Měli jsme štěstí? Četla jsi ten Tyrančin příspěvek? To my jsme ho naklikávali (očividně ne jediní). Včera jsme použili dva klíče, pracně vymlácené z metinů - klikli jsme na něj čtyři (takže celkem 8x), dnes v šest večer jsme použili koupený klíč - 3 kliknutí, Duch zůstal v hradu. Po zabití Démona jsme znovu využili klíč z Itemu, vlezli jsme do hradu a Duch po prvním kliknutí zmizel mimo hrad, a to ještě ani neukončil nikomu z nás ten quest, takže klíč byl de facto použit zbytečně. Potom se jak šašek portoval po prvním kliknutí po plantáži (místo, kde je Askero), jako kdyby se nám vysmíval.rudlaninja píše:Tyranka včera od desíti večer do dvou ráno seděl v hradě,ráno v 9 tam byl stále během dne sem to co hodinu projížděla a stále byl v hradě nakonec sem se naštvala a bránu otevřela 7 postav tam na něj kliklo k vůli úkolu a od čtyř odpoledne jsem na mapě z asi 15 minutovýma přestávkama stále možná jste měli štěstí a podařilo se vám jej najít po tom co ho někdo několikrát v hradě naklikával,je dost nefér když někdo pracně mlátí metiny aby šel pro úkol a někdo to jen proběhne a má to,nejlepší by bylo kdyby se mu prostě port do hradu zrušil a byl by klid.
Ekura - nový datadisk
- Zachary
- Lv.17
- Dal poděkování: 136 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
Re: Ekura - nový datadisk
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Aha já to špatně pochopila:))Že je snazší ho dostat z hradu jak na hrad:)Tak nevím jak ostatní,ale začínám mít dojem,že v tom hradě sedí úmyslně buď to donutí hráče mlátit metiny nebo utrácet v itemu.Včera večer sem ho kontrolovala v deset a dnes ráno dřepí na stejném místě,ono klíč se vymlátit dá,ale když se k němu má jít 3x z jednou postavou tak to je dropování klíčů na pár hodin takže hráč stráví čas co má na hraní jen v Enta mlácením klíčů,aby mohl jít splnit úkol.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Dobrý den, toto mi přijde jako docela vážná věc a doufám že nám to někdo vysvětlí nebo vyvrátí. Jestli opravdu někdo vytahuje někomu ducha z hradu ven, tak jsem maličko naštván. Protože pokud si náš cech pracně vymlacuje klíče a další kupuje v IS, jelikož tolik času nemáme a všichni víme, že je potřeba za duchem několikrát, tak si minimálně připadám buď jako okradený, já platit musím, zatímco jiní ne a nebo přinejlepším jako velký trouba. Děkuji za vysvětlení CepinoChyumgo píše:Ještě jednou zdravím, měl bych jednu otázku.
Ptal jsem se jednoho člena teamu na to, zda je umístění Ducha Kerindorana za hradbami hradu chyba. Bylo mi řečeno že se o chybu nejedná, že to tak má být. Ale v posledních dnech se dozvídám, že když je Duch Kerindorana za hradbami hradu, tak si hráči píši teamu o přesunutí (je přesunut). Je tedy pozice Ducha Kerindorana za hradbami chybná?
Edit:
1. Umístění za hradbami hradu není chyba. Kdyby byla, byli by hráči informováni a minimálně by již byla připravena oprava.
2. Kdo, komu a kdy vyhověl a ducha Kerindorana přesunul z hradu? Očekávám odpověď.
/Nix
To rudlaninja
Ano v hradu jsme na něj klikali nespočetněkrát a stále zůstával na stejném místě, po asi 8 kliknutí se teprve uráčil vylézt ven. A hle jak byl venku, tak okamžitě po jakémkoliv jednom kliknutí se ihned portoval jinam. Je zajímavé, že v hradu se mu líbí na stejném místě více než venku.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Dobrý den,Cepino píše:Dobrý den, toto mi přijde jako docela vážná věc a doufám že nám to někdo vysvětlí nebo vyvrátí. Jestli opravdu někdo vytahuje někomu ducha z hradu ven, tak jsem maličko naštván. Protože pokud si náš cech pracně vymlacuje klíče a další kupuje v IS, jelikož tolik času nemáme a všichni víme, že je potřeba za duchem několikrát, tak si minimálně připadám buď jako okradený, já platit musím, zatímco jiní ne a nebo přinejlepším jako velký trouba. Děkuji za vysvětlení CepinoChyumgo píše:Ještě jednou zdravím, měl bych jednu otázku.
Ptal jsem se jednoho člena teamu na to, zda je umístění Ducha Kerindorana za hradbami hradu chyba. Bylo mi řečeno že se o chybu nejedná, že to tak má být. Ale v posledních dnech se dozvídám, že když je Duch Kerindorana za hradbami hradu, tak si hráči píši teamu o přesunutí (je přesunut). Je tedy pozice Ducha Kerindorana za hradbami chybná?
Edit:
1. Umístění za hradbami hradu není chyba. Kdyby byla, byli by hráči informováni a minimálně by již byla připravena oprava.
2. Kdo, komu a kdy vyhověl a ducha Kerindorana přesunul z hradu? Očekávám odpověď.
/Nix
To rudlaninja
Ano v hradu jsme na něj klikali nespočetněkrát a stále zůstával na stejném místě, po asi 8 kliknutí se teprve uráčil vylézt ven. A hle jak byl venku, tak okamžitě po jakémkoliv jednom kliknutí se ihned portoval jinam. Je zajímavé, že v hradu se mu líbí na stejném místě více než venku.Je to rebel.
prošel jsem záznamy všech příkazů jednotlivých GM od spuštění Entarianu. Krom prvních několika dní, kdy byl duch "bugnutý" v budovách a byl tedy moderátory přesouván na dostupná místa, NIKDO z GM tuto NPC po mapě neposouval.
Dost by mě zajímalo, kde jsi Chyumgo vzal tuto informaci. A ještě víc by mě zajímalo, jestli si uvědomuješ, co takový "drb" dokáže způsobit mezi komunitou (viz. reakce Cepina). Mám sto chutí to považovat za regulerní (byť možná ne úplně vědomý) Team insult.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Jak už jsem psal Nix, zaslechl jsem o tom něco na TS.
Nikde jsem neřekl že se to na 100% děje, taky jsem se jenom zeptal. Myslím že jste právě vše uvedl na pravou míru.
Nikde jsem neřekl že se to na 100% děje, taky jsem se jenom zeptal. Myslím že jste právě vše uvedl na pravou míru.

-
- Lv.27
Prostě se budem muset smířit s tím,že pokud budem chtít něco udělat tak se hold bude muset do item shopu k vůli duchovi pro klíče kdo nemá čas je vymlacovat k vůli jaderitům pro vipko protože do swampu než se bez vipka projede ta dlouhá cesta tak vypadne max 1 jaderit.
Edit: Pouze ničím nepodložená spekulace. V každé fázi úkolu lze získat maximum jaderitů a to bez použití manželského portu a bez vlastnictví VIP premia. Dokonce i bez rychlého jezdeckého zvířete.
/Script
Edit: Pouze ničím nepodložená spekulace. V každé fázi úkolu lze získat maximum jaderitů a to bez použití manželského portu a bez vlastnictví VIP premia. Dokonce i bez rychlého jezdeckého zvířete.
/Script
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Dobrý den, v první řadě bych chtěl poděkovat Mithrovi za vyvrácení podezření. Chyumga bych netrestal, přimlouvám se za něj, dělá pro server mnoho dobrého. Měl spíše zvolit jinou cestu, třeba žádost o prověření přes support nebo zde PM na foru třeba Mithrovi.
To rudlaninja
řekl bych, alespoň dle mých zkušeností, včera jsem udělal 60tku, tak čas s přibývajícím levelem meteoru a s jeho dostupností na vzdálenějších mapách, se bude pro splnění úkolu na 20 jaderitů zřejmě prodlužovat. Ale jen spekulace.
Nyní bych zde chtěl rozvést další zjišťování informací a tou je "Třpytky do účesu z truhel bossů". Jak již asi většina z vás ví, tak z truhel bossíků sem tam, z třiceti mi padly asi dvě třpytky, padají. Rád bych zas pro informaci ostatních udělal seznam typu Boss a jaké třpytky. Začnu tedy prvním zjištěním. Pokud se chcete podělit, můžete mi do PM zde na foru nebo zde do vlákna, já to budu editovat.
Vrchní Ork - třpytka orků - třpytka válečníků
Obrovský strom duchů (Lord) - třpytka ezoteriků - trpytka surů
To rudlaninja
řekl bych, alespoň dle mých zkušeností, včera jsem udělal 60tku, tak čas s přibývajícím levelem meteoru a s jeho dostupností na vzdálenějších mapách, se bude pro splnění úkolu na 20 jaderitů zřejmě prodlužovat. Ale jen spekulace.

Nyní bych zde chtěl rozvést další zjišťování informací a tou je "Třpytky do účesu z truhel bossů". Jak již asi většina z vás ví, tak z truhel bossíků sem tam, z třiceti mi padly asi dvě třpytky, padají. Rád bych zas pro informaci ostatních udělal seznam typu Boss a jaké třpytky. Začnu tedy prvním zjištěním. Pokud se chcete podělit, můžete mi do PM zde na foru nebo zde do vlákna, já to budu editovat.
Vrchní Ork - třpytka orků - třpytka válečníků
Obrovský strom duchů (Lord) - třpytka ezoteriků - trpytka surů
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 31. bře 2015 16:49:56, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.27
Když se portuju na manžela mám vždy 20 jaderitů dnes sem dělala úkol kamarádovi našla sem v chrámu metin,ale byl daleko a než sem k němu přijela tak padlo jen 19 tak nevím postup je stejný jako dělám vždy.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
od veze do pulky chramy na MH a pouze 10 jaderitu hold je to pomale swamp bude po jednom jaderitu bude zabava.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »