Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.
Zamčeno

Tak co zvolíte?

1. PVP obrany
80
42%
2. Obrana magii
40
21%
3. Snizit rychlost kouzla zrušit
6
3%
4. Mám lepší nápad
7
4%
5. Nesouhlasím s ničím
58
30%

Celkem hlasů: 191

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Příspěvek od Donald » čtv 18. říj 2012 16:59:08

Z toho co tu dále čtu, cejtím veliké nepochopení celé komunity WP surů - tak já se vám to pokusím opět vysvětlit. Byl bych moc rád kdybyste to pochopili a spíše se nám snažili pomoct jak to vyřešit než jen kritizovat...

Napíšu to z mého pohledu, ale myslím, že to jako já myslela většina lidí.
Mě rozhodně nejde o to, udělat z WP nehratelnou postavu. Já bych ji chtěl jen zredukovat 1skill aby to PvP bylo férovější. Rozhodně bych chtěl zachovat strukturu skillu - aby to každému docela hodně bralo, proto bych na to rozhodně nezprovozňoval PvP obrany. Ano vím, každá postava má své chyby, které by to chtělo vyladit, ale pochopte, že Metin je děsně zmrvená hra ze strany výrobce, takže si to každý server musí vyvážit sám a to není vůbec snadný.

Proč se řeší zrovna zruško? Každému určitě na každé postavě něco vadí, něco co vám připadá nedomyšlené. A určitě budete chtít jako 1řešit ten nejzávažnější problém a to je právě to zruško. Vystřídal jsem opravdu hodně serverů a většinou mi vadili pouze surové. U klasických serverů byl nejlepší BM díky veliké síle a velice rychlému načítání kouzel a na serverech s PvP obranami mi vždy vadilo nejvíce WP. Nikdy jsem fullky nepodporoval a hrál jsem vždy válkařským stylem a tak jsem viděl, jak se zlepšující se výbavou hráči méně berou a mnohem více toho udržím. Potom jsem s válkama dokázal udržet téměř každého a tady nastával ten problém s WP surou. Za Wpčka hráli ve většině případů (na nikoho nenarážím) děsný dementi. Měli přišernou povahu, vůbec hře nerozuměli a jen machrovali s docela průměrnou výbavou a já proti nim neměl šanci. Stačili 2 Wp surové a ať jsem dělal s výbavou co jsem chtěl, prostě se to nedalo udržet. Na jiném serveru jsem měl tak kvalitní výbavu, že jsem dokázal udržet na sobě i několik těch velice dobrých hráčů aniž by mě nějak zásadně ohrozili.(asi to byli fullky, ale to bych neřešil) A tady právě nastává ten problém bezmoci, díky špatně nastavené hře. Proč může fullka (třeba i 2charová) na sobě udržet nespočet warů, ninjů, shamanů, ale s 2 WP surama už nepochodí? Proč je to tak děsně neférový? Tím nemyslím jen fullky, protože jde spíše o válkařský věci, ale je na tom nejvíce vidět ta nevyváženost.

Když máte opravdu nejj výbavu do válek, tak vám ninjové budou brát málo na skilly - tak zvolej cestu průniků, ale vy si zase můžete natočit hodně % MISS a vlastně už vás nejsou schopný moc ohrozit. Šamici vám opět budou brát na skilly opravdu málo a vlastně jediná šance jak vás alespoň trochu ohrozit je u healera v jeho rychlosti kouzel a dračí šamik vás zase ohrozí díky zapálení. Opět vidíte, že vás vlastně tyto 2 chary taky nějak moc neohrozí. Dále tu máme wary. Na skilly zase moc nevezmou a když se k tomu aurákovi ještě zruší aura, tak to už ten chudák nemá moc lehký, když i s aurou nebere nějak hodně. Může si dát % na průnik, ale to se dá opět vykompenzovat výbavou a jeho možnost jak vás ohrozit jsou jeho lagy. (které opět vyřeší zrušit kouzlo) Mentála jediná výhoda je asi jeho opravdu veliký základní DMG, ale prostě vás tyto postavy opět nijak zásadně neohrozí, kor když se dá mentálovi uhejbat. :D No a dostáváme se k Surům. BM vás trochu ohrozí díky své rychlosti nabíhání kouzel, ale opět nijak zásadně. No a to naše Wpčko mi i přes tak brutálně dobrý věci, že mě vlastně moc neohrožuje žádná postava, dává klidně nad 10k s kritikem na zruško. Pořád nevidíte jak je to kouzlo špatně udělaný??

Tady vidíte, že většina postav musí hledat nějakou alternativu, jak sundat hráče když má takovou obranu proti jeho skillům (průniky, lagy, rychlost CD), ale stejně se najdou takový, co prostě ve vaší výhodě slabinu nemají a moc je neohrozíte. To se ovšem netýká WP surů, protože ty nic hledat nemusí, ty na to mají skill Zrušit kouzlo. :D
Samozřejmě k dokonalosti by to chtělo ještě maličko snížit ten DMG od zapálení (třeba na to udělat biologa, kterej to pouze o maličko zmírní – méně než jed, prostě aby to pořád byla shamanova výhoda, ale nebylo to nepřiměřeně silný).

Pokud to opravdu ještě nechápete, tak to asi nebude proto, že bych to snad nedostatečně rozepsal, ale proto, že to nechcete chápat. Máte svůj nejlepší skill a vyhovuje vám to, tak proč to měnit, mám pravdu? ;)
*Omlouvám se za délku textu, ale chtěl jsem napsat opravdu vše, aby už tu nevznikaly ty trapné výmluvy na ostatní postavy s cílem odvrátit pozornost od tohoto skillu ;)
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 20. říj 2012 7:32:09

Tak já musím reagovat na pár věcí a par faktu. ;)

Bylo tady napsáno, že zakladatel návrhu nemá žádné zkušenosti v pvp za wp suru..
Error , mám a veliké, viz Arjana, totalní likvidace malé svate...troufnu si řict, že ted z dokolane věci o mám + buff dokážu vykosit až 5+ protivníku..
Oni vědí proč.. a setkaly se tam se mnou, je tohle normální?
Ja si na šamíky a bm nahodim 65% magie, nke pvp obrany, na wary meče,obouruče, na nijaky šípy, dýky + pvp obrany..
+ to , že mam naházene do schopky int,pohyb(aby brala i prstem a vírem) a hlavně schopku..
Výsledek?Pár akci par jejich smrtí a zjištění beznaděj a vyklizení pole od barevných..
Připadá vám to fer play hra?Já mužu na ně mít vše a sama jim třískam zrušit po 15k?(i když není jen na zruško, prstem který ignoruje jejich obrany dám i za 30k)
Ale je to fěr?Já myslím, že ne tak nějak vypadá i velká svatá, ale v jinem podaní..
Zajímave je, že WP, nechutná vlastní medicína :? Vzhledem k tomu, že můžu osedlat známeho WP DatrhMaula a v běhnot stim do velke, mé zjištění bylo překvapivé, ty Wp ktré tak rádi střílí zrušt, tak utíkaly pořad dokola, stím , že vyřvávaly(psaly) at se udělaj obrany na zrušit :?
Tohle je jen ukázkazka, že jim vlastní medicína nevoní a moc do sebe raděj nejdou at už je to jakakoliv říše..
(vyjímka je jen asi extremista,Luciusclaw a clones) asi jediný wp kteří se odváží na cizí wp..
Žlute wp, do modrých, či červených wp zasadně nejdou...

Dál, je tu psáno, že wp by bylo bez zrůška odepsané :shock: Tohle beru jako vtip..A špatný pokus o srandu, pač to samé může říct war aurák, je na tom uplně stejně 3 utočné skily + 2 pomocné..A platí na něj uplně vše, kdyby byl takovej chudák, tak by nebyl Roman23 či někdy Datlík 1 v top ..
Takže pokud , se jen wp soustředí na zrušit , nikdy ty cb nenahrabou, Extrémista je vyjímka(né že bych ho měla v lasce) ale musím uznat, že tam víří , haže prst, seká jak bežícím pase, tím on rabe body, né tím zrůškem.
To má stejné jak mé skily, šílená bomba,ale pomalé, takže mu to vyžere někdo jiný, ja to mam to samé bomby po 20k a veme někdo jiný..ale co už, vždy mi to vyžírání smaže t , že vyhrajem(taková náplast)

Další věc, Ghibli si tu vydupal, resetování hlasů a přidání nových možností..
Přibyla ta "mám lepší nápad" ale!!! Nikde ho tu od nikoho nevidím a když sem se dívala tak nikde v navrhach nejsou :? Takže ehm jaké to navrhy lepší sou?
Obrázek

rumplex
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od rumplex » sob 20. říj 2012 12:37:49

Tema sem si prečetl jen zbežne, protože mě osobne tyhle a podobne temata už unavuji.

Takže byl bych napriklad pro navrh od uživatela fora LOCO30. At tedy ma každy char jedno kouzlo ktere funguje presne jako zruško, tj. ignoruje nepritelovu obranu a bonuse jako silny proti lidem/ silny proti xx/ a kameny +0 ... +6 funguji na tyto kouzla přesne tak jako na zruško. (Jsem zvedav kolik hraču by pak chtela tuhle zmenu zpět).

Nebo bych byl za zavedeni obrany na sury + obrana vetrem(popripade magii, popripade mirne posileni utoku tohohle kouzla) na tohle kouzlo ale tež za zavedeni funkčnosti bonusu vyše uvedench na zvedani dmg timhle kouzlem.

Jinak k tomu prstu, se jedna o flame, prst neignoruje obrany. Jedine pokud, ti co to zminovali, mysleli, že když date prunik prstem tak se oravdu obrana (čiselna hodnota obrany) ignoruje, ale mam pocit, že prunik muže dat každy char nebo se pletu, a ta šance na dvojiti prunik u WP je tak ohromna vyhoda ??
Bla, blA.
Obrázek

Bugatka
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Bugatka » sob 20. říj 2012 19:47:03

Ti co dali obrany PvP si neumí dát 2 a 2 dohromady.
Sura bere nějakých 5k zruškem-(příklad) a v ybudete mít 50% sura-(příklad,protože tak málo nikdo nemá) no a to místo těch 5 začne dávat jen 2,5???

Spíš většina má tak 70-80%sura a to jako WP začne dávat zruškem kolem 1,5K?Tak to je teda taky dobrá blbost,úplně by jste WP pohřbili.

Já bych zavedl úpllně novou obranu at si to musíte hezky všichni natočit-(například:obrana proti zesílaným kouzlům),chtěl bych vidět kolik z vás si to natočí.

A nebo když už by na to měla platit obrana na sury tak at bere zruško ted tak 8-9k a bude to ok.

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » ned 21. říj 2012 10:56:06

Bugatka:
Bugatka píše:Ti co dali obrany PvP si neumí dát 2 a 2 dohromady.
Sura bere nějakých 5k zruškem-(příklad) a v ybudete mít 50% sura-(příklad,protože tak málo nikdo nemá) no a to místo těch 5 začne dávat jen 2,5???

Spíš většina má tak 70-80%sura a to jako WP začne dávat zruškem kolem 1,5K?Tak to je teda taky dobrá blbost,úplně by jste WP pohřbili.

Já bych zavedl úpllně novou obranu at si to musíte hezky všichni natočit-(například:obrana proti zesílaným kouzlům),chtěl bych vidět kolik z vás si to natočí.

A nebo když už by na to měla platit obrana na sury tak at bere zruško ted tak 8-9k a bude to ok.
Víš, ono má zruško zrušit protivníkovy obrany, ne mu je zrušit + dát mrdu za polovinu HPček a víc. To si potom nemusíte dávat ani ostatní skilly.

S WP jsem měl tu čest na Qc, když ještě na zruško nebyly obrany. Jako WP, které jsem naboostil schopkou, inteligenci a rychlostí koouzla, jsem mohl jít do chumlu fullek a všechny vymlátit ( Víme, jak je to na Qc s fullama ).

Ale když někdo má full, má být přece "nesmrtelný", tenhle fakt už se nám dávno zrušil, protože máme průniky apod. Ale na všechny tyhle vychytávky je pořád obrana - miss apod.. Jak se máme bránit zrušku, které nám dá ránu skoro za 12k, když nemáme kosti? Nahodíme kosti, ale fůrt je to 10k, což položí někoho, kdo má 30k ZB na 6 ran jen blbým zruškem. Ale zkuste si vzít jinej char a jít např. do Rusky. Dáte jí i 5 sad kouzel a ona bude vysmátá s plnýma HPčkama.

Poslední dobou je WP moc OP, a když už ty věci od 120 budou mít obrany na schopky, zase na to doplatí i ostatní a budou brát už úplný prd a WPčka se fůrt budou smát se zruškama za 6k.

WP má stejné možnosti jako všichni ostatní. Stěžujete si, že máte jen tři útočná kouzla? No a co, to warové a šamani taky. Stěžujete si, že nemůžete průnikovat? Ale můžete, stačí si dát elík na rychlost útoku a jedete.

Najednou vám chceme vzít vaši "OP výhodu" a už prskáte.
Zamyslete se nad tím, kdyby opravdu došel nějaký ninja a házel vám na oblak 10k, war na pádit dával 15k a můžu pokračovat do alelůja.

Zkuste se rozběhnout proti třem "dobrým" WPčkům. Ani k nim nedoběhnete.:lol:
Rozběhněte se proti deseti šamanům, pěti ninjům na dálku a přidáme ještě pár BMek, zase vezmu v potaz ty "nejlepší", ti by tam doběhli a ještě by měli polovinu HPček a v pohodě by se mleli.
Zase je tady vidět ta Over Power zruška.

Prostě zruško se vymklo kontrole s novýma věcma.
Zvýšením cooldownu na 30 sekund by se to možná vyřešilo a Wpčkům by pořád zůstalo jejich milované zruško.

A jak kdosi psal, že na zruško bude brát jen 2,5k.. Prober se, všichni tak bereme. Dojdi do velký svatý, budeš brát všem okolo 2k a budeš rád.

Nejlepší možnost by bylo opravdu zavedení obran magíí ( tu přece jen nevytáhneme na 100%, že? ) Obranu na sury bych nedával, to by WPčka skončily úplně.

Omlouvám se za délku, ale potřeboval jsem napsat všechno.

Donald
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » ned 21. říj 2012 12:14:30

Zase jsem chvíli přemejšlel jak tento skill trochu a přitom jednoduše usměrnit.
Psal jsem sice více návrhů, ale udělat nějakou hranici na % z HP by stejně asi nešlo a dávat na to obrany na char nemá cenu, protože by už tento skill byl úplně nanic. Dát na to čistě jen magii by nebylo špatné, ale opět jak psal ElectriX že by to nešlo, protože když se změní typ útoku, automaticky se k tomuto skillu připočítají i obrany na char což nechceme.

Další jednodužší řešení by bylo úplně zrušit na tento skill kritik a průnik. Sice to zatím tento prolém řeší jenom částečně, ale lepší než to takhle nechávat. Ještě maličko snížit základní DMG skillu - aby na tento skill brali řekněme 4k a mělo by to být snad OK ;)

Rusilo: Opravdu tu nevidíš možnost - "Mám lepší nápad?" Já jsem jich tu myslím pár napsal ;)
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

Taznovejsi
Lv.30
Lv.30
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 136 poděkování

Příspěvek od Taznovejsi » ned 21. říj 2012 14:21:37

Chcete obrany na zruško ?
Znížit rýchlost zruška ?
Fajn ;) Klidne ať se tedy šance na otravu a zapálení zníží na 10 % ;) a sprovozní se i na nej obrany ... to že vám zruško vezme 10 k vam vadí ale že plamen nebo obrana vemou ješte víc ne .. proč si porád jen stežujete no reknete mi kolik je tech lepších WP sur který dávaj pecky .. myslím že by se dali spočítat i na jedné ruce . Proč když WP je tak super díky zrušku tak jen málo kdy a málo který WP sura se dostane do Top hráču v CB / daný týden ?
Proste je to jak je a já bych stím nic nedelal ..

jorici
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od jorici » ned 21. říj 2012 18:46:31

ja som dal magiu radšej lebo neviem co by to porobilo keby v pvp bonoch aby zas az moc neubrali utoku ked tak vezmete jeho ostane kuzla ma najnisi dmg ak sa ne milým cize aby sa nestalo ze mi co sme wp aby sme ne brali po 10 ale uvítam zmenu a visoka pravepodnost ze wp po zmene stratia svoj rešpekt co znamena ze ich budu viac kilovat mimo valecnich zon :D

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 21. říj 2012 22:32:57

Taznovejsi píše:Chcete obrany na zruško ?
Znížit rýchlost zruška ?
Fajn ;) Klidne ať se tedy šance na otravu a zapálení zníží na 10 % ;) a sprovozní se i na nej obrany ... to že vám zruško vezme 10 k vam vadí ale že plamen nebo obrana vemou ješte víc ne .. proč si porád jen stežujete no reknete mi kolik je tech lepších WP sur který dávaj pecky .. myslím že by se dali spočítat i na jedné ruce . Proč když WP je tak super díky zrušku tak jen málo kdy a málo který WP sura se dostane do Top hráču v CB / daný týden ?
Proste je to jak je a já bych stím nic nedelal ..
No jestli to nevis,tak otrava je defakto diky biologovy odepsana.Nebo je ti malo 50% obrany na otravu? Zapaleni sice bere dost,ale da se ustat.
A to ze nejsou WP v topce? Tady,prece vubec nejde o nejake ty Cb a zebricek,ale o to,ze to kazi hru.Je proste nesmysl,ze se nekdo dre s vybavou a pak ho sejme WP sura na dva skilly.Me to teda totalne kazilo dojem z cele war,kdyz tam behaly 3 Wp u sebe a sundaly me jen zruskama.
Jinak si hrac aspon muze neco dokazat,ze si udela vybavu a udrzi vic charu.Pak pridje WP a mas smolika.

Jinak k tomu,jak tu psal Elektrix a Ghibli.Metin2 je defkato od Ymira porad betaverze a finalni verze nikdy nevysla.Vsechny nove zbrane,sperky a brneni sou jen dosazene tim kdo si hru koupi,nebo pronajme a upravuje podle sveho.Takze se nemuzete ohanet tim,ze s tim Ymir pocital a proto,je to tak nastavene od zacatku.I on by s novymi vecmi udelal upravy i tech kouzel.On ma i na svem serveru 6 kouzla pro wara a ninji,ktere neudelal zadny fanda,ale on se svym teamem.A taky je musel testovat a nebyl problem do jiz rozjete hry pridat kouzlo.
Proto i tu kdyz se pridaji nove veci.melo by se pocitat s tim co to udela s kouzly a kdyz se na to hned neprijde tak i casem to upravit.Jinak je to pak nevyvazene a myslim ze u zruska to primo bije do oci.
Pritom to v hlasovani primo vydite jak to lidi zajima a jediny kdo tu zrusko obhajuje sou jen WP:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 22. říj 2012 11:43:48

"Je proste nesmysl,ze se nekdo dre s vybavou a pak ho sejme WP sura na dva skilly.Me to teda totalne kazilo dojem z cele war,kdyz tam behaly 3 Wp u sebe a sundaly me jen zruskama."

Tím si chtěl napsat co. Že 3 postavy vs 1 mají být slabší jak 1 vs 3.
Když v celé war běhaly 3 sury u sebe měl jsi je odvést dál aby je ostatní sejmuly a nečakat až tě zabijou zázračnýma kuličkama. Navíc kdyby byly 3 válečníci nebo 3 jiné postavy na jednoho wp suru tak lehne jako nic když do něj všichni nasolí kouzla.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Leorio 
offline Matesak 
offline marexanax