Mental horší než tělo?

Prostor k diskuzi o chrabrých válečnících používajících mentální sílu či sílu vlastního těla.
DemonSpirit
Lv.2
Lv.2

Re: Mental horší než tělo?

Příspěvek od DemonSpirit » ned 05. čer 2011 12:17:34

Mental rozhodne spatna postava neni jelikoz jsem na ni hral na offiku...
btw:mit schopnosti mentálního válečníka, to už je pořádná výdrž v boji, válečníci, mající tyto schopnosti, jsou nezdolatelní , diky silnému tělu se ubrání čemukoliv,jejich možnostem ale zabraňuje poněkud slabší útok, samozřejmě nejsou na odpis, jejich nejsilnější kouzlo je průraz, na tuto ránu zasáhnou několik nepřátel a to opravdu luxusne a tvrde :P

X kdežto oproti aura....
mít auráka :) , kde jejich síla převažuje nad chytrosti, jsou často bráni jako nejsilnější, díky soustředěnosti na boj těla dokážou dát opravdu pořádné rány pomáhá jim k tomu aura meče, pomocí které jejích fyzický útok nabývá na hodnotě a to hodně,auraři s těmito schopnostmi jsou především soustředěni na blízký a jednotlivý boj. Mají slabší obranu před nepřáteli.
Ve hře mě opravdu už níkdy nenajdete....
Budu chodit na forum...
Pokud půjde nový server,
uvidíme se tam :)
BB

Scorpion
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Scorpion » ned 05. čer 2011 13:45:01

mentál je taky týpek :)
Staré heslo šlechty: nejlepší zelenina je maso, nejlepší ovoce víno a nejlepší nábytek krásná žena.
Nemodli se, ale jednej!

Scorpion
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Scorpion » ned 05. čer 2011 13:45:16

už jenom ten název:
mental=metal :)
Staré heslo šlechty: nejlepší zelenina je maso, nejlepší ovoce víno a nejlepší nábytek krásná žena.
Nemodli se, ale jednej!

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » ned 05. čer 2011 15:16:13

Hele jo... Taky jsem hrál mentála docela dlouho... Jen asi úplně seknu s metinem, tak už ho dál nepotáhnu... Už na 93lvl dávám všechny co na ně mám kámen a nemají víc jak 80% na wary... Kromě ninjů na ty se mi nepovedla obrana.
"Happines only real when shared."

spiridon
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od spiridon » ned 05. čer 2011 19:13:12

shvetseek píše:Hele jo... Taky jsem hrál mentála docela dlouho... Jen asi úplně seknu s metinem, tak už ho dál nepotáhnu... Už na 93lvl dávám všechny co na ně mám kámen a nemají víc jak 80% na wary... Kromě ninjů na ty se mi nepovedla obrana.
no vidiš a teď bude moje (tvůj war) "snad" :D

Odpovědět