No tak si predstav,ze sem pro prvni shell a pro hodne dalsich dosel v rokli.Strepy sem si taky nadropoval.Kdyz neco potrebuji,tak na to mam dropiky,ale ani to me nezbavuje toho ty veci kupovat od jinych.Malchus píše:No, podívej - mám lvl 130, vím, žádnej zazrak, a na ten jsem se nějak podkopat musel. Nikdo mě neexpil, i když bych nebyl proti. Takže nějaké pvm vlastním. Jen si dělám legraci z lidí, kteří sem píšou jak jsou úplně v řiti, protože si jako pvm hráči nemohou nakopat krystaly.sisa píše:Jen na okraj Malchus ,zajímalo by mě ,kde tedy na ty věci co kupuješ vyděláváš ?
Tve srovnani s tim ze bys s PvP chodil do PvM mapy je smesne pro me.Bez PvM si na zadne PvP nevydelas,jedine ze bys ho koupil komplet i s postavou za real,ci SD. Smysl dropovani novych tavenin vubec nevidim.Driv to nefungovalo ve Stare svate michat PvM s PvP, a stejne i ve vajickovych war. Tak nevim proc se to vracelo.Kdyz uz chtely zmenit zpusob ziskani novych tavenin,tak mely dat jednu zilu do dolu a byl by klid.To s tim ziskavanim CB je take nejake divne a jediny kdo bude spokojeny sou ti opruzovaci,kteri do Svate nechodily,protoze tam byly jen PvP hraci.
Ale je to jen volba Saggiho a to ze tohle neotestoval na test serveru,ani nebudu komentovat.
Jeste uvidim co vubec pada z tech potvor a jestli tam vubec bude mit smysl zabijet potvory a jejich bosse( jestli to vubec bude mozne,po zmene buffu) A uvidim jestli pro me vubec bude mit smysl vubec hrat.Zase tolik casu fakt nemam.
Je to jen muj nazor a mozna s nim nekteri budou souhlasit a treba i ne.
Jediny kdo sou vysmaty,sou ti co tu brecely,ze nemaji moznost si hrabat CB na PvM postavach.A pokud chcete server stavet na na nich tak hura do toho.
A jinak osazeni neni na 100% a i kdyz mam zrucnost na P.Jen je odlisny pocet krystalu podle zrucnosti.Na G si jich bere 12 misto 10.