MostEVILEK píše:Upřímně,když vy tedy máte problémy a já nemám. Kde je u vás chyba? Mě to jde v pohodě a vám né ... to je ale zajmavé že? Upřímně nemám ani dračí štít ani drač ínaramek +9 a HG tahám na pohodu(kdyby nahodou někdo nevěděl proč toto zminuji,zrovna tyhle 2 věci tak to je z důvodu že davají nejvíce obrany). Takže to není tak uplně o výbavě ale taky o skillu. Možná trošku stížili mobky ale pokud to umíš aspon trochu hrát,tak stím mít problém nikdy nebudeš.
Tvé reakce jsou vychloubačné již nějaký ten rok. Jak zde zmiňovali, jedná se o to, že ztížili, pokud se nepletu, tak to záměr nebyl, tudíž se to musí odladit, čili to, že ty jsi absolutně nejlepší na celé ekuře s tím nemá nic moc společného. Prostě napiš 2 věty bez keců okolo a hotovo. (chtěl jsem dodat poznámku, ale asi by za ní byl warn

)
Co se týče tématu, dnes při kopání map jsem si všiml... Když jsem dobíhal s postavou k místu vykopání, slezl jsem z koně, nicméně jsem se objevil kus dále, než jsem původně na koni byl a tudíž běžel o něco delší kus, jinými slovy... byl jsem jinde, než jsem "viděl".