Tržiště a podvody + VIDEO

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
dhdhdhd
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: Tržiště a podvody

Příspěvek od dhdhdhd » pát 12. říj 2012 14:19:20

HonzaM píše:
dhdhdhd píše:Nikdo nikoho "neochcává"!
Neříkám, že to nedělají schválně, ale i mě se občas stane, že přidám o nulu víc.
A ještě nikdy se mi nestalo že by mi někdo něco koupil za 400kk místo 40kk a pod.
A když někdo koupí věc za 400kk místo 40kk tak je ***** jen on sám, že si nezkontroloval co vlastně kupuje.
Toto téma je celé UJETÉ !
Takže pro méně chytré. Jedná se o raneček

Moc dobře vím!
A není to jedno? Je to stejné jen s rozdílem že Raneček je "inteligentnější" :D
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře ;)

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3368 poděkování
Dostal poděkování: 825 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pát 12. říj 2012 14:26:56

dhdhdhd píše:
HonzaM píše:
dhdhdhd píše:Nikdo nikoho "neochcává"!
Neříkám, že to nedělají schválně, ale i mě se občas stane, že přidám o nulu víc.
A ještě nikdy se mi nestalo že by mi někdo něco koupil za 400kk místo 40kk a pod.
A když někdo koupí věc za 400kk místo 40kk tak je ***** jen on sám, že si nezkontroloval co vlastně kupuje.
Toto téma je celé UJETÉ !
Takže pro méně chytré. Jedná se o raneček

Moc dobře vím!
A není to jedno? Je to stejné jen s rozdílem že Raneček je "inteligentnější" :D
Tak když to víš tak nepiš hovadiny jako že se někdo může přepsat. Snad když prodáváš úlomky tak si aspon cenu toho 1. dokážeš překontrolovat ... a zbytek se pak doplňuje sám ... :omg: tak jakej pak omyl

Invincible
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Invincible » pát 12. říj 2012 14:29:33

A co, když používám měšec? To se "překliknout" přece můžu ne? Docela mě bavíte fakt mě hrozně trápí, že mě nahlásíte na ticket :inlove:

Daleko horší věci tu prochází akorát denji má asi málo dioptrií a kvůli pár korunám tu brečí :D

Fortis
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Fortis » pát 12. říj 2012 14:41:33

Osobne to trestam sem tam projdu trznici tam je totiz jasnej umysl diky ranecku takze bacha ty co se tu priznavaj si od ted hlidam .-)

Rikejte si tomu jak chcete ale kdyz clovek ma ulomky kazdej den a kazdej den mezi nima preklik ... Notak kdo vam to ma jako bastit ze to je nechtic . (kor opakuji u ranecku)

Edit: ano souhlasim ze je hloupost kupujiciho ze si toho nevsimnul ale Taky je to ze strany prodejce podvod tedy kdyz to je opakovane a ne jen ojedinele a opravdu nechtic (treba na namku se preklik muze stat hned kdyz se pouzije normal mesec

Dale ktomu ze nekdo da nazev stanku ze prodava to a mam tam ono a pak bude tvrdit ze tam ta vec byla jen uz ji nekdo koupil VSE SE DA DOHLEDAT V LOGU TAKZE STIMHLE NANAS NECHODTE

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3368 poděkování
Dostal poděkování: 825 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pát 12. říj 2012 14:43:43

Fortis píše:Osobne to trestam sem tam projdu trznici tam je totiz jasnej umysl diky ranecku takze bacha ty co se tu priznavaj si od ted hlidam .-)

Rikejte si tomu jak chcete ale kdyz clovek ma ulomky kazdej den a kazdej den mezi nima preklik ... Notak kdo vam to ma jako bastit ze to je nechtic . (kor opakuji u ranecku)
Díky Fortisi. Aspoň že tak. Ještě zrušit na tržnici moožnost používat měšec. Aby si individua jako invicible (či jak se jmenuje) nemohli takhle vyskakovat....

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 12. říj 2012 14:52:36

HonzaM píše:
Fortis píše:Osobne to trestam sem tam projdu trznici tam je totiz jasnej umysl diky ranecku takze bacha ty co se tu priznavaj si od ted hlidam .-)

Díky Fortisi. Aspoň že tak. Ještě zrušit na tržnici moožnost používat měšec. Aby si individua jako invicible (či jak se jmenuje) nemohli takhle vyskakovat....
Stacilo by mesec uplne zrusit,aby byly i ty stavajici nefuncni a dat i na normal mapu k obchodnici ranecek:) Pak uz by byl umysl vzdy jasny:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » pát 12. říj 2012 15:18:53

Edit: ano souhlasim ze je hloupost kupujiciho ze si toho nevsimnul ale Taky je to ze strany prodejce podvod tedy kdyz to je opakovane a ne jen ojedinele a opravdu nechtic (treba na namku se preklik muze stat hned kdyz se pouzije normal mesec

Dale ktomu ze nekdo da nazev stanku ze prodava to a mam tam ono a pak bude tvrdit ze tam ta vec byla jen uz ji nekdo koupil VSE SE DA DOHLEDAT V LOGU TAKZE STIMHLE NANAS NECHODTE
Díky Fortisku. Pokud tě to bude zajímat, mám dukazné video (možná se ještě zpracováná)
Obrázek

Hard
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od Hard » pát 12. říj 2012 15:39:26

D3NJIs píše:

Díky Fortisku. Pokud tě to bude zajímat, mám dukazné video (možná se ještě zpracováná)
Omg,
KeriHardShop... děláte si srandu?

E: Jsem za potrestání toho hráče z videa.
Server:Sindicate
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+

Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6

Hlavní postava: Hard Lv 110+

Rychle klikni
Spoiler:
hihi pozdě :D

Fortis
Lv.7
Lv.7

Re: Tržiště a podvody + VIDEO

Příspěvek od Fortis » pát 12. říj 2012 16:02:40

Jen krasnej priklad toho proc se posilaj tyhle veci na ticket a ne na forum tady si to hrac precte prehazi vse z obchodu jinam ... a jeho trest ? TB v horsim pripade ban na par dni na postave kterou nepotrebuje ... proto se posilaj tickety aby trest byl necekany a oto horsi .... to pro priste

Wisdom
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 209 poděkování
Dostal poděkování: 307 poděkování

Příspěvek od Wisdom » pát 12. říj 2012 16:11:35

Já Vám to řikal :up: :up: :yeah:
Obrázek
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu

Zamčeno