Asi to bude zase jen pro VIP
Zahrádka - nové zpracování
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Re: Zahrádka - nové zpracování
Mně to čas neukazuje
"Happines only real when shared."
-
bennett
- Lv.8

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Dnes jsem si pri sklizeni vsimnul, ze i kdyz jsem sklidil 42 smetanek, tak mi to pridalo pouze 14 bodu. Jednalo se o policko odemknute zahradnickym povolenim. Tak jsem zvedav, jestli se jedna o zamer nebo chybu.

Spoiler:

-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
V tomto případě bych poslala ticket - podle mne jde o chybu hry..... která by se měla nahlásit, aby byla opravena (může se ti stát, že místo cca 145 bylinek ti to přičte jen 14 a tím pádem i jen 14 bodů do schopnosti....)bennett píše:Dnes jsem si pri sklizeni vsimnul, ze i kdyz jsem sklidil 42 smetanek, tak mi to pridalo pouze 14 bodu. Jednalo se o policko odemknute zahradnickym povolenim. Tak jsem zvedav, jestli se jedna o zamer nebo chybu.
Spoiler:
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Mozna to bude asi blba otazka
Ale nemal si nahodou uz nejake smetanky v inventary ?

Ale nemal si nahodou uz nejake smetanky v inventary ?
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
-
bennett
- Lv.8

Trochu je, ale co uzthomas9 píše:Mozna to bude asi blba otazka![]()
Ale nemal si nahodou uz nejake smetanky v inventary ?![]()
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Asi bych opravdu poslala ten ticket - může to být i tím, že při zahradnickém povolení se "požehnání" nepočítá do bodů úrovně, ale to ti vysvětlí už jen na ticketu - v každém případě, pokud ho pošleš a dostaneš vysvětlení - vlož sem odpověď - případně by mohl zkusit odpovědět na toto i tady někdo z teamubennett píše:Trochu je, ale co uzthomas9 píše:Mozna to bude asi blba otazka![]()
vsechno vypestovane davam hned na druhou postavu. Navic pri dalsi sklizni opet na tom policku pozehnala a opet to dalo zakladni pocet bodu, jako bez pozehnani.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
-
bennett
- Lv.8

Jdu to zkusit napsat. Osobne bych se ale nedivil, kdyby to byl zamer. Precejen to povoleni je aspon z myho pohledu dost velky usnadneni herbareni.cleo píše:Asi bych opravdu poslala ten ticket - může to být i tím, že při zahradnickém povolení se "požehnání" nepočítá do bodů úrovně, ale to ti vysvětlí už jen na ticketu - v každém případě, pokud ho pošleš a dostaneš vysvětlení - vlož sem odpověď - případně by mohl zkusit odpovědět na toto i tady někdo z teamubennett píše:Trochu je, ale co uzthomas9 píše:Mozna to bude asi blba otazka![]()
vsechno vypestovane davam hned na druhou postavu. Navic pri dalsi sklizni opet na tom policku pozehnala a opet to dalo zakladni pocet bodu, jako bez pozehnani.
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Je to novinka a kazda novinka ma vzdy nejaku malu chybu 
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
-
bennett
- Lv.8

Ne v tomhle pripade bohuzel. Uz me odepsali na tiket a jedna se o zamer, odemknute policko pridava jenom body za zakladni vypestovane bylinky, at pozehna nebo ne.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
V čem je pak pointa nějakýho kupování políček?
"Happines only real when shared."