LOTTHART-FLAVIUM / CECHOVNE VALKY

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
lotthartt
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Re: LOTTHART-->CECHOVNE VALKY HLASOVANIE

Příspěvek od lotthartt » pon 15. čer 2020 17:57:44

musel by ju tocit z kazdeho cechu jeden ak na to pristupite obmedzenie bude platit aj u velkych valiek :)
„Zbabelci umierajú často ešte pred smrťou, hrdinovia zakúsia smrť len raz.“

William Shakespeare

Zakladateľ cechu Switzerland

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » pon 15. čer 2020 19:46:12

lotthartt píše: pon 15. čer 2020 15:45:22
TomasFoxx píše: pon 15. čer 2020 15:40:05
lotthartt píše: pon 15. čer 2020 14:29:54 Tak ľudia, chystám pomaly prípravy k ďalším cechovným válkam bude pár úprav po diskuzii s pár ľuďmi sa "zdokonalili" niektoré špáry, prvá vec ktorá by vás mohla tak zaujímať bude zniženie vkladov podľa kategoríí malé valky 500kk za cech stredné 750kk veľké 1kkk + ja ako organizátor prispejem za každý cech do výherného banku pre malú kategóriu 100kk strednú 150kk veľkú 200kk, zvyšné zmeny uvediem v blízkej dobe a budete mať dosť času na to aby ste sa popýtali na niektoré veci čo vám nebudu jasné, jo a ešte detail malé a stredné války budú mať zakázane používať ryby s obnovou zb alias požeh ryby"" :D

Na záver by som vás poprosil sa vyjadriť ktorý deň na súťaže by vám vyhovoval viac či sobota alebo nedeľa súťaže sa budú konať vždy v prvý víkend v mesiaci, teda alespoň pokiaľ o to bude záujem.
proč zákaz ryb v malý a střední a né i ve velký?
žiaľ velké války niesom schopny ustrazit mam napad ako dozriet na malu a strednu kategoriu respektíve je to nápad Akirya, a tento sposob dozoru na dodržovanie zákazu vo velkej kategorii by bol pre mna moc nákladný, mohlo by to platit aj pre veľkú kategoriu ale všetci dobre vieme aký je spoľah na niečie slovo že ano.
tohle je sice hodně starý nápad, ale co něco jako uniformy pro daný level ... strop na obrany i útoky, zb i staty jako je inteligence
nemusíš na nic dozírat, pokud tam bude napevno naklikáno, co vše nelze použít
je to možná ošklivé omezení, ale za oživení pvp by to stálo
nikdo nechce jít, jako prasátko na porážku, zvlášť když skoro polovinu případné výhry tvoří jeho vlastní vklad a prohra se mu zapíše do statistik
zapojení vkladů a výher má daleko větší potenciál a čistě teoreticky těch tvých 20% nehraje vůbec žádnou roli
berte to jako hazard, zábavu ... klidně si udělejte i pavouka, kdy všechno bude brát ten nejlepší a bude to fakt ranec
pro ostatní možná čistá ztráta, ale může z toho být 1 - mnoho velmi zábavných válek
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Kurinozka
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 122 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od Kurinozka » pon 15. čer 2020 20:52:43

K rybám v cechovním turnaji

Osobně bych je tam nechal, protože vždycky se najde někdo, kdo bude podvádět a i tak je tam občas klikne. Dle mého i přes natáčení členů v cechu tohle prostě dokázat nejde na někom, kdo má př. 42k zb ;)
ObrázekRuslanekObrázekObrázekObrázekObrázek
🔥 Healer 🔥Jinno160P (Obrana)Full

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » pon 15. čer 2020 21:05:53

tak jistě... pokud se mu z 42 neodečte 7 na schválených 35 pro daný level ... to je ten strop, drobná výhoda je, že pak nemusíš nic natáčet ani dokazovat
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 360 poděkování
Dostal poděkování: 654 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » pon 15. čer 2020 21:08:05

Ono by stačilo poprosit znovu team, jestli by nebyl tak hodný a tohle by neohlídal 😂 Protože mě třeba minule fakt nebavilo dát někomu za 12 každym kritikem, jít do něj v 5ti a frajer si pak vesele odskáče pryč 😂
Obrázek

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Příspěvek od Mionix » pon 15. čer 2020 21:12:19

TomasFoxx píše: pon 15. čer 2020 21:08:05 Ono by stačilo poprosit znovu team, jestli by nebyl tak hodný a tohle by neohlídal 😂 Protože mě třeba minule fakt nebavilo dát někomu za 12 každym kritikem, jít do něj v 5ti a frajer si pak vesele odskáče pryč 😂
To bohužel nejde a ani nechceme překopávat války cechů, kvůli jednomu turnaji, i když se třeba bude opakovat. My do toho zasahovat nebudeme. Ať si každý v rámci pravidel hry dělá co chce. Je to jen na vás.

Mio

lotthartt
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od lotthartt » pon 15. čer 2020 21:15:13

TomasFoxx píše: pon 15. čer 2020 21:08:05 Ono by stačilo poprosit znovu team, jestli by nebyl tak hodný a tohle by neohlídal 😂 Protože mě třeba minule fakt nebavilo dát někomu za 12 každym kritikem, jít do něj v 5ti a frajer si pak vesele odskáče pryč 😂
už sa stalo písal som o to ale nebude to možné preto ustrážim si sám to čo dokážem velke cechovne valky su už nad moje možnosti :)

spat k hlasovaniu poprosím vas o vyjadrenie ktorý deň cez víkend vam bude vyhovovat sobota aleob nedela podotýkam bavíme sa o prvom víkende v mesiace což by bolo 4-5.7 :) nasledne podla tohoto dohodnutia budem pokračovať každý mesiac na prvy víkend v den aky sa dohodneme teraz.

William Shakespeare

Shamir
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 120 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Shamir » pát 19. čer 2020 1:27:21

Mionix píše: pon 15. čer 2020 21:12:19
To bohužel nejde a ani nechceme překopávat války cechů, kvůli jednomu turnaji, i když se třeba bude opakovat. My do toho zasahovat nebudeme. Ať si každý v rámci pravidel hry dělá co chce. Je to jen na vás.

Mio
Není potřeba nic překopávat, stačí udělat něco jako je na obrázku níže.
NAVRH.png
NAVRH.png (46.48 KiB) Zobrazeno 2392 x

lotthartt
Lv.5
Lv.5

Re: LOTTHART-FLAVIUM / CECHOVNE VALKY

Příspěvek od lotthartt » stř 24. čer 2020 15:14:45

:ref:

William Shakespeare

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
@ TomasFoxx « čtv 10:12 am »
@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně
@ Vydesenej « čtv 10:12 am »
TomasFoxx píše: ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
Neříkám že tohle nebylo na .... to plně souhlasím :D spíš mi jde o ten princip toho že se něco testuje dělaj se ankety a pak to zas dopadne takhle. Nevím asi už jsem starý na takové logicky nelogické věci atd :D
@ TomasFoxx « čtv 10:10 am »
ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:09 am »
Tak tohle ve 35 min testovací válce, kde byla půlka lidí co chodí normálně moc neotestujete :D
@ LittleNessa « čtv 10:08 am »
Taky moc nechápu proč jsme tedy chodily na testovací války ( střední ) :-D jaký to mělo smysl? Tohle je tah jak nalákat lidi do té velké války? :-D Good job .. :)
@ Vydesenej « čtv 10:06 am »
Přiznejte se kdo zas brečel na ty asisty :D :D Uděláme anketu, přidáme to aby jsme to pak zas dali pryč. Ale je to funny ne že ne
@ TomasFoxx « čtv 10:02 am »
@Aylia,  tak smula

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline Smacker23 
offline Tomori 
offline Wzypt