některým by stejne nepomohl ani uninstal...Dzejdy píše:Občas je potřeba se nad to povznést a říct si, že to nemá cenu, dát EscapeUkončit hru a je klid

některým by stejne nepomohl ani uninstal...Dzejdy píše:Občas je potřeba se nad to povznést a říct si, že to nemá cenu, dát EscapeUkončit hru a je klid
jednoduchá odpověď, ne nemá na to koule... když chce průnikovat, proč si neudělá medůzy? nikdo na něj kecat nebude a krásně to jde a i ty skily jsou znátKelshak píše:Spoiler:Neos píše:Ty ses jeden z mala, ktery ma inteligentni nazory a nefnuka. Uvidis, ze to stejne tak dopadne, ze war zrusi.Petter píše:Chodím tam pro radost Pro srandu =) zabojovat si a ne pro CBNehrajou skoro žadnou roli... Ale když tam musi byt at jsou =) Ale k těm lukarum no co nadělate nic.. A radši fakt ticho nebo sagi zruši valky a bude se fakt PVPčkovat za skaldem nebo ve svate
Tohle uz neni jen hra, hra ma byt pro zabavu a ne nekomu nadavat a nenavidet.
Belichara neznam, jen od videni, ale ten jeho prispevek ve war mi stacil a ne jen jeho ! Nenavistnych prispevku je spousta i tady na foru a proc? No preci kvuli hre
Je tady spousta mladych capartu, kteri nadavaji na druhe, ale v realu by treba tem lidem rikali DOBRY DEN a nikdy by si nedovolili jim nadavat ! Sindicat a offik je toho pravym opakem.
Me bude ctvrt stoleti za par, nepripadam si jak capart. Breceni vypada jinak. Ja tu jen zatim slusne napsal co ste ty a dalsi dageri s lukem zac. Hra ma byt pro zabavu? Tak proc kazis valky? To je jen zabava pro tebe, ne pro ostatni. Vem do ruky dyky a predved se, nebo na to nemas koule?
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Těší mě, mě občas říkaj "ty blbe"Petter píše:Já jsem mentál