřením nového serveru naopak na začátku tam bude dráže než bylo na začátku na starém serveru, tudíž pro začátečníky bude hůře. Bylo to tak vždy.
Ale ľudia nebudú mať na začiatku toľko peňazí, aby to mohli kúpiť. Ceny budú musieť ísť dole.. trh sa prispôsobuje spotrebiteľom.
Limeclay, Aura, Jinno
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Nesmysl, opak je pravdou naopak, lidé na dalším serveru už vědí co a jak a jak vydělávat, tudíž peníze mezi lidmi budou a ceny poletí nahoru rychleji než na začátku starého serveru. Bylo to tak vždy na ofiku. Ceny knih, které se na prvním druhém serveru na začatku prodávali za 10k, byly na začátku pátého serveru už za 200k a za pár neděl na stejné ceně jako na starém serveru. Ceny serverů se liší v pár procentech.LegendaTron píše:Cepino píše:Jen bych oponoval co se týče zkažených a nezkažených cen. Vždy na ofiku po otevření nového serveru, ceny vyletěli do závratné výše blížící se neli srovnatelné se starým serverem. Prostě pochopte ceny dolu nespadnou otevřením nového serveru naopak na začátku tam bude dráže než bylo na začátku na starém serveru, tudíž pro začátečníky bude hůře. Bylo to tak vždy.
Ale ľudia nebudú mať na začiatku toľko peňazí, aby to mohli kúpiť. Ceny budú musieť ísť dole.. trh sa prispôsobuje spotrebiteľom.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »