Sabousek píše:Ano povídačky jsou ošemetné, proto jsem nezapomněla připsat, že mi to bylo takto přetlumočeno. Dropery máte v modré, vážím si tvé upřímnosti. Tudíž pravidělně přispíváte do pokladny modré říše, místo žluté. Což se zas protiví mým morálním zásadám. Nechtějte mi prosím namluvit, že veškeré pruty dropnuté modrýmí dropery, jste prodávali za žlutou.PSaneC píše:Pro MissiPippi od hráčky s nickem KeeiRaa!
Milá MissiPippi ano máme dropery v modré říši. Pokud vím tak dropery můžu mít v jaké říši chci, to že jsem měla hlavní postavu ve žluté neznamená, že tam musím mít i dropery. A jak píšeš, že ti bylo tlumočeno že chceme hodit bosse tak asi špatně či neúplně. Pokud vím tak dohoda byla ta, že pruty prodáme ve žluté říši.
To, že se pokladna jde doplnit opakovaným nakupováním a prodejem prutů mne vskutku nenapadlo. Ano smlsněte si na mě, že velechytrá Pipina je omylná. Vaši kritiku přijímám, sama dobře vím, že stále mám se v čem lepšit a bez vašich připomínek bych to měla mnohem těžší.
Děkuji Majky za nepřímou radu ohledně doplňování pokladny říše. Moc ráda to v budoucnu využiji, platby budu přijímat předem.
V tomto případě přijmi mou omluvu za záměnu s někým z tvé kamarádské společnosti a poprosím tě o laskavost, abys to danému viníkovi vzkázala. Děkuji.PSaneC píše:
Dále nevím kde jsi vzala, že chci tvojí rezignaci ve veřejném chatu, hrozně by mě to zajímalo. Do chatu jsem akorát psala z postavy LadaSK ohledně bonusů, že jsou stále stejné že není okouzlení na to ty sama jsi mě odepsala, že tento bonus nejde tím naše konverzace skončila.
Není mi nic do toho, co dělají moji spoluhráči v říši. Ale všem je něco do toho, co dělá král této říše. "Skvělá" myšlenka.PSaneC píše:
Nepodpora říše ve válce opět si na omylu. To, že do války nechodím za hlavní postavu neznamená že v ní nejsem stačí si vyhledat postavu např. LadaSK, Orfhan. Ale všechny mé postavy s kterými chodím do war ti psát nebudu, nic ti do toho není. Dříve jsem se do válek nezapojovala a víš proč ty velechytrá, protože jsem buď healova nebo buffovala celou žlutou říši. To ti myslím může potvrdit více lidí.
A teď tu máme mou snahu nedosáhnout tvého kralování to mě pobavilo. A čím prosím tě, že jsem šla do jedné války léčit kamarádku fakt se prober. Nebo je to snad zakázané a pokud vím jsi ve velkém cechu tak si snad můžeš napsat někomu aby tě šel léčit ne?
Tvého buffování si i za ostatní vážím, někdy je to velmi prospěšné. Jsem ráda, že sis i vyzkoušela healování říše a kamáradky, doufám, že jsi uznala, že mnohem prospěšnější říši a tvé kvality tkví hlavně jako přímý bojovník říše a ne healer. Zakázáné healování samozřejmě neníale prospěšnější opravdu více budeš jako buff nebo bojovník.
koukám, že se tady snažíš rozvíjet debatu o něčem jiném, než je základní předpoklad královské cti, Saboušku. Vybíráš si záměrně jednotlivce a trefuješ se do terčů s tím, že na demagogii zakládáš obhajobu možná i svých chyb. Do kategorie "Vyžírka a lump" jsi se, pokud jsem dobře četla, zařadila sama.
Jak sis přečetla odezvu ostatních králů z dalších říší, nelíbí se jim, že někdo, kdo byl systémem pasován na nejvyšší čestnou hodnost v říši, tuto hodnost využívá k vlastnímu prospěchu a odírání spoluhráčů v říši, a následně sis jistě přečetla, jak sami řeší respawn mobů.
Z tvého prvního článku (promiň, byl tak dlouhý, že jsem se dostala jen k "fialovému tanku", pak jsem už smíchy nemohla číst dál) vyplývá, že o tvém "subjektivním názoru" by se dalo s úspěchem pochybovat.
Tohle téma je věnované Královskému systému, daním a pilířům. Pokud chceš zvolit téma: Kdo z hráčů je úspěšný v čem, laskavě si založ vlastní téma na Foru a nezahlcuj toto téma

Meri