Tak jsem se konečně vyspal Takže docela se dalo koukat, Armin měl luxusní set opravdu parádní, pak DJ Snake opět nezklamal hned <3 Hned na začátku to pěkně rozjel "PROPAGANDA"...... od Garrixe jsem možná čekal trošku víc ale taky to bylo k poslechu
Každopádně už se těším na den 2 Ikdyž se tam dali vybrat další jména na které jsem se těšil. A hlavně mě štve že KSHMR hraje ve stejný čas jako Hardwell
Celej jeho set byl luxusní Nestíhal jsem všechny songy... :/ Proto doufám že dodrží tradici a po skončení vydá celej svůj set na YT
Jeho poslední v setu
Hakan píše:
Celej jeho set byl luxusní Nestíhal jsem všechny songy... :/ Proto doufám že dodrží tradici a po skončení vydá celej svůj set na YT
Jeho poslední v setu
ElPatron: Když KSHMR hrál na EDC tak ho streamovali. Ale jen asi 15 minut.
Ajo 2 hodiny zpět, To jsem ještě spal ....
Jinak docela mě štve že 1) MAKJ jen 30 minut a ne celej hodinovej set
2) DVBBS jen 20 minut jako vážně... :/
3) W & W moje oblíbené Wéčka neuvidím celé
4) Don Diablo fakt 15 minut?....
5) AVICI taky jen 30 minut
Vím jsem hroznej brečínek :/ A to když jsem viděl že Sigala zítra hraje už před vysíláním tak jsem zešedivěl....
Hakan píše:
Vím jsem hroznej brečínek :/ A to když jsem viděl že Sigala zítra hraje už před vysíláním tak jsem zešedivěl....
Co se týče Aviciiho, můžeš být rád že je vůbec streamovanej To je totiž zřídka kdy.
Zejtra je nejdůležitější že Knife Party & Pendulum maj potvrzenej stream
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
Hakan píše:
Co se týče Aviciiho, můžeš být rád že je vůbec streamovanej To je totiž zřídka kdy.
Zejtra je nejdůležitější že Knife Party & Pendulum maj potvrzenej stream
Tak to že budou vysílat KP & Pendulum bylo jasné jelikož zakončují celej event. Pokud k tomu uvidím i Galantis budu spokojen
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd , padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??