Zatím je to jedno,toď vsjo,a ne třeba o tom myškovat.

Mě to tak připadá, už jen proto jak Ymir tu vše se snaži vše těžce prosazovat, že chcete vše pro sebe,celé vaše LR tu pořad dělá témata přes celou obrazovku, že mi pomalu 21 palcu obrazovka nestačíLois píše:Nová mapa pro, do právě této chvíle, nejsilnější a nejvytrvalejší? Správně. Ti, kteří nebudou mít možnost, výbavu, čas či zkušenosti se tam dostat nemusí být naštvaní. „Vyměřený“ čas takovýchto hráčů ve Swampu nebo „nižších“ mapách zkrátka ještě nebyl naplněn. Tudíž není potřeba se přesunovat do další mapy. Je to stejné jako u všech ostatních lokací. Oddělej si svoje, pak můžeš jít dál. Proč to tak dráždí?
Staráme se především jeden o druhého, jsme cech. Posloupnost zájmu je tím tedy dána. Jistě tvé pozornosti neuniklo, že jsme nenabírali dle levelu ani výbavy. Čímž dáváme jasně najevo, že relativně hrající hráči nás velmi zajímají.BloodRayne píše:Mě to tak připadá, už jen proto jak Ymir tu vše se snaži vše těžce prosazovat, že chcete vše pro sebe,celé vaše LR tu pořad dělá témata přes celou obrazovku, že mi pomalu 21 palcu obrazovka nestačíLois píše:Nová mapa pro, do právě této chvíle, nejsilnější a nejvytrvalejší? Správně. Ti, kteří nebudou mít možnost, výbavu, čas či zkušenosti se tam dostat nemusí být naštvaní. „Vyměřený“ čas takovýchto hráčů ve Swampu nebo „nižších“ mapách zkrátka ještě nebyl naplněn. Tudíž není potřeba se přesunovat do další mapy. Je to stejné jako u všech ostatních lokací. Oddělej si svoje, pak můžeš jít dál. Proč to tak dráždí?![]()
Co tak nemyslet jen na sebe a myslet na relativne hrající hráče?
Aha to vy neumíte...
Klasik promluvil.LdH píše:Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)
jinej a jak se ráno vzbudím.... vidím jen tvoje tvoje komentáře na každou blbost co napíše každej hráč z modré nebo žluté. Ještě chybí psát PM správy ve hře aby si to mněla vše kompletně ne ??.... Kdyby si nevěděl(a) jak se píšou jména třeba z LosReyes tak dej vědět, ja mrknu a hned ti ho napíšu...
PS: O tvojém pohlaví nejsem zcela přesvědčen, takže píšu dvojitě...
Za drobné chyby se omlouvám...
Kyoshi
Ríká velkej PuPek !!! tvoje slova všem promluvily do duše, díkySliimJiim píše:Klasik promluvil.LdH píše:Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)
jinej a jak se ráno vzbudím.... vidím jen tvoje tvoje komentáře na každou blbost co napíše každej hráč z modré nebo žluté. Ještě chybí psát PM správy ve hře aby si to mněla vše kompletně ne ??.... Kdyby si nevěděl(a) jak se píšou jména třeba z LosReyes tak dej vědět, ja mrknu a hned ti ho napíšu...
Kyoshi![]()
SprávyJá zomrem ...
Opravdu nebudeš s inteligencí na vysoké úrovni, přesně jak se ke mně doneslo.
Jinak Mallory ... Myslím, že příjde čas, kdy budete doopravdy všem k smíchu.
Jaj prepač ... ono už to tu je ...
SliimJiim píše:Klasik promluvil.LdH píše:Tohle píše ,,rasista(ka)´´ - nemáš rád(a) ani jeden cech a snad ani jedno hráče z jiné říše, máš blbé komentáře k lidem, kteří jsou zkrátka ,,barevní´´ (Tudiž by sis mohl(a) odpustit ty trapné a mnohdy časté až urážlívé texty)......Ses hráč(ka) jako každá(ej)
Kyoshi![]()
SprávyJá zomrem ...
Opravdu nebudeš s inteligencí na vysoké úrovni, přesně jak se ke mně doneslo.
Jinak Mallory ... Myslím, že příjde čas, kdy budete doopravdy všem k smíchu.
Jaj prepač ... ono už to tu je ...
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |