hlavně ať to nespustí na konci prázdnin zaseShamanice píše:Saggi?
Co takhle spustit novou mapku už v úterý?
Už se moc těším,a už je fakt nuda ve hře
ale pochybuju že už teď v úterý by to spustil. tipuju to asi na 1.srpna
hlavně ať to nespustí na konci prázdnin zaseShamanice píše:Saggi?
ani nehovor na intraku nebude tolko casu to budem rad ze dam biloga 1x za denShamanice píše:Ať to je hlavně co nejdříve,protože pak bude škola a nebude tolik času hrát -_-"
hold nekdo bude delat opravky a nekdo zase chodit novou mapu no jo takovy je zivot:D taky si mylsim ze to jeste v utery nespusti jak znam saggiho spusti to zjisti ze tam je milion chyb a pockame si dalsi mesic nez to bude okprincik píše:hlavně ať to nespustí na konci prázdnin zaseShamanice píše:Saggi?
ale pochybuju že už teď v úterý by to spustil. tipuju to asi na 1.srpna
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
ale o tom ta hra je- vybojovat a vyčekat si toGraciusJohnus píše:Len jeden môj názor na sindicate. Chcem hrať hru kde pôjdem napríklad do swampu a keď ma to nebude baviť pôjdem na inú xy mapu, na ktorej zarobím a naexpím toľko ako vo swampe. Lenže čo, nebaví ma swamp? Dobre, kam mám ísť expiť?.. Do swampu lebo nikde ine ma to neexpí. Je to úplne super že ak chcem od lvlu 100 urobiť lvl 141 musím tráviť xy hodin vo swampe.. super.
Ale teším sa