Zdobené taveniny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Líbí se vám nový způsob získávání tavenin?

:up: Ano
23
21%
:down: Ne
76
70%
:?: Je mi to jedno
9
8%

Celkem hlasů: 108

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Zdobené taveniny

Příspěvek od lordsword » stř 15. kvě 2013 23:11:11

Malchus píše:
sisa píše:Jen na okraj Malchus ,zajímalo by mě ,kde tedy na ty věci co kupuješ vyděláváš ? :D
No, podívej - mám lvl 130, vím, žádnej zazrak, a na ten jsem se nějak podkopat musel. Nikdo mě neexpil, i když bych nebyl proti. Takže nějaké pvm vlastním. Jen si dělám legraci z lidí, kteří sem píšou jak jsou úplně v řiti, protože si jako pvm hráči nemohou nakopat krystaly.
No tak si predstav,ze sem pro prvni shell a pro hodne dalsich dosel v rokli.Strepy sem si taky nadropoval.Kdyz neco potrebuji,tak na to mam dropiky,ale ani to me nezbavuje toho ty veci kupovat od jinych.
Tve srovnani s tim ze bys s PvP chodil do PvM mapy je smesne pro me.Bez PvM si na zadne PvP nevydelas,jedine ze bys ho koupil komplet i s postavou za real,ci SD. Smysl dropovani novych tavenin vubec nevidim.Driv to nefungovalo ve Stare svate michat PvM s PvP, a stejne i ve vajickovych war. Tak nevim proc se to vracelo.Kdyz uz chtely zmenit zpusob ziskani novych tavenin,tak mely dat jednu zilu do dolu a byl by klid.To s tim ziskavanim CB je take nejake divne a jediny kdo bude spokojeny sou ti opruzovaci,kteri do Svate nechodily,protoze tam byly jen PvP hraci.
Ale je to jen volba Saggiho a to ze tohle neotestoval na test serveru,ani nebudu komentovat.
Jeste uvidim co vubec pada z tech potvor a jestli tam vubec bude mit smysl zabijet potvory a jejich bosse( jestli to vubec bude mozne,po zmene buffu) A uvidim jestli pro me vubec bude mit smysl vubec hrat.Zase tolik casu fakt nemam.
Je to jen muj nazor a mozna s nim nekteri budou souhlasit a treba i ne.
Jediny kdo sou vysmaty,sou ti co tu brecely,ze nemaji moznost si hrabat CB na PvM postavach.A pokud chcete server stavet na na nich tak hura do toho.

A jinak osazeni neni na 100% a i kdyz mam zrucnost na P.Jen je odlisny pocet krystalu podle zrucnosti.Na G si jich bere 12 misto 10.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » čtv 16. kvě 2013 0:00:06

lordsword píše:
Malchus píše:
sisa píše:Jen na okraj Malchus... :D
No, podívej - mám lvl 130, vím, žádnej zazrak.....
No tak si predstav,ze sem pro prvni shell a pro hodne dalsich dosel v rokli.Strepy sem si taky nadropoval.Kdyz neco potrebuji,tak na to mam dropiky,ale ani to me nezbavuje toho ty veci kupovat od jinych.
Tve srovnani s tim ze bys s PvP chodil do PvM mapy je smesne pro me.Bez PvM si na zadne PvP nevydelas,jedine ze bys ho koupil komplet i s postavou za real,ci SD. Smysl dropovani novych tavenin vubec nevidim.Driv to nefungovalo ve Stare svate michat PvM s PvP, a stejne i ve vajickovych war. Tak nevim proc se to vracelo.Kdyz uz chtely zmenit zpusob ziskani novych tavenin,tak mely dat jednu zilu do dolu a byl by klid.To s tim ziskavanim CB je take nejake divne a jediny kdo bude spokojeny sou ti opruzovaci,kteri do Svate nechodily,protoze tam byly jen PvP hraci.
Ale je to jen volba Saggiho a to ze tohle neotestoval na test serveru,ani nebudu komentovat.
Jeste uvidim co vubec pada z tech potvor a jestli tam vubec bude mit smysl zabijet potvory a jejich bosse( jestli to vubec bude mozne,po zmene buffu) A uvidim jestli pro me vubec bude mit smysl vubec hrat.Zase tolik casu fakt nemam.
Je to jen muj nazor a mozna s nim nekteri budou souhlasit a treba i ne.
Jediny kdo sou vysmaty,sou ti co tu brecely,ze nemaji moznost si hrabat CB na PvM postavach.A pokud chcete server stavet na na nich tak hura do toho.

A jinak osazeni neni na 100% a i kdyz mam zrucnost na P.Jen je odlisny pocet krystalu podle zrucnosti.Na G si jich bere 12 misto 10.

Sám pišeš, že moc času nemáš. Takže do teď si všechno obstaráváš sám ? Asi ne viď. Já začínal jako kopáč, ale dneska jdu do dolů málokdy. Střepy jsem si také dropoval v Keri sám, ale dnes si kosti (z Keri) kupuju a nejsou levné. Navíc je tu jiná možnost získat krystaly, nikdo do Cidonie nemusí a ani nemusí nic kupovat.
Přirovnání pvp výbavy na pvm mapě mělo být směšné, zrovna jako je směšné chodit v pvm výbavě na pvp mapu a stěžovat si, že tam umřu.
100% na zapracování krystalu - a já Saggimu věřil, že je pravdomluvnej kluk a on v těch novinkách takhle lže.
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » čtv 16. kvě 2013 0:38:29

Malchus píše:
Sám pišeš, že moc času nemáš. Takže do teď si všechno obstaráváš sám ? Asi ne viď. Já začínal jako kopáč, ale dneska jdu do dolů málokdy. Střepy jsem si také dropoval v Keri sám, ale dnes si kosti (z Keri) kupuju a nejsou levné. Navíc je tu jiná možnost získat krystaly, nikdo do Cidonie nemusí a ani nemusí nic kupovat.
Přirovnání pvp výbavy na pvm mapě mělo být směšné, zrovna jako je směšné chodit v pvm výbavě na pvp mapu a stěžovat si, že tam umřu.
100% na zapracování krystalu - a já Saggimu věřil, že je pravdomluvnej kluk a on v těch novinkách takhle lže.
[/quote]

Ono je jen vytvoreni zdobene tavby na 100% a to tam take pise.Nic vic.
A trosku premyslej.Proc sou v PvP mape PvM potvory a tezba? A ty vis co se bude dropovat ze tech novych potvor? Uz te vidim jak je tam budes busit a nekdo prileti na koni da skill on kone prapor a ma CB a ty nerva.Oni ty potvory nejsou tak slaby V cem by ti pri tomhle pomohla PvP vybava? Trosku premyslet :tutununu:
A jinak opravdu uz ten cas nemam.Do Keri zajdu jen vyjimecne a ted sem rad,ze zajdu Hae a pak Swamp na karmu a kolikrat ani to ne.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » čtv 16. kvě 2013 1:24:28

lordsword píše:Ono je jen vytvoreni zdobene tavby na 100% a to tam take pise.Nic vic
Ale já také nikdy nic víc nebo jiného nepsal. Naopak jsem psal, že vsazeni taveniny do šperků je stejné jako bylo, pouze zapracování krystalu (vytvoření zdobené taveniny) je 100%
Ohledně té pvp výbavy na pvm mapě nejspíš mluvíme jeden o voze a druhý o koze. A když už bych se měl vyjádřit k té koze - ideální by určitě bylo mydlit potvory v pvp, aby tedy na ně ( a proti nim) platily stejné nebo podobně bonusy. Nevím jestli by to šlo, ani jak to je teď. Já to nezkoumal, i když ve dvou jsme snad jednu tu mrchu zabili (otravovala nás při kopání) a šla dolů vcelku dobře.
Obrázek

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » čtv 16. kvě 2013 8:22:11

Ono ja na druhou stranu saggiho chápu,pak se tu s toho stával obchodní server,kde se merilo není hráče podle toho kdo má nejvíc na trezoru.Jedina ujeta vec je jak někdo udělá za necelé 2 dny 1200 cb a to z 70%na bylozravcich(pvm hráč) prostě ro přidávání cb je přehnané;-)Co se týká ,že vas kosí masozravci(pvp) no bohužel musíte být ve střehu jak se v chatu objeví tyranosaurus(pvp) sežral bylozravce(pvm) berte to jako znamení(řev) že tam někde slidi po koristi:-)Nebo loví ve smečce:-) Tak to bohužel a konečně je,hra nutí pvp hráče pvm,tak ted bude nutit pvm do pvp;-)
Ještě bych mohla vytknout ty koně!!!!!
Pardon za ty přirovnání ,ale sranda musí byt i kdyby na chleba nebylo;-)
Obrázek

sisa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od sisa » čtv 16. kvě 2013 8:31:41

Tak se tu rozpoutala zajímavá diskuze. Já si myslím, že to dobré není (poze můj názor) a pokud bych chtěla nalákat pvp hráče do Svaté asi bych to udělala jinak, například bych zveřejnila odměny za CB a dala bych opravdu zajímavé odměny ,věřím že to by nějaké pvp hráče určitě nalákalo.
Také se mi nelíbí že ta mapa je vlastně na pvp , jsou tam i příšery a navíc ruda. Takže pokud budu mít pvp výbavu jdu tam s tím, že budu nahánět lidi,ale jestliže narazím na skupinku příšerek jsem v háji zelenem a naopak.
O kopáčích vůbec nemluvě ,jak tu někdo psal krumpáčem se neubráním i kdyby byl +9 :-),Já tajně doufám, že se třeba ještě někdo zamyslí a že toto není konečné řešení.Zdravím všechny a přeji krááásný den :-D

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » čtv 16. kvě 2013 9:01:00

BloodRayne píše:Ono ja na druhou stranu saggiho chápu,pak se tu s toho stával obchodní server,kde se merilo není hráče podle toho kdo má nejvíc na trezoru.Jedina ujeta vec je jak někdo udělá za necelé 2 dny 1200 cb a to z 70%na bylozravcich(pvm hráč) prostě ro přidávání cb je přehnané;-)Co se týká ,že vas kosí masozravci(pvp) no bohužel musíte být ve střehu jak se v chatu objeví tyranosaurus(pvp) sežral bylozravce(pvm) berte to jako znamení(řev) že tam někde slidi po koristi:-)Nebo loví ve smečce:-) Tak to bohužel a konečně je,hra nutí pvp hráče pvm,tak ted bude nutit pvm do pvp;-)
Ještě bych mohla vytknout ty koně!!!!!
Pardon za ty přirovnání ,ale sranda musí byt i kdyby na chleba nebylo;-)
takze ty chytrolinko.On vzdy kdyz nekdo vleze do mapy a nekoho zabije,tak prehodim vyvabu a budu cekat,.jestli nekdo prijede ne? A pokazde ta traparna,ze nefunguje obrana na bezvedomi kdyz si prehodite krumpac(coz uz je pri tech teda 90% obrany stupidni)
A zkus si nekoho chytit i kdyz budes mit PvP na sobe na koni. Ja bych nerikal nejaky dravce,ale spis vetsinou hlupaky co neumi PvP a tim ze se nechodilo do Svate to jen dokazaly.Ale co kdyz vas to bavi,ta si to uzivejte,dokazovat si na kopacich jaky jste borci v PvP.Za chvily tam budete opet behat samy a cumet jak telata.

Surinama
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Surinama » čtv 16. kvě 2013 9:06:47

Ahoj, taky jsem byla nakopat pár krystalů a přesně jak všichni píšete, je tam pár normálních lidí, co jde jen kopat ať už červení, žlutí nebo modří, ale bohužel ve všech říších se najde nějaký mamlas, který přijede k žíle a bez práce nadělá CB (u mě to byl přímo LordxMichal- tedy né původní majitel). Takhle jednodušše se dá dosáhnout 4 hvězd a poskočit v žebříčku legend pvp. Bohužel je to fakt prasárna. GM by se měli nad tímto způsobem získávání CB opravdu zamyslet, postrádá to pvp efekt. Protože to už není boj ale žně. Rozhodně souhlasím s přesunutím krystalů na jinou mapu.

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » čtv 16. kvě 2013 10:07:40

Teď čistě PvM hráči brečí, že budou muset "z donucení" nějáké ty CB vymlátit ve válce a nedejbože(!) si dokonce udělat PvP výbavu (nehoráznost já vím). A že nemáte yangy? To povídejte někomu jinýmu. Začal jsem před 2 měsíci skoro od nuly a už teď dokážu za válku sejmout aspoň těch 6-7 lidí. Což je teď kolik...kolem 70CB?
A vy, PvM hráči, musíte mít několikanásobně větší zisky než já v době, kdy jsem ještě kopal rudy. Tak mi neříkejte, že PvP výbava a potřebný CB bude problém sehnat.
Flexibilita, to je heslo dneška, a jak je vidět, někteří se jím odmítají řídit.

To, že se pak vydřená CB v Cidonii lehko ztrácí je už druhá věc. I hráč s PvP výbavou je při kopání zranitelný a k tomu ho není třeba ani zabít. Ke zlomyslnosti úplně stačí mu přerušit kopání. Jestli zachovat žíly, tak bude ochrana kopajících nutností.

A k tomu zabíjení při mlácení mobů. Možná to bude dost radikální, ale co takhle udělat z potvor "Lidi", navíc s atributy "Válečník", "Sura", "Šaman", "Ninja"?
Takhle by šly umlátit i s PvP výbavou, pro čistě PvM hráče by to de facto bylo stále PvM a člověk by se dokázal hned bránit, kdyby na něj něko naběhnul...
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 16. kvě 2013 10:16:12

Proboha ale vy tu nerozlišujete dvě věci. Když někdo dělá PvP, tak ho také nikdo nenutí dělat PvM. Ale tady je to opačně. Dotedka si hráč mohl relaxovat, chodit si sem opočinout a dělat jen PvM, ovšem tohle to totálně překopalo a nutí to dělat PvP ne koho chce, ale všechny. To je rozdíl.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?
@ cleo « stř 6:46 pm »
kde najdu prosím to zobrazení donesených surovin stařence na dort?
@ cleo « stř 6:41 pm »
@Mionix,  takže hlášku stařenky, že dnes je posledním dnem, kdy shání suroviny nemáme brát vážně?
@ Mionix « stř 4:10 pm »
viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
@ XTYRKYSX « stř 3:25 pm »
Super diky
@ Dsurman « stř 3:25 pm »
Borec (y)
@ Grout « stř 3:20 pm »
KDYBY SI NĚKDO NEVŠIML, TAK V NOVINCE JE NOVÉ INFO (dole)
@ Petronius « stř 2:24 am »
už to vidím supr :)
@ Petronius « stř 12:04 am »
kdy je OX ? :D
@ Grout « úte 10:35 pm »
Bisky jsi ZLATÁ! přístí OX stíhám, TOOP!
@ CrazyBull « úte 8:59 pm »
Tomori píše:
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
děkuji
@ Tomori « úte 8:57 pm »
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
@ CrazyBull « úte 8:50 pm »
@Tomori,  Případně kde prosím?
@ Tomori « úte 8:48 pm »
libast píše: Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
Dobrý den, hračky padají úplně v pořádku. Zkuste si případně zkontrolovat zda máte zapnutý event. Případně se dají koupit u npc :)
@ TomasFoxx « úte 8:26 pm »
@libast,  oka
@ libast « úte 8:08 pm »
Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
@ CrazyBull « úte 8:04 pm »
@diver,  díky , možná by nám s tím Mio mohl píchnout a ztratit slovo tam nahoře :D
@ diver « úte 8:00 pm »
@CrazyBull,  To by byl dobrý nápad, kéž by byl reálný, protože to zní dobře.
@ CrazyBull « úte 7:57 pm »
@diver,  No viděl bych cestu ven z problému ale nevím jestli je to možné tak narychlo spáchat. Podle mne by pomohlo kdyby ten co už má splněný úkol mohl libovolně měnit jednotlivé úkoly a nemusel čekat na to do druhého dne . Podmínkou ke změně by ale bylo nejdřív vybraný úkol dodělat.
@ diver « úte 7:52 pm »
@CrazyBull,  Věřím, důležitý je aby už nepsala o tom, pokud chceš bájnou pumu, tak se musíš snažit víc, ale aby psala, že už to nosit nemusíš, tu danou surovinu. Vím, že u korpusu, to chtělo vše 3x, ale pak věci co se opakují cukr, vejce, máslo, to pak už nikdy víc než 1x, je pech, když máš hodnost, ale kvuli dílku se musíš vracet no, kvuli pár surovinám, které si měl dát víckrát.
@ Dsurman « úte 7:49 pm »
A na ten univerzál musím jít všech 5 minieventu ? Jsou na to nejske body? Když už jsem 4 byl, ale pátý jsem nestihl, bude se to počítat ?
@ CrazyBull « úte 7:47 pm »
@diver,  Děkuju ti za podporu tohle jsem přesně myslel ale kde najít řešení aby jeden nebyl škodnej na tom že začal od začátku . Už to hledám třetí den a nemůžu to dohledat. Nevím co sidělat abych to splnil jen tápu a zkouším
@ diver « úte 7:38 pm »
@Mionix, To jsme se špatně pochopili, já jen napsal, že ten kdo to dělal hned ze začátku, tak tam hláška o pumě nebyla, jak píše @CrazyBull a teď je problém najít, kde jaká surovina chybí(počtově) a samozřejmě mají někteří strach, že to lidi nestihnou včas. Nic víc, nic míň :-)
@ Mionix « úte 7:36 pm »
@diver,  Tak pardon, já to pochopil, že bude chybět část na pumu. Dort je tedy dort. Ale od toho jsou ty universální části, které rozdáváme. A omlouvám se tobě, špatně jsem to pochopil. :-)
@ diver « úte 7:34 pm »
@Mionix,  Mio, on dort nemá 6. částí? :D Doslova, každý den si jednu volíš. Nebo se mýlím?
@ Mionix « úte 7:32 pm »
S vámi je to opravdu těžké. Skoro každý odklikne hlášku NPC a nestará se, co mu NPC píše. Pak píše nesmysly a jiní tomu ještě věří. :-( Tak si ten chat rozklikněte v Archivu a podívejte se, co vám TBM píše.
@ Mionix « úte 7:31 pm »
Pane bože, vy ani nečtete, co vám sem TBM napíše a dále píšete někteří už naprosté kraviny. Jakých 6 částí a čeho?
@ diver « úte 7:20 pm »
Grout píše: jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
Ano, beru to ode dneška, tak seš v suchu.
CrazyBull píše:
Tomori píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
A teď člověk musí hledat, kde mu chybí jaká surovina.
@ Grout « úte 7:18 pm »
jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
@ diver « úte 7:13 pm »
Grout píše: možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
Dort musí být upečen do 21.6. tudíž, všechny části už nedokážeš splnit. Bude ti chybět 1. část z 6.
@ Grout « úte 7:10 pm »
možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
@ CrazyBull « úte 6:35 pm »
Tomori píše:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem
@ Hiearch « pon 10:43 pm »
@Tomori Tudíž každý den odevzdat něco dokud nezmizí hláška s pumou.
@ Grout « pon 10:38 pm »
Mě padla před hodinou :D
@ libast « pon 10:33 pm »
Hračky už nepadají 5 hodin sem dropoval a ani jedna mě nepadla
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.

Who is chatting

offline Azaril 
offline Grout 
offline Hakan 
offline Lolotka 
offline Mionix 
offline YoyopinX 
offline Yuminka