No pekne konecne to nekomu doslo ze je nekde chyba ve war risi

A ne jen jedna.Kazdy si tu mysli jak je to hrozne jednoduche strilet z luku a nemoct pouzivat zadna kouzla.Me se taky nelibi,kdy na me WP hazi zruska,na kterou neni ochrana a nic s tim neudelam.A ze to mas Michale s partackou pekne namakly,to musim fakt pochvalit:)
Pro nezasvecene a ti co nadavaji,mam komplet biologa,mam i dyky a umim to s nima.A ten luk copouzivam ve war neni na PvM,ale na PvP,takze to je proste zbran na PvP.Vetsinou ani neutikam a nikomu Cb nekradu,kazdeho si zabijim sam,pekne od zacatku a na rozdil od zruska je na tohle ochrana,protoze sou i taci co jen tak nejdou zabit ani temito pruniky.Jedine co vys tohle donuti,je pocitat i s jinymy bonusy nez doted mate.
Udelat skupiny co budou lovit lukare

Snaha porad je,ale ti lidi si nikdy nenahrabou zadne CB a budou jen umirat,tak jako doted.)
LOCO tvoje nazory me uz opravdu nezajimaj,u me si se uz shodil dost:)
Jinak me vubec o CB nejde,nemusim mit hodnost zadnou,klidne se ji pokazde vzdam.Jen chci dat nejake Cb pro risi a chci nejak vyrovnat sance rise(i kdyz stejne nahodou vyhrajem bonusu se nedockame

)
Kolikrat sem pomohl ve war jentim ze sem nastrilel nekoho,kdo tam jen drzel mezernik a tlacil protivinka pred sebou na spicce mece:)
Tudiz se dostavame k dalsi chybe war a to jest drzeni mezerniku a zakliknuti protivnika.U telesneho wara je to fak tpekne kdyz ma prunikovou zem a jen vas tlaci pred sebou:) A majich vetsina tech vasich radoby generalu:)
A kdyz uz tu porad melete o lukarich,tak si je zkuste jednu war spocitat,kolik je jich v jake risi a budete prekvapeni.)
A to ze malo pouzivam dyky ve war? No mam jako honit lidi po mape,ktery jen hazi kouzla a utikaj? Nebo skakat do chumlu,ka jen kazdy,dava plosna kouzla BM ranu plameny,WP do nich hazi zrusko a pak dorazi virem.Samani do toho rvou a pak utikaj a z dalky hazi talisman?Warove jen prijdou daj pruraz nebo smrst? Ale no tak co tam udela ninja s dykama,kdyz tam jen lita? ma mit meduzy a doufat ze nekoho useka? Ale no tak.jel sem war i s dykama a mel sem stejne bodu jako ted,tak nevim o co jde:)
proste s tim pocitejte,jako s dalsim na co muzet narazit ve war delejte bonusy:) treba se uz i uzijou nimbusky na PvP