Ale ovšem to já samozřejmě netvrdím , ale zároveň si nemyslím že by si někdo honil EGO a opravdu si nedokážu představit že by někdo chodil kerindor se záměrem pouze zabíjet , podle mě si tam jen dělají místo pro svůj drop což je naprosto v pořádkuSlovak píše:Súhlasím,zabaviť sa môžeš vo Svatej,Vo Válce...na Orkoch často... alebo v Metinlande na začiatku....ale nie chodiť do Kerindoru s PVP a zabíjať tam PVM hráčov a honiť si ego alebo čo...lordsword píše:nejdriv reknes,ze to moc zerem,ale pak napises,ze by te to stvalo taky:) Tady se jen tak klabosi a ti co sem pisou moc dobre vi,ze se stim nic neudela a ani neda:) Vsak pro nekoho je treba hra trhat moucham nohy.Holt lidi sou vselijaky a sou tu i ti co ten prozitek z pohodove hry,ostatnim schvalne kazi.Charen22 píše:Nikdo si tím nic nedokazuje jen vy to moc žerete , neříkám že to dělám . Já dělám zas jiné věci třeba u orků s prckem. Je to hra a hraješ ji aby tě pobavila a zabavila pokud se to baví tak tu brečíte zbytečně. Chápu vaše nervy měl bych je také , víceméně je to důvod proč nelezu do kerindoru
Kdyz se u toho hrac jen vzteka a je defakto bezmocny,tak uz to neni hra.
"Kámoš"minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..![]()
Dobrej nápad večer to zkusimnechápavec píše:"Kámoš"minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..![]()
To zabíjení v časově omezených mapách je humus. Jak tu kdosi psal, že lepší přežije, stoupnu si v keri na začátek ke psům a nenechám ani jednoho vylézt. Schválně, jak by se to dotyčnému líbilo? Asi moc ne, že?
Trochu přemýšlejte. To, že levely 110+ zabíjejí dropery v přitažlivce, je klasika. Tak proč bych nemohl zabíjet dropery v Kerindoru? Asi to začnu dělat, aby se to opravdu začalo trestat banem.
Hráč StunerkaPvP zabíjí denně každého druhého v proměně a ještě ban a nic podobného nemá.
Jaj... v čem ti dělá slovo Kámoš?... žádného nemáš nebo co?nechápavec píše:"Kámoš"minoFunnDy píše:ano trapné pokud lžu... kámoš to říkal tomu tvému buffovi a on říkal , že mu už nemám dávat heslo(vše mi screenoval)... a vše bylo směřováno na to tvého kámoše.. pro mě děcko... a nevím proč se jako mám skrývat , když to je pravda..![]()
To zabíjení v časově omezených mapách je humus. Jak tu kdosi psal, že lepší přežije, stoupnu si v keri na začátek ke psům a nenechám ani jednoho vylézt. Schválně, jak by se to dotyčnému líbilo? Asi moc ne, že?
Trochu přemýšlejte. To, že levely 110+ zabíjejí dropery v přitažlivce, je klasika. Tak proč bych nemohl zabíjet dropery v Kerindoru? Asi to začnu dělat, aby se to opravdu začalo trestat banem.
Hráč StunerkaPvP zabíjí denně každého druhého v proměně a ještě ban a nic podobného nemá.