Země Haegeron - Diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Co vy?

Těším se
114
64%
Tak normálně
27
15%
Je mi to fuk
22
12%
Zas nic moc
15
8%

Celkem hlasů: 178

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 133 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Re: Země Haegeron - Diskuze

Příspěvek od Giant » pon 16. črc 2012 11:15:05

Spoiler:
princik píše:
Giant píše:
jarek3202 píše:No hodilo by se zase nějaky info.....

To příjde s Udržbou ;)
a odkud máš zase toto ?

jinak, neříkal jsem že je v pohodě mít mapu za rak každou ale o tom že nemůžete čekat že budete 141 lvl za pár dní a mít obě výbavy a vše krosit na 100%

prostě tady se dá pořád co dělat i když nejsou mapy
Nejsem tu první den ;) Nemám to ničím podložené, ale většinou to tak býva.
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 16. črc 2012 11:20:24

Koukam nejsem tu vikend a jak ctu musim se jen smat jak se tu dohadujete :lol:
Co se asi stane? Topka a noliferi si udelaji draci sety a pak budou stat a kricet,ze nemaji co delat(nebo mamonit prodejem :lol: ) kricet jak je pradno ve svate,jeste vic a ve War risi bude jen ubyvat lidi,protoze se nikomu nebude chtit jit proti dracim setum.
Vsak si pockejte a vy noliferi,se trosku zamyslete a berte ohled na normal hrace co nedavaji rokli na pockani a berou to jako zabavu(nemyslim dagert..),lidi co si nekovaji zdobene,jen tak a mozna pak uvidite.Do te doby pardon jste k smichu:)
Ale aspon si tu clovek pocte a zasmeje se jak se tu hadate:))
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » pon 16. črc 2012 11:45:02

lordsword píše:Koukam nejsem tu vikend a jak ctu musim se jen smat jak se tu dohadujete :lol:
Co se asi stane? Topka a noliferi si udelaji draci sety a pak budou stat a kricet,ze nemaji co delat(nebo mamonit prodejem :lol: ) kricet jak je pradno ve svate,jeste vic a ve War risi bude jen ubyvat lidi,protoze se nikomu nebude chtit jit proti dracim setum.
Vsak si pockejte a vy noliferi,se trosku zamyslete a berte ohled na normal hrace co nedavaji rokli na pockani a berou to jako zabavu(nemyslim dagert..),lidi co si nekovaji zdobene,jen tak a mozna pak uvidite.Do te doby pardon jste k smichu:)
Můžeš mi upřesnit jak "nolifeři" mají brát ohled na malé levely? Do této diskuze mi to nějak nezapadá. Co se týče toho kdo si udělá nebo neudělá dračí set, je to jen na něm, udělat si ho by měl šanci každý pokud bude chtít a bude se snažit udělat si věci tak aby ho získal. A pořád zapomínáté na dvě věci, tohle jsou jen spekulace a hlavně je to jen hra, tak nechápu proč tu píšete "eposy o sindicatovi" a hádáte se tu, respektive kdo si to všechno nečetl, tak ani nečtěte, bláboly :roll:
Aurimek
130
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pon 16. črc 2012 13:37:37

Azaret píše:
lordsword píše:Koukam nejsem tu vikend a jak ctu musim se jen smat jak se tu dohadujete :lol:
Můžeš mi upřesnit jak "nolifeři" mají brát ohled na malé levely? Do této diskuze mi to nějak nezapadá. Co se týče toho kdo si udělá nebo neudělá dračí set, je to jen na něm, udělat si ho by měl šanci každý pokud bude chtít a bude se snažit udělat si věci tak aby ho získal. A pořád zapomínáté na dvě věci, tohle jsou jen spekulace a hlavně je to jen hra, tak nechápu proč tu píšete "eposy o sindicatovi" a hádáte se tu, respektive kdo si to všechno nečetl, tak ani nečtěte, bláboly :roll:
Precti si jeste jednou co pisu a pak tu neco na me pis.Je sice pekne si vytahnout jen to se ti hodi,ale v celku to pak vychazi neco jineho.Ale tu je to prece jen zvyk:)

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pon 16. črc 2012 14:18:35

Možná by sis měl zjistit o mě něco víc a pak tvrdit, že sem nějakej ten nolifer. Člověk nemusí bejt nolifer, aby tu mohl něco dokázat, stačí použít mozek a ten čas využít tak, aby si z toho času strávenýho tady něco vytěžil. Dloubáním v nose tu nejlepší asi nebudeš. O nějakým brečení tu nemůže bejt řeč, nikde si nestěžuju, že "lifeři" jako třeba ty kazíte hru, když nechodíte do svatý a ve válce lemplujete s lukem. Prostě sem se akorát snažil v době, kdy ty si zevlil u skladu a teď mi stačí si zajit 2 swampy denně a mam a bez pár set kk 2 miliardy, nemluvě o těch, co jeli herbaření a nemusej dělat skoro už vůbec nic aby měli výbavu za desítky miliard. Z tvýho postu se mi zdá, že chceš ukázat, jak to tady všechno bereš s nadhledem a všichni, který tu byli přes víkend a řešili mapu, tak ti jsou pro smích. Mně se zase zdá, že už si se smířil s tim, že to daleko nedotáhneš, tak radši budeš ten lifer a budeš se moct smát těm, co tim "žijou". A když si teda smířenej a radši jedeš pryč na víkend, tak jsou určitě všichni rádi, ale nikoho to nezajímá, tak ty na oplátku neodsuzuj ty, který tu přes ten víkend byli a dohadovali se. Celkově tvůj post se mi zdá jako to bájný brečení v obalu, kterej se má tvářit jako nadhled ;). Jestli nemam pravdu, tak počítám s tim, že tu pak nenapíšeš ani čárku o tom, že mapa je těžká, monstra silný, dračí věci drahý, protože ti to je vlastně stejně už ukradený :).
P.S. Jsou prázdniny, takže pro 80% obyvatelstva Sindi víkend neznamená nic mimořádnýho a dva dny v trapu můžou bejt i v pracovních dnech.

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pon 16. črc 2012 14:34:33

kamosvsech píše:
Možná by sis měl zjistit o mě něco víc a pak tvrdit, že sem nějakej ten nolifer. Člověk nemusí bejt nolifer, aby tu mohl něco dokázat, stačí použít mozek a ten čas využít tak, aby si z toho času strávenýho tady něco vytěžil. Dloubáním v nose tu nejlepší asi nebudeš. O nějakým brečení tu nemůže bejt řeč, nikde si nestěžuju, že "lifeři" jako třeba ty kazíte hru, když nechodíte do svatý a ve válce lemplujete s lukem. Prostě sem se akorát snažil v době, kdy ty si zevlil u skladu a teď mi stačí si zajit 2 swampy denně a mam a bez pár set kk 2 miliardy, nemluvě o těch, co jeli herbaření a nemusej dělat skoro už vůbec nic aby měli výbavu za desítky miliard. Z tvýho postu se mi zdá, že chceš ukázat, jak to tady všechno bereš s nadhledem a všichni, který tu byli přes víkend a řešili mapu, tak ti jsou pro smích. Mně se zase zdá, že už si se smířil s tim, že to daleko nedotáhneš, tak radši budeš ten lifer a budeš se moct smát těm, co tim "žijou". A když si teda smířenej a radši jedeš pryč na víkend, tak jsou určitě všichni rádi, ale nikoho to nezajímá, tak ty na oplátku neodsuzuj ty, který tu přes ten víkend byli a dohadovali se. Celkově tvůj post se mi zdá jako to bájný brečení v obalu, kterej se má tvářit jako nadhled ;). Jestli nemam pravdu, tak počítám s tim, že tu pak nenapíšeš ani čárku o tom, že mapa je těžká, monstra silný, dračí věci drahý, protože ti to je vlastně stejně už ukradený :).
P.S. Jsou prázdniny, takže pro 80% obyvatelstva Sindi víkend neznamená nic mimořádnýho a dva dny v trapu můžou bejt i v pracovních dnech.
Aha na nikoho si nestezujes a uz si sam rovnou odporujes.Uz podle tebe jen stojim u skladu,opet resis muj luk a vlastne to ani nebudu resit,protoze bych zbytecne dosal warn.Kdyz nedokazes brat hru s nadhledem tak,se nedivim:) Ja si hru hraju podle sveho a podle svych moznosti a nikdy sem nikde nepsal,ze uz chci nove mapy a nove veci:D Do hry se chodim bavit a zatim mi to staci:)
Ver ze nakonec ty draci veci budou mit vsichni,stejne jako ted shell:)

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pon 16. črc 2012 14:44:48

lordsword píše: Aha na nikoho si nestezujes a uz si sam rovnou odporujes.Uz podle tebe jen stojim u skladu,opet resis muj luk a vlastne to ani nebudu resit,protoze bych zbytecne dosal warn.Kdyz nedokazes brat hru s nadhledem tak,se nedivim:) Ja si hru hraju podle sveho a podle svych moznosti a nikdy sem nikde nepsal,ze uz chci nove mapy a nove veci:D Do hry se chodim bavit a zatim mi to staci:)
Píšeš absolutně mimo mísu. Spíš si myslim, že si vůbec nepochopil nic z toho, co sem napsal. Nestěžuju si na tvůj styl hraní, je mi to ukradený stejně tak, jak by tobě mělo bejt ukradený to, jak hrajou ostatní. O nadhledu sem mluvil o tobě, ne o sobě, snad víš, co to znamená. O Haegeronu sem nemluvil v minulým, ale budoucím čase.

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pon 16. črc 2012 14:54:41

kamosvsech píše:
lordsword píše: Aha na nikoho si nestezujes a uz si sam rovnou odporujes.Uz podle tebe jen stojim u skladu,opet resis muj luk a vlastne to ani nebudu resit,protoze bych zbytecne dosal warn.Kdyz nedokazes brat hru s nadhledem tak,se nedivim:) Ja si hru hraju podle sveho a podle svych moznosti a nikdy sem nikde nepsal,ze uz chci nove mapy a nove veci:D Do hry se chodim bavit a zatim mi to staci:)
Píšeš absolutně mimo mísu. Spíš si myslim, že si vůbec nepochopil nic z toho, co sem napsal. Nestěžuju si na tvůj styl hraní, je mi to ukradený stejně tak, jak by tobě mělo bejt ukradený to, jak hrajou ostatní. O nadhledu sem mluvil o tobě, ne o sobě, snad víš, co to znamená. O Haegeronu sem nemluvil v minulým, ale budoucím čase.
No me prijde,ze pise mimo misu jen ty.Nejdriv machrujes,ze ja stal u skladu,zatim co ty si jen drel.Pak blaboly,ze ja radsi jedu na vikend pryc nez bych hral.Takze opravdu nic nepis,protoze ani ty o me nic nevis.
A proc ja bych pak nemel,psat o tom ak to je kde tezky?To si jako myslis,ze do nove mapy budete chodit jen vy?No aspon si mi jen potvrdil co sem psal vyse.
A prosim te,kdyz uz budes neco chtit me,pis mi to do PM a neprobirej me tu.Dekuji.Ja sem svuj nazor zde napsal a omlouvam se,ze sem zrovna zminil tebe.

Play4Win
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Play4Win » pon 16. črc 2012 14:55:02

Spoiler:
lordsword píše:
kamosvsech píše:
Aha na nikoho si nestezujes a uz si sam rovnou odporujes.Uz podle tebe jen stojim u skladu,opet resis muj luk a vlastne to ani nebudu resit,protoze bych zbytecne dosal warn.Kdyz nedokazes brat hru s nadhledem tak,se nedivim:) Ja si hru hraju podle sveho a podle svych moznosti a nikdy sem nikde nepsal,ze uz chci nove mapy a nove veci:D Do hry se chodim bavit a zatim mi to staci:)

Řekl bych že ty v tom úplně jasno mít asi nebudeš, v jedno příspěvku píšeš, jak se to těmi věcmi zkazí, že je bude mít jen topka, že kvůli toho přestanou chodit lidi do svatý a války. Ale v druhém příspěvku už píšeš, že je budou mít všichni jako teď shell. Takže já bych ti doporučil si 2x rozmyslet než něco napíšeš a přečíst si svůj minulý příspěvek. Až potom bych v tvém případě něco psal, jelikož si evidentně neumíš zapamatovat co napíšeš cca hodinu zpět.
Obrázek

Obrázek
NO-LIFE POWER :inlove:

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pon 16. črc 2012 15:00:30

Play4Win

Řekl bych že ty vtom úplně jasno mít asi nebudeš, v jedno příspěvku píšeš jak se to těmi věcmi zkazí že je bude mít jen topka, že kvůli toho přestanou chodit lidi do svatý a války. Ale v druhém příspěvku už píšeš že je budou mít všichni jako teď shell. Takže já bych ti doporučil si 2x rozmyslet než něco napíšeš a přečíst si svůj minulý příspěvek. Až potom bych v tvém případě něco psal, jelikož si evidentně neumíš zapamatovat co napíšeš cca hodinu zpět.
No jen sem cekal,kdy se ozves ty.takze jeste jednou.Psal sem ze je bude mit prvni jen topka,stejne jako mela i shellka a pak po delsi dobe je budou mit i ostatni a to muze byt i pul roku.A co se stane do te doby se svatou a war risi? Ver ja moc dobre vim co pisu.
Zapominas na jedno,ze draci veci budou hlavne na PvP a to i jedno z brnek:)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix