Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
weiss10
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?

Příspěvek od weiss10 » úte 22. kvě 2012 23:18:57

na těch 60kách budou ukázkové bitky :D
Jsem ten nejlepší a vím to...
Pan Vikernes ;)

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » úte 22. kvě 2012 23:19:16

myslim ze zamykat neni duvod
jen by me zajimalo co tam nektere 138ky teda ted delaly kdyz jim tam ted nic nepada, ale to je vedlejsi

co se tyce meho klidu, tak casty odchod od fora to celkem resi :)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

podrysek
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od podrysek » úte 22. kvě 2012 23:19:33

jitro píše:
podrysek píše:kde teda vydělám na lvl 128? to mě zajímá, protože jsem zkoušela všechny meteory a nic stejně na prd drop :( tak mi někdo poraďte co mam dělat teď? droper 110 je k ničemu a předělávat věci na zvěř je zbytečné, protože to si pak na vlkodlacích nezaexpim tak co teď?
expit na 130 ...a nebo cekat az se stim neco udela
takže pokuď nebudu mít lvl 130 + nemám šanci na výdělek ve swampu? :shock:

a 110 lvl dropíka můžu dát do mrazáku?
PuPu lvl 132 už jen pomaloučké stoupání :)

BandSimulant

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

filip1507
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od filip1507 » úte 22. kvě 2012 23:20:14

Cepino chybovat je lidské a odpouštět je božské. Chybuje každý, tak z toho hned nedělej tragédii. Saggi určitě intenzivně pracuje na úpravě. :)
Tak se zamyslete.
Jo a chtěl bych poděkovat za odstranění vyskakovacího okna při volání koně. Je to malá ale efektivní změna. Co se týče swamp, nic moc, ale ten týden to přežijeme, ne? ;)
Buďte trošku tolerantní. :)
PS: ty levely 125 nelezte na metiny 115,110 :D :D
Obrázek

jitro
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od jitro » úte 22. kvě 2012 23:20:50

podrysek píše:
jitro píše:
podrysek píše:kde teda vydělám na lvl 128? to mě zajímá, protože jsem zkoušela všechny meteory a nic stejně na prd drop :( tak mi někdo poraďte co mam dělat teď? droper 110 je k ničemu a předělávat věci na zvěř je zbytečné, protože to si pak na vlkodlacích nezaexpim tak co teď?

no jestli chces na ezo tak 130 a 110 muzes dat klidne do mrazaku
uz tady tomu nerozumim......

Mam te rad :-*

weiss10
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od weiss10 » úte 22. kvě 2012 23:21:34

Saggi jen by mě zajímalo..z jakého dlvodu proběhla tato úprava...
Jsem ten nejlepší a vím to...
Pan Vikernes ;)

Icenamka
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Icenamka » úte 22. kvě 2012 23:22:14

podrysek píše:
jitro píše:

To je přesně ono,pokud nemáš postavu lvl 130+ a máš hlavní postavu lvl 100-115,tak jsi nahranej a dropneš tak s lvl 60.Takže pro spostu lidí je to konec. :-(

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 22. kvě 2012 23:22:19

0razzor0 píše:
Azaret píše:Koukám, že jste parta sobců a nic víc. Když se člověk chce zavděčit a na první pokus to nevýjde, jako že to na první pokus nevychází moc často nikde (nemyslím jen metin) tak na něj jen hazíte špínu. Nejvíc se musím smát, i když je to spíš k breku, k vaším neustálým řečím co se týká peněz reálných. Něco se vám nelíbí tak prostě řeknete, že jim jde jen o peníze a Saggi starej se. Spousta keců také vyznívá že server je váš a Saggiho si platíte aby se vám o něj staral. :roll:
Mě by to za to nestálo a vůbec se divím že je Saggi stále v klidu, nebo se alespoň chová profesionálně.

Vážně lidi, zkuste se zamyslet. :|
Ješte bych to sem nejradši hodil 3x aby jste si to přečetly protože je mi opravdu líto Saggiho a teamu že do nich takhle šijeme už by se to mělo zamknout protože já nad tímto tématem proseděl celej den sice mě to taky štve ale co už
Komu se kdo chtel zavdecit, znova opakuju, levelu nad 130 je 900 ostatních 100-130 je 4200, tak ze vdecných je ted tech 4200 a ver u nás v cechu 131 a 134 ríkali , že drop je stejne mizerný, jediné co padá je karma. Nekdo tady zakládal 50ti stránkové diskuse, aby to takto Śagi predelal? Ne? TAk tedy kde je ten důvod, kdyz ne z hlavy Sagiho. A pokud mluvíte o nějakém zavděčení, znova opakuji, nikde jsem neslyšel, že by někdo z vysokých levelů žádal takovouto změnu, vesměs všichni maj dropíky na ezo a vysoké výdělky, tak že opět opakuji, důvod nebyl.
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 22. kvě 2012 23:32:05, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

podrysek
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od podrysek » úte 22. kvě 2012 23:24:54

aha ták to je pěkně blbý mám spoustu rozdělaných věcí :( nechápu teda důvod téhle změny :( , kdyby ty ezoušové aspoň teda líp expily, ale exp beze změny :(

PS: Saggi, tvoje nápady vždy obdivuji, ale teď poprvé ti dávám palec dolu. Už jen proto, že si psal ať pomalu expíme, že neni kam pospíchat a ejhle, jjitro se to asi teď vyplatilo. A ostatní jako já co tě poslechli teď přijdeme na buben, nevim kde si vydělám na střepy apod....
PuPu lvl 132 už jen pomaloučké stoupání :)

BandSimulant

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » úte 22. kvě 2012 23:26:24

na uprave nepracuju, prepsat tech par cisel mi trvalo minutu
ale v maintime shazovat server nebudu

kdyby sel prenacist drop tabulky bez shozeni serveru tak uz je to tam davno, takhle alespon delam pruzkum toho jak hraci ctou a reaguji, nic jineho tady na foru ted nedelam

proc probehla uprava ?
holt to nekomu nedocvakne, ze se bude neco menit ... ach jo, to neni destnik
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ CrazyBull « úte 8:59 pm »
Tomori píše:
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
děkuji
@ Tomori « úte 8:57 pm »
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
@ CrazyBull « úte 8:50 pm »
@Tomori,  Případně kde prosím?
@ Tomori « úte 8:48 pm »
libast píše: Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
Dobrý den, hračky padají úplně v pořádku. Zkuste si případně zkontrolovat zda máte zapnutý event. Případně se dají koupit u npc :)
@ TomasFoxx « úte 8:26 pm »
@libast,  oka
@ libast « úte 8:08 pm »
Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
@ CrazyBull « úte 8:04 pm »
@diver,  díky , možná by nám s tím Mio mohl píchnout a ztratit slovo tam nahoře :D
@ diver « úte 8:00 pm »
@CrazyBull,  To by byl dobrý nápad, kéž by byl reálný, protože to zní dobře.
@ CrazyBull « úte 7:57 pm »
@diver,  No viděl bych cestu ven z problému ale nevím jestli je to možné tak narychlo spáchat. Podle mne by pomohlo kdyby ten co už má splněný úkol mohl libovolně měnit jednotlivé úkoly a nemusel čekat na to do druhého dne . Podmínkou ke změně by ale bylo nejdřív vybraný úkol dodělat.
@ diver « úte 7:52 pm »
@CrazyBull,  Věřím, důležitý je aby už nepsala o tom, pokud chceš bájnou pumu, tak se musíš snažit víc, ale aby psala, že už to nosit nemusíš, tu danou surovinu. Vím, že u korpusu, to chtělo vše 3x, ale pak věci co se opakují cukr, vejce, máslo, to pak už nikdy víc než 1x, je pech, když máš hodnost, ale kvuli dílku se musíš vracet no, kvuli pár surovinám, které si měl dát víckrát.
@ Dsurman « úte 7:49 pm »
A na ten univerzál musím jít všech 5 minieventu ? Jsou na to nejske body? Když už jsem 4 byl, ale pátý jsem nestihl, bude se to počítat ?
@ CrazyBull « úte 7:47 pm »
@diver,  Děkuju ti za podporu tohle jsem přesně myslel ale kde najít řešení aby jeden nebyl škodnej na tom že začal od začátku . Už to hledám třetí den a nemůžu to dohledat. Nevím co sidělat abych to splnil jen tápu a zkouším
@ diver « úte 7:38 pm »
@Mionix, To jsme se špatně pochopili, já jen napsal, že ten kdo to dělal hned ze začátku, tak tam hláška o pumě nebyla, jak píše @CrazyBull a teď je problém najít, kde jaká surovina chybí(počtově) a samozřejmě mají někteří strach, že to lidi nestihnou včas. Nic víc, nic míň :-)
@ Mionix « úte 7:36 pm »
@diver,  Tak pardon, já to pochopil, že bude chybět část na pumu. Dort je tedy dort. Ale od toho jsou ty universální části, které rozdáváme. A omlouvám se tobě, špatně jsem to pochopil. :-)
@ diver « úte 7:34 pm »
@Mionix,  Mio, on dort nemá 6. částí? :D Doslova, každý den si jednu volíš. Nebo se mýlím?
@ Mionix « úte 7:32 pm »
S vámi je to opravdu těžké. Skoro každý odklikne hlášku NPC a nestará se, co mu NPC píše. Pak píše nesmysly a jiní tomu ještě věří. :-( Tak si ten chat rozklikněte v Archivu a podívejte se, co vám TBM píše.
@ Mionix « úte 7:31 pm »
Pane bože, vy ani nečtete, co vám sem TBM napíše a dále píšete někteří už naprosté kraviny. Jakých 6 částí a čeho?
@ diver « úte 7:20 pm »
Grout píše: jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
Ano, beru to ode dneška, tak seš v suchu.
CrazyBull píše:
Tomori píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
A teď člověk musí hledat, kde mu chybí jaká surovina.
@ Grout « úte 7:18 pm »
jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
@ diver « úte 7:13 pm »
Grout píše: možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
Dort musí být upečen do 21.6. tudíž, všechny části už nedokážeš splnit. Bude ti chybět 1. část z 6.
@ Grout « úte 7:10 pm »
možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
@ CrazyBull « úte 6:35 pm »
Tomori píše:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem
@ Hiearch « pon 10:43 pm »
@Tomori Tudíž každý den odevzdat něco dokud nezmizí hláška s pumou.
@ Grout « pon 10:38 pm »
Mě padla před hodinou :D
@ libast « pon 10:33 pm »
Hračky už nepadají 5 hodin sem dropoval a ani jedna mě nepadla
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
@ Tomori « pon 9:01 pm »
Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
@ Petronius « pon 8:56 pm »
mě to dalo marmeládu normálně z košíku a to tam bylo 10ks :D
@ Grout « pon 8:50 pm »
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej :D To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický.. :D
@ Makarov « pon 8:27 pm »
Mionix píše: @Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
aleeeee :-)
@ Mionix « pon 8:19 pm »
@Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
@ Grout « pon 7:37 pm »
Aktivní, ale spíš plný dotazů bez odpovědí :D // (udělal jsem edit slov pro benedikta, můžete kouknout)
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky

Who is chatting

offline Grout 
offline Mionix 
offline eMco 
offline kajne 
offline matesWSW