Neříkej že ty jsi se nikdy ani jednou nespletlslusnej píše:To že si nepamatujete své hesla je jen vaše a vaše chyba, si je někam napište a překopírujte když si nedokážete pamatovat heslo co zadáváte většina každý den, mě to rozhodně nevadí.
5 min. čekání po špatném zadání hesla
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Aylia
- Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
Re: 5 min. čekání po špatném zadání hesla
-
Cunicek
- Lv. 11

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
- Aylia
- Lv.15

- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Ano, překlikl jsem se, ale ne 3x po sobě, a jak píšu mě to nevadí, jestli vám to problém dělá že neumíte napsat své heslo na 3 pokus, tak se naučte psát a ne tu zakládat, tak zbytečné téma, vidím akorát jak vám v téhle hře vadí každá, naprosto každá maličkost.Aylia píše:Neříkej že ty jsi se nikdy ani jednou nespletlslusnej píše:To že si nepamatujete své hesla je jen vaše a vaše chyba, si je někam napište a překopírujte když si nedokážete pamatovat heslo co zadáváte většina každý den, mě to rozhodně nevadí.Já si to heslo pamatuju, jen se občas chybička vloudí

- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Super, myslím si že na pátý pokus to napíše každýSystém byl upraven na "čekání" při 5ti neplatných pokusech o přihlášení.
Pokud účet neexistuje, tak se tento pokus počítat nebude vůbec.
Nevím co se ještě řeší.
- Aylia
- Lv.15

Ano, jednou jsem se 2x přepsala a už neumím psátslusnej píše:Ano, překlikl jsem se, ale ne 3x po sobě, a jak píšu mě to nevadí, jestli vám to problém dělá že neumíte napsat své heslo na 3 pokus, tak se naučte psát a ne tu zakládat, tak zbytečné téma, vidím akorát jak vám v téhle hře vadí každá, naprosto každá maličkost.Aylia píše:Neříkej že ty jsi se nikdy ani jednou nespletlslusnej píše:To že si nepamatujete své hesla je jen vaše a vaše chyba, si je někam napište a překopírujte když si nedokážete pamatovat heslo co zadáváte většina každý den, mě to rozhodně nevadí.Já si to heslo pamatuju, jen se občas chybička vloudí
Zase nemluv za všechny, ano ? Mně tu třeba nevadí nic
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Invader si přišel postěžovat, že ho to pořád zlobí a zrazu sa tu rozjelo uzavřené téma. On za to může! On! :wannafight:Chyumgo píše:Super, myslím si že na pátý pokus to napíše každýSystém byl upraven na "čekání" při 5ti neplatných pokusech o přihlášení.
Pokud účet neexistuje, tak se tento pokus počítat nebude vůbec.![]()
Nevím co se ještě řeší.
"Happines only real when shared."
-
Cunicek
- Lv. 11

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Přitom tohle vyhledáváš, jakékoliv téma, kde se něco děje, abys to mohl okomentovat.
-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Doporučuji všem zúčastněným vrátit se k tématu.
Myslím, že téma se nejmenuje ani "kolikrát je normální se přepsat při logování" ani "nestihnu dát biologa před odchodem".
Nastavení bylo změněno na 5 pokusů - máte k tomu nějaké nové poznatky?
Myslím, že téma se nejmenuje ani "kolikrát je normální se přepsat při logování" ani "nestihnu dát biologa před odchodem".
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...
-
Domisall
- Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 283 poděkování
Ano mame. Funguje mi to ako kedy.Sibyla píše:Doporučuji všem zúčastněným vrátit se k tématu.
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar