Země Haegeron - Diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Co vy?

Těším se
114
64%
Tak normálně
27
15%
Je mi to fuk
22
12%
Zas nic moc
15
8%

Celkem hlasů: 178

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: Země Haegeron - Diskuze

Příspěvek od Pippi » pát 13. črc 2012 20:14:01

kado,vím,že si to nemyslel ve zlém,ale záleží na každém jedinci až kam se chce dostat,jestli bude novou mapu hrát jako jednotlivec nebo v partě kamarádů,či za pomoci cechu.Avšak určitě nikdo nechce zůstat jen na lvlu 75 nebo 95,protože to nebude dávat nebo nebude čas,popřípadě nebude luxus výbava,vše musí jít dopředu.Jen to moc hrotíte,máme minimum infa a hned se spekuluje jak,kdy,kolik,kde a co tam bude a přes co se půjde...
Zatím je to jedno,toď vsjo,a ne třeba o tom myškovat. ;)
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Slavek01
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Slavek01 » sob 14. črc 2012 1:31:38

Je hrozně fajn, že at se tu vytvoří cokoliv noveho, tak bez dostatečnejch informaci, 90% hráčů to okamžitě pohaní, jak to stojí za ..... Možná by nebylo občas od věci si počkat na kompletni informace, a potom soudit.
Obrázek
Obrázek

xXMerlinXx
Šaman lv 121
BIO hotovo

Obrázek

Lois
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 396 poděkování

Příspěvek od Lois » sob 14. črc 2012 3:28:39

Nová mapa pro, do právě této chvíle, nejsilnější a nejvytrvalejší? Správně. Ti, kteří nebudou mít možnost, výbavu, čas či zkušenosti se tam dostat nemusí být naštvaní. „Vyměřený“ čas takovýchto hráčů ve Swampu nebo „nižších“ mapách zkrátka ještě nebyl naplněn. Tudíž není potřeba se přesunovat do další mapy. Je to stejné jako u všech ostatních lokací. Oddělej si svoje, pak můžeš jít dál. Proč to tak dráždí?

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 14. črc 2012 5:09:27

Lois píše:Nová mapa pro, do právě této chvíle, nejsilnější a nejvytrvalejší? Správně. Ti, kteří nebudou mít možnost, výbavu, čas či zkušenosti se tam dostat nemusí být naštvaní. „Vyměřený“ čas takovýchto hráčů ve Swampu nebo „nižších“ mapách zkrátka ještě nebyl naplněn. Tudíž není potřeba se přesunovat do další mapy. Je to stejné jako u všech ostatních lokací. Oddělej si svoje, pak můžeš jít dál. Proč to tak dráždí?
Mě to tak připadá, už jen proto jak Ymir tu vše se snaži vše těžce prosazovat, že chcete vše pro sebe,celé vaše LR tu pořad dělá témata přes celou obrazovku, že mi pomalu 21 palcu obrazovka nestačí ;)
Co tak nemyslet jen na sebe a myslet na relativne hrající hráče?
Aha to vy neumíte...
Obrázek

Lois
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 396 poděkování

Příspěvek od Lois » sob 14. črc 2012 5:46:40

BloodRayne píše:
Lois píše:Nová mapa pro, do právě této chvíle, nejsilnější a nejvytrvalejší? Správně. Ti, kteří nebudou mít možnost, výbavu, čas či zkušenosti se tam dostat nemusí být naštvaní. „Vyměřený“ čas takovýchto hráčů ve Swampu nebo „nižších“ mapách zkrátka ještě nebyl naplněn. Tudíž není potřeba se přesunovat do další mapy. Je to stejné jako u všech ostatních lokací. Oddělej si svoje, pak můžeš jít dál. Proč to tak dráždí?
Mě to tak připadá, už jen proto jak Ymir tu vše se snaži vše těžce prosazovat, že chcete vše pro sebe,celé vaše LR tu pořad dělá témata přes celou obrazovku, že mi pomalu 21 palcu obrazovka nestačí ;)
Co tak nemyslet jen na sebe a myslet na relativne hrající hráče?
Aha to vy neumíte...
Staráme se především jeden o druhého, jsme cech. Posloupnost zájmu je tím tedy dána. Jistě tvé pozornosti neuniklo, že jsme nenabírali dle levelu ani výbavy. Čímž dáváme jasně najevo, že relativně hrající hráči nás velmi zajímají.
Co se nové mapy týče, opravdu si myslím, že by měla být zábavou především pro takové, kteří již mají dostatečně "ochozené" mapy předchozí. A zdaleka si netroufám odhadovat, zda bude např. naše parta schopná tam cokoli uhrát. Jsem zkrátka toho názoru, že kdo má ještě práci na mapách stávajících, nepotřebuje mapu novou.

LdH
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od LdH » sob 14. črc 2012 5:48:00

Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)
jinej a jak se ráno vzbudím.... vidím jen tvoje tvoje komentáře na každou blbost co napíše každej hráč z modré nebo žluté. Ještě chybí psát PM správy ve hře aby si to mněla vše kompletně ne ??.... Kdyby si nevěděl(a) jak se píšou jména třeba z LosReyes tak dej vědět, ja mrknu a hned ti ho napíšu...
PS: O tvojém pohlaví nejsem zcela přesvědčen, takže píšu dvojitě...
Za drobné chyby se omlouvám...

Kyoshi

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » sob 14. črc 2012 7:39:32

LdH píše:Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)
jinej a jak se ráno vzbudím.... vidím jen tvoje tvoje komentáře na každou blbost co napíše každej hráč z modré nebo žluté. Ještě chybí psát PM správy ve hře aby si to mněla vše kompletně ne ??.... Kdyby si nevěděl(a) jak se píšou jména třeba z LosReyes tak dej vědět, ja mrknu a hned ti ho napíšu...

Kyoshi
Klasik promluvil. :D
Správy :D Já zomrem ... :D
Opravdu nebudeš s inteligencí na vysoké úrovni, přesně jak se ke mně doneslo. :D
Jinak Mallory ... Myslím, že příjde čas, kdy budete doopravdy všem k smíchu.

Jaj prepač ... ono už to tu je ...

Edit: Warn za vyvolávání hádek a spam.
/Script
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

LdH
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od LdH » sob 14. črc 2012 7:44:56

SliimJiim píše:
LdH píše:Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)

Kyoshi
Opravdu nebudeš s inteligencí na vysoké úrovni, přesně jak se ke mně doneslo. :D

Ríká velkej PuPek !!! tvoje slova všem promluvily do duše, díky ;)

Edit: Warn za vyvolávání hádek a spam.
/Script

Clon3D
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Clon3D » sob 14. črc 2012 10:24:11

SliimJiim píše:

Kyoshi

Tak at ten čas klidně přijde mně nezajímá názor ostatních na nás. Důležitější je jak to funguje v tom cechu. :-)

Ale to jsme trošku odbočili od tématu. Takže by mi určitě nevadilo, kdyby to bylo tak jak se píše s těmi klíči. Chce to už konečně nějakou obtížnější mapu a taky něco kam by se dalo chodit ve více lidech.

P.S ještě jste tu nedostali skoro žádné info a už zase děláte z komára velblouda. :-D Kdyby jste si stěmi negativními názory počkali na to až si budete moct přečíst celé informace o té mapě tak by jste udělali lépe. ;-)
Obrázek ObrázekObrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 14. črc 2012 11:51:04

:!: Varování - následující spoiler obsahuje 778 slov a může kriticky ohrozit vaše dosavadní smýšlení. Rozbalujte a čtěte na vlastní nebezpečí. :!: :D
Spoiler:
BloodRayne - jak prosazovat? Co prosazovat? Tady něco prosadit? Dost lidí si zde chrání vlastní zájmy ve hře a nějaká vidina budoucnosti, že ty "těžké" podmínky za půl roku pro nové hráče budou brnkačka jim nic neříká. To není tak lehké něco vymyslet, natož prosadit. :)

Co se týče vlastních nápadů, tak si jedu "na vlastní pěst" a nestavím nic na žádnou cílovou skupinu (na cech, na říši apod.), kromě jedné = na poctivě hrajícího a pravidelně se snažícího hráče. Něco mě napadne, dám si to dohromady a pak to tady vypustím do světa. Přiznávám, je to delší a v době sms, twitteru apod. obsáhlejší texty dělají problém. Ale tohle se dá vyřešit jednoduše, že si ty věci nad 10 řádků budeme povinně všichni dávat do spoileru. A je to. Co? Další nápad? :lol: ;)

Myslet na začínající hráče není problém - ALE - to chce taky umět zvednout ruku, když se o nich mluví. Pokud třeba konkrétně tobě ty začínající hráči opravdu leží v žaludku a záleží ti na nich. Jen nevím, jestli právě ty chceš řešit tohle a není za tím ještě něco jiného/skrytého (já, nejmenovaný cech, nejmenovaná říše)? ;)

Války říší a "Boom Statistik". V době, kdy se rozjely nové statistiky, jsem si všiml, že dost slabších a ve Válkách začínajících hráčů do těch válek chodí jednorázově = nechají si "namlátit" a pak už nepřijdou. Není se čemu divit, jelikož většina chce zde za jakoukoliv činnost nějakou odměnu a dotyční nedosáhnou ani na první hodnost. Tak jsem navrhoval, aby se odměnilo třeba předmětem i ty, co začínají a dělají menší zisky CB. Neozval se NIKDO. Nebyl zájem tohle nějak posunout nebo řešit. Nic se neděje...tohle nás stejně nemine. ;)

Haegeron. Když vyšly náznaky, co nás tam může čekat, tak jedna z prvních věcí, co mě k tomu napadlo, bylo, aby se hra v úvodu věnovala oběma skupinám = jak lidí, kterých se Haegeron bude týkat (120+), tak lidí, kteří právě přicházejí do hry. Saggi prý pro obě skupiny připravuje intro - nejspíš informace. No pěkné. Já jsem si přidal svojí verzi, aby to zasadil do questu, nechal ty lidi trošku se projít, trošku si počíst a ve finále i odměnit. Neozval se NIKDO. Uvidíme, snad z toho intra nebude "jedna smska" od Uriela. :cry:

Obecně Velké malí a jejich problémy nezajímají a ani jim dost nerozumí - stejně jako dost často levelově vyspělejší dospěláci nerozumí dětem. Možná nejde o to je pochopit, spíš si vzpomenout, jaký to bylo, když jsem já byl "dítě na Sindi" a co mě tady tenkrát trápilo. Je to široké téma a je na nás, jak se k tomu postavíme. Takže jestli máš chuť, tak se přidej nápad, ať můžeme popřemýšlet, jak to tady zvelebit. ;)

Já nápad mám, ale zatím hledám lidi s nezaujatým pohledem na cokoliv/kohokoliv na Sindi plus ty, co nejen "Boří" ale i "Tvoří", abych si to celé otestoval a třeba i posunul lepším směrem. Nebo to zahodil. Uvidíme, co z toho vyjde. A ještě jednou - kdybysme si nerozuměli - nehledám "plácače po ramenou" (...ymčo, tohle je faktfakt dobrý apod.), spíš ty, pro které je překážka další výzvou a ne větší problém. :)

Ostatní - minule jsem tu "hýřil" nápady k Haegeronu, trošku jsem to záměrně přehnal s některými podmínkami, abych si ověřil, kolik z nás z toho bude mít "plné trenky" - mimochodem vyděsili jste mě taky - nečekal jsem, že i tak velké levely z toho budou mít infarkt. Taky jsem chtěl, jestli nevybudím někoho k nějakému dalšímu nápadu - a to mi taky bohužel nevyšlo. Ale o to nejde. Mě se tam líbil závěr dne, kdy jsem to všechno patřičně zdůvodnil tak, aby působilo důvěryhodně.... Tak potom nastoupil Saggi s tím, že TAKHLE TO NEBUDE, protože to bude jinak = a vybalil na nás něco ze skutečného Haegeronu.

Čili - jestli chcete nějaké nové informace, tak já mám v zásobě pár nápadů, ty patřičně nafouknu na velikost hrůza, vy tu musíte zahrát vyděšené/naštvané/rezignované/zničené hráče a.... třeba večer Saggi zase něco uvolní. :D Co vy na to :?: :D

Tak to je všechno. Těšme se na Haegeron. ;)

PS: jen tak na zkoušku = byl by někdo pro, kdyby se dala těžit ruda "Dračí Slzy"? Mě se ve hře líbí možnost získat věci různými postupy. Jsem sice rád, že se Zručnost obohatila o pár receptů a nejsem proti, aby se Dračí Slzy vyráběly - ale hra půjde dál a přijdou další sety (Titánský, Bohů, Adamantinový apod.) - to už jako přestáváme kopat a budeme jen vyrábět další potřebné taveniny ze základních? Nebo že by nás Saggi překvapil a udělal by Dračí Žílu a já se zase zbytečně obávám? Co vy na to? ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting