1, rudá
2, modrá
3, žlutá
Možná žlutá bude bojovat o druhý, ale na první určitě ne

To je můj názor

ty hele a treba nekyslikcz1 píše:Příští válka bude stejná jak minulé
1, rudá
2, modrá
3, žlutá
Možná žlutá bude bojovat o druhý, ale na první určitě ne
To je můj názor
lordsword píše: A co presne delas.Kdybys mlcel,tak by s nic nestalo nulo.kazdej kdo se mnou bojoval s dykama a m trochu rozumu,tak vi sve.Ja luk pouzivam protoze me kolikrat nebavi nekoho honit po mape,jak zdrha,kdyz dostane ranu dykama.jednou fakt natocim video o tech hvezdach co umi jen utikat.
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
Bohužel,kdyby se to tam nestřídalo jak vietnamské ponožky a nedělali si z toho kulníčku na dříví,možná ten cech bude stát za to,ale v TheAvenues si jede každý sám za sebe,na co tam je v cechu 80 lidí,když z toho je 60 off?!Morfik píše:vymahac píše:No, bude to těžší pro modré. Dá se říci takřka pohřbení TheAvenues je dost velké oslabení. Více Belicharů? Zapomeňte, takovou pvp má u nás jeden z 1000 a to možná i ne. Sehrát se? Nejde to, a nejvíc mě pobaví to, když za mnou běží 5 našich a pak mě nechají samotný proti 4 žlutým soupeřům. Další důvod proč tam nechodím, nemůžu se ani spolehnout na svou vlastní říši.
Tahoun by byl možná Molekulee, jenže ten teď takřka nehraje, takže jsme v podstatě bez tahouna BM surů, což je ve war stále nejdůležitější postava. Todle to bude úder ze kterého se budeme špatně vzpamatovávat, protože v té situaci před minulý rok jsme zůstali půl roku. Teď to není tak zlé, ale to, že prohárávme zrovna nedonutí od nás lidi chodit, takže to může být jen horší momentálně. A já už beru pvp do invu jen když se mi chce, což je v poslední době opravdu vyjímečně.
no vidis chunjo taky prohravala porad kazdou war na 3 miste a sup jsou dnes prvni, takže výmluva - hlavně cech LosReyes má nej podíl na tom jsou dobře sehraní. a od toho ať se poučí TheAvenues= nestůjte pod stromem jak to máte v pravidlech![]()
a už konečně něco dělejte
Se vrať a je to choď aspoň na ty války ale musíš se v nich snažit.neporazitelny píše:Vy mě nenecháte ani skončit, tímpádem když to tu zapíchnu tak nemá kdo burcovat Jinno.