Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Slovak
- Lv.15

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Příspěvek
od Slovak » pát 02. lis 2012 14:20:35
myslíš mňa??

... ja som kludná povaha a dokonca aj s ludmi v hre jednám slušne

.. takže žiadne nadávky na rodinu ani nič z mojej strany neprebehlo... a skrývať sa za kamaráta je trápne

-
Charen22
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Příspěvek
od Charen22 » pát 02. lis 2012 15:00:36
Slovak píše:lordsword píše:Charen22 píše:Nikdo si tím nic nedokazuje jen vy to moc žerete , neříkám že to dělám . Já dělám zas jiné věci třeba u orků s prckem. Je to hra a hraješ ji aby tě pobavila a zabavila pokud se to baví tak tu brečíte zbytečně. Chápu vaše nervy měl bych je také , víceméně je to důvod proč nelezu do kerindoru
nejdriv reknes,ze to moc zerem,ale pak napises,ze by te to stvalo taky:) Tady se jen tak klabosi a ti co sem pisou moc dobre vi,ze se stim nic neudela a ani neda:) Vsak pro nekoho je treba hra trhat moucham nohy.Holt lidi sou vselijaky a sou tu i ti co ten prozitek z pohodove hry,ostatnim schvalne kazi.
Kdyz se u toho hrac jen vzteka a je defakto bezmocny,tak uz to neni hra.
Súhlasím,zabaviť sa môžeš vo Svatej,Vo Válce...na Orkoch často... alebo v Metinlande na začiatku....ale nie chodiť do Kerindoru s PVP a zabíjať tam PVM hráčov a honiť si ego alebo čo...
Ale ovšem to já samozřejmě netvrdím , ale zároveň si nemyslím že by si někdo honil EGO a opravdu si nedokážu představit že by někdo chodil kerindor se záměrem pouze zabíjet , podle mě si tam jen dělají místo pro svůj drop což je naprosto v pořádku
Šaman dračí moc 127 lvl Charenka (Drako) jezdím na Unicornovy
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger

Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp
-
minoFunnDy
- Lv.22

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Příspěvek
od minoFunnDy » pát 02. lis 2012 15:08:48
ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..
Novááá éra - MonsterKrach , začátek 31.3.2013 20:30
-
nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
Příspěvek
od nechápavec » sob 03. lis 2012 0:43:30
minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..
"Kámoš"
To zabíjení v časově omezených mapách je humus. Jak tu kdosi psal, že lepší přežije, stoupnu si v keri na začátek ke psům a nenechám ani jednoho vylézt. Schválně, jak by se to dotyčnému líbilo? Asi moc ne, že?
Trochu přemýšlejte. To, že levely 110+ zabíjejí dropery v přitažlivce, je klasika. Tak proč bych nemohl zabíjet dropery v Kerindoru? Asi to začnu dělat, aby se to opravdu začalo trestat banem.
Hráč StunerkaPvP zabíjí denně každého druhého v proměně a ještě ban a nic podobného nemá.
-
TenNej
- Lv. 11

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Příspěvek
od TenNej » sob 03. lis 2012 7:54:09
Koukám, že nejsem sám taky mě ta stunerkapvp kdysi otravovala měl jsem na sobě hromadu mobu a pvm to byla za frajerku, nasadil jsem pvp kámen a ležela naštěstí ji stačilo tak 30x zabít a dala pokoj.
Podpis odstraněn administrátorem.
-
kokinusss
- Lv.16

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Příspěvek
od kokinusss » sob 03. lis 2012 12:47:17
nechápavec píše:minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..
"Kámoš"
To zabíjení v časově omezených mapách je humus. Jak tu kdosi psal, že lepší přežije, stoupnu si v keri na začátek ke psům a nenechám ani jednoho vylézt. Schválně, jak by se to dotyčnému líbilo? Asi moc ne, že?
Trochu přemýšlejte. To, že levely 110+ zabíjejí dropery v přitažlivce, je klasika. Tak proč bych nemohl zabíjet dropery v Kerindoru? Asi to začnu dělat, aby se to opravdu začalo trestat banem.
Hráč StunerkaPvP zabíjí denně každého druhého v proměně a ještě ban a nic podobného nemá.
Dobrej nápad večer to zkusim

Sdílení s Bysťou, to bude velký
-
minoFunnDy
- Lv.22

Příspěvek
od minoFunnDy » sob 03. lis 2012 15:39:11
nechápavec píše:minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..
"Kámoš"
Jaj... v čem ti dělá slovo Kámoš?... žádného nemáš nebo co?
-
Drago
- Lv. 18

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od Drago » sob 03. lis 2012 16:21:34
schovávej se za kámoša...je to trapný, tys mně zabijel před měsícem/dvěma a řekni že to byl kámoš!!
neříká vám nic slovo čest? není to v pravidlech tak se hold budu chovat jako prase co? řekl bych že v keri je místa pro dost lidí, popř. domluvit se dá vždycky
jinak....není na škodu místo nadávek tomu kdo vás zabuijí říct at toho nechá + udělat si pvp postavu kdyby toho nenechal(a když budete dávat pvp s kámošama tak se i zabavíte)
-
minoFunnDy
- Lv.22

Příspěvek
od minoFunnDy » sob 03. lis 2012 17:27:00
a kdo říká , že když sem tě zabil , tak se schovávám za kamaráda?!... se můžeš tak rozbrečet jednou z toho , že něco napíšu...
-
jinakto
- Lv.7

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Příspěvek
od jinakto » pon 27. kvě 2013 15:42:58
další možností je pořidte si pvp a nebo nejáké kámoše s pvp a jse vyhráni. Takže asi takto, někdo už to zmivnoval např. swamp pláž super místo na výdělek. Je tam obasazeno není prblém hlavní a vysekáte to tam. Jistě chce si užít hru, ale vy taky. Takže bud pvp nebo v keri. Ted keri např. minotauři velmi pomalý ideální na stuna Bmka. Když to tam táhne nějkej stuner celou mapu táhne, nedivte se že vám zabíjej proměnu i bma to dělávaj, že kradou stunerům moby. Ale opravduje to bojová hra. A jejich cíl. Když ho tam budu např. já furt zabíjet, už se tam neukáže tudíž to vzdá a já budu mít větší výdělek. Máte dohromady 3 možnosti Jak jsme říkal prvné s prominutim vysr... se na to. 2 . porídit nebo nát někoho kdo má pvp a pomuze vám, nebo zmenit misto nebo chdoit někdy kdy tam nikdo není. Na závěr, tyhle lidi si píšu pak jdu do jejich říše a zabííjim tam tak dlouho dokud se neukážou nebo aspon jejich cech. Samé je to na metinech lv 60 a jeste hůř na 90. Když tam nemáte pvp tak si neškrtnete. Na závěr pokud si myslímtě že to dělaj jen děti, nejste na omylu, ale dělají to dospělý, tak si někdy odpusťte ty nadávky zasran. děcko a tak. Tento způsob sem občas použil, protože jsem rychle spěchal no. Mohl ybch tady napsat takových 30+ hráču co to dělaj a sdíli muj názor. Otázka je jak se připravíte na ně vy.? sory ještě za mojí gramatiku
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky
Vyhrajeme, musíme!
Tak dneska fandíme.
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme.

Budu fandit dál.
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
Mionix píše: @Suko201, Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@Suko201, Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@Tomori, neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
prej vám nefungujou tikety
@TomasFoxx, Můžu si vybrat místo kam?
kdo ho najde, dostane pusinku
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@Azaril, super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral

)))
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji
@Borda91, tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."