Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- dejv-kno
- Lv.13

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
-
Clon3D
- Lv.15

- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Re: Nová mapa+věci.
No hele a není to tím, že je to jiný mob? Třeba to tak je schválně, aby to bylo těžší.Giant píše:No já zkoušel na ty vlkodlaky v první "patře" a na ně to fungovalo ale na lizardy (nebo jak) to nefungovalo, tak jsem z toho jelen.
E: Ten system je složitější, než cely metin dohromady.
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Taky možnost, proto se ptámClon3D píše:No hele a není to tím, že je to jiný mob? Třeba to tak je schválně, aby to bylo těžší.Giant píše:No já zkoušel na ty vlkodlaky v první "patře" a na ně to fungovalo ale na lizardy (nebo jak) to nefungovalo, tak jsem z toho jelen.
E: Ten system je složitější, než cely metin dohromady.Nikdy přeci není napsaný, že ten bonus musí platit na celou mapu.
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Proč je tam časový omezení? Aby se dostalo na co nejvíce skupin a zbytečně to tam nebrzdili dlouho ti, co na to jednoduše nemají. Když vidím, že to nedávám, tím líp, vrátim se do města, přetočim bony a můžu jít znova a nebudu muset dlouho čekat, než na mě znova přijde řada. V tomhle mi to přijde celkem v pořádku.
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
sem1rek píše:Proč je tam časový omezení? Aby se dostalo na co nejvíce skupin a zbytečně to tam nebrzdili dlouho ti, co na to jednoduše nemají. Když vidím, že to nedávám, tím líp, vrátim se do města, přetočim bony a můžu jít znova a nebudu muset dlouho čekat, než na mě znova přijde řada. V tomhle mi to přijde celkem v pořádku.
Jaké přesně je časové omezení?
- Giant
- Lv.27

- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Myslíš to mezi masožrafkama? To je docela dost.Giant píše:15minut na to jedno "pole" nebo co to je, ne?!
- Giant
- Lv.27

No, tak jsem to pochopil, tak samozřejmě to jde rychleji, ale když jdeš v jednom a bez buffu, maš co dělatTeensaver píše:Myslíš to mezi masožrafkama? To je docela dost.Giant píše:15minut na to jedno "pole" nebo co to je, ne?!
E: Se ptej spíš těch, co to prošli x-krát, ja tam byl ted jen chvíli zkoušet bony a vybavu, a moc jsem tam toho nedal, první flek mezi masožravkama a pak už jenom zkoušel bony, takže jsme toho moc udělali.
Naposledy upravil(a) Giant dne pát 26. říj 2012 0:19:18, celkem upraveno 1 x.
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
sem1rek píše:Proč je tam časový omezení? Aby se dostalo na co nejvíce skupin a zbytečně to tam nebrzdili dlouho ti, co na to jednoduše nemají. Když vidím, že to nedávám, tím líp, vrátim se do města, přetočim bony a můžu jít znova a nebudu muset dlouho čekat, než na mě znova přijde řada. V tomhle mi to přijde celkem v pořádku.
100 lidí 100 chutí, ale ten čas mi nikdo nevymluví. Ještě nevim jak tam kdo může bejt dlouho, ale prostě každej u toho nemůže prosedět půl dne aby si zaexpil nebo se vyblbnul. Už je tu swamp s časovým omezením
E- A ještě u toho až tak sledovaat čas na minuty si děláte srandu ne?????????????????????