ta odolnost proti větru tam je jako normální bonusBloodRayne píše:Renegade2 píše:Dračí přilbice má v základu odolnost proti větru, takže ten bonus musí fungovat
By mě zajímalo na co ta odolnost větru bude nebo má fungovat
jako to poslední to po tobě chce ještě dračí naramek +0????????? :DDDJurasSaga píše:a jako to bude docela sranda když to jen na +2 stoji 50kk tak že to bude dlouho trvat na +9Spoiler:
Kdyz vidim tenhle mec a tu magickou hodnotu utoku, to budou ZRUSKA litat za 20k, panecku.Headhunter píše:
Když vidím ten náhrdelník, tak jsem zklamaný to i ten nezdobený je snad lepší díky průnikuHeadhunter píše:
To jako ta hul ma na lidi + i -? nejaky bug ne?Giant píše:Na prdíky!BloodRayne píše:Renegade2 píše:Dračí přilbice má v základu odolnost proti větru, takže ten bonus musí fungovat
By mě zajímalo na co ta odolnost větru bude nebo má fungovat![]()
(k prodeji PM)
Jsem psal že WP zas budou mít ještě větší výhodu v zrušku opět větší rány budou dávat..Neos píše:Kdyz vidim tenhle mec a tu magickou hodnotu utoku, to budou ZRUSKA litat za 20k, panecku.Headhunter píše:
Nechci nic zakriknout a ani nejak kritizovat nove veci, ale na pvp je to dost LOW.
Postavy, ktere vyuzivaji magii budou asi na tom nejlepe. Jestli nezvednou obrany na magii, tak pvp jde do kopru a po servru budou behat jen samani a surove na pvp !!!