Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 249 poděkování

Re: Královský systém, daně, pilíře atd.

Příspěvek od Meripa » úte 12. led 2016 18:36:08

Spoiler:
Sabousek píše:
PSaneC píše:Pro MissiPippi od hráčky s nickem KeeiRaa!
Milá MissiPippi ano máme dropery v modré říši. Pokud vím tak dropery můžu mít v jaké říši chci, to že jsem měla hlavní postavu ve žluté neznamená, že tam musím mít i dropery. A jak píšeš, že ti bylo tlumočeno že chceme hodit bosse tak asi špatně či neúplně. Pokud vím tak dohoda byla ta, že pruty prodáme ve žluté říši.
Ano povídačky jsou ošemetné, proto jsem nezapomněla připsat, že mi to bylo takto přetlumočeno. Dropery máte v modré, vážím si tvé upřímnosti. Tudíž pravidělně přispíváte do pokladny modré říše, místo žluté. Což se zas protiví mým morálním zásadám. Nechtějte mi prosím namluvit, že veškeré pruty dropnuté modrýmí dropery, jste prodávali za žlutou.

To, že se pokladna jde doplnit opakovaným nakupováním a prodejem prutů mne vskutku nenapadlo. Ano smlsněte si na mě, že velechytrá Pipina je omylná. Vaši kritiku přijímám, sama dobře vím, že stále mám se v čem lepšit a bez vašich připomínek bych to měla mnohem těžší.

Děkuji Majky za nepřímou radu ohledně doplňování pokladny říše. Moc ráda to v budoucnu využiji, platby budu přijímat předem.
PSaneC píše:
Dále nevím kde jsi vzala, že chci tvojí rezignaci ve veřejném chatu, hrozně by mě to zajímalo. Do chatu jsem akorát psala z postavy LadaSK ohledně bonusů, že jsou stále stejné že není okouzlení na to ty sama jsi mě odepsala, že tento bonus nejde tím naše konverzace skončila.
V tomto případě přijmi mou omluvu za záměnu s někým z tvé kamarádské společnosti a poprosím tě o laskavost, abys to danému viníkovi vzkázala. Děkuji.
PSaneC píše:
Nepodpora říše ve válce opět si na omylu. To, že do války nechodím za hlavní postavu neznamená že v ní nejsem stačí si vyhledat postavu např. LadaSK, Orfhan. Ale všechny mé postavy s kterými chodím do war ti psát nebudu, nic ti do toho není. Dříve jsem se do válek nezapojovala a víš proč ty velechytrá, protože jsem buď healova nebo buffovala celou žlutou říši. To ti myslím může potvrdit více lidí.
A teď tu máme mou snahu nedosáhnout tvého kralování to mě pobavilo :D. A čím prosím tě, že jsem šla do jedné války léčit kamarádku fakt se prober. Nebo je to snad zakázané a pokud vím jsi ve velkém cechu tak si snad můžeš napsat někomu aby tě šel léčit ne?
Není mi nic do toho, co dělají moji spoluhráči v říši. Ale všem je něco do toho, co dělá král této říše. "Skvělá" myšlenka.

Tvého buffování si i za ostatní vážím, někdy je to velmi prospěšné. Jsem ráda, že sis i vyzkoušela healování říše a kamáradky, doufám, že jsi uznala, že mnohem prospěšnější říši a tvé kvality tkví hlavně jako přímý bojovník říše a ne healer. Zakázáné healování samozřejmě není :) ale prospěšnější opravdu více budeš jako buff nebo bojovník.
Pěkný večer všem,
koukám, že se tady snažíš rozvíjet debatu o něčem jiném, než je základní předpoklad královské cti, Saboušku. Vybíráš si záměrně jednotlivce a trefuješ se do terčů s tím, že na demagogii zakládáš obhajobu možná i svých chyb. Do kategorie "Vyžírka a lump" jsi se, pokud jsem dobře četla, zařadila sama.
Jak sis přečetla odezvu ostatních králů z dalších říší, nelíbí se jim, že někdo, kdo byl systémem pasován na nejvyšší čestnou hodnost v říši, tuto hodnost využívá k vlastnímu prospěchu a odírání spoluhráčů v říši, a následně sis jistě přečetla, jak sami řeší respawn mobů.
Z tvého prvního článku (promiň, byl tak dlouhý, že jsem se dostala jen k "fialovému tanku", pak jsem už smíchy nemohla číst dál) vyplývá, že o tvém "subjektivním názoru" by se dalo s úspěchem pochybovat.
Tohle téma je věnované Královskému systému, daním a pilířům. Pokud chceš zvolit téma: Kdo z hráčů je úspěšný v čem, laskavě si založ vlastní téma na Foru a nezahlcuj toto téma ;)

Meri
Obrázek

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » úte 12. led 2016 18:48:33

JohnDoe píše:12.11.2015 - Update
Maximální množství peněz v královské pokladně zvýšeno z 2 na 100 miliard

nejsou yangy, nejsou yangy - třeba Shinsoo má v tuhle chvíli cca 3kkk v pokladně - to se pak nemůžete divit, že na nic není dost peněz, když je stav pokladny téměř na hranici bankrotu
doplňování prodejem 100kk prutů to taky nezachrání, protože z jedné takové transakce pokladna získá 3kk a člověk, který by chtěl doplnit o miliardu by u skladníka vystál důlek
co by vám nejvíc prospělo by byla dlouhá řada králů, kteří by drželi daně na 6% a neutratili ani yang - pak by mohl nastat čas těch pohádkových králů, kteří jsou na své poddané milí a hodní
nebo nějaký inteligentnější způsob doplňování pokladny, jako třeba možnost přetáhnout ten 100kk prut přímo na tu vývěsku
Návrh na dobrovolný příspěvek do pokladny jsem psala,bohužel byl zamítnut takže hold stojím u skladu a protáčím 100kk pruty aby se alespoň trochu naplnila pokladna.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 12. led 2016 21:08:07

Ještě jednou napíši pár postřehů.

Sabčo, neustále postupně odpovídáš na mé příspěvky, ale já vůbec, ale vůbec při založení tohoto tématu ani na tebe nepomyslel, omlouvám se. :-) Celé téma bylo založeno úplně kvůli jiným hráčům než jsi ty. Jestli se v Chunju někdo zatím zhostil vládnutí s grácií, tak jsi to byla snad akorát ty.

Eldíku znova ti sem nakopíruji, co jsem již jednou napsal. Zřejmě mě neznáš, nejsi z naší říše. Tak si to prosím přečti, ať tu neustále nepapuškuješ, že zakládám téma kvůli tomu, že závidím někomu něco.
Cepino píše:Eldíku, uchopil jsem se tohoto tématu proto, protože se jiní bojí se zašpinit nebo nebýt oblíbení. Mně je to opravdu šumák. Za tím co píši za tím si stojím a dle názorů z poslední doby třeba v Chunjo, jsem po poradě s pár přáteli i z jiných cechů, diskusi otevřel. Stačilo se v posledním období párkrát podívat na zavolat a pochopil bys. I přes remcání celé říše a žádostí o nějaký ten bonus, pak se šel král místo bonusů sám obohacovat. Přes žádosti před válkou říší, byl hráč arogantně odbyt. Jak jsem již psal, mně můžou být bonusy úplně šumák, tuto hru hraji od počátků s plným prémiem jaké lze zakoupit. Nepotřebuji žádný další bonus ani spawn nějakých příšer. Když něco chci udělat nebo dokázat, tak i bez berliček to dokážeme s naším cechem. Jediný bonus, který mi za to stojí, bohužel pouštět nejde a tou je 20 na rudy. Jednou jsem požádal na začátku systému o bonus a to ještě ani ne pro sebe, ale pro kamarádu a přítelkyni. Proto bych se opravdu ohradil, aby mně tady někdo osočoval, že toto píši, protože z toho nic nemám. Nemám a ani s takovou špínou mít nechci a jsem za to rád.
Pokud by nedej bože někdy v budoucnu neštěstí chtělo a byl bych někde v popředí v tabulce, tak radši do poslední války nepůjdu, nebo za jinou postavu, protože král být nechci a nikdy nebudu. To samé, již nikdy nepoprosím, což jsem udělal jednou a né pro sebe, o žádný bonus. Náš cech 5ti lidí je soběstačný krom Cidonie, kterou nevyhledáváme, do všech map, na všechny monstra, nepotřebujeme žádné zvýhodňování, ani mapy z bossů. Co chceme, to získáme jinak a cestou bez stresu a bez křivdy pro jiné lidi. Nepotřebuji 100 map za jeden den. Dropuji si je postupně v přitažlivce a věř, že jen tím dropem, mám na skadě již přes 10.000 toček a mnoho tisíc jsem jich už protoči. Tak asi pro tebe a neustálé útoky na mě. Doufám, že jsi alespoň trošku chápavý a již toho necháš.

A teď ke zde omýlanému tématu vracení yangů do pokladny z dropnutých prutů z bosů. Pokud se nepletu, tak z bossů padají pruty 25kk a z větších 50kk, ale někdy také žádný. Při ceně spawnu 100kk za 22 bossů, to i ve vynikajícím případě dává 1,1kkk, což i při maximálních daních 6% bude 66kk zpět do pokladny říše. Možná má kalkulačka zlobí a rozhodla se zpochybnit vaše jíné výpočty, zkusím jí domluvit, ale pokud mluví pravdu, tak je tento byznys výhodný jen pro úplatného krále a pobíječe, dropery map, pro pokladnu říše nikoliv.

Hezký večer Cepino a bez větších emocí :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » úte 12. led 2016 21:13:51

Cepino ono stačí ty pruty náházet do obchodu a za yangy tím získané koupit 100kk pruty a ty opět prodat atd...dokud nedorovnáš pokladnu na výši jakou potřebuješ,když takhle protočíš pruty tak na tvůj vklad 400kk se stav pokladny navíší o 300kk.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

LORDxMICHAL.
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 45 poděkování

Příspěvek od LORDxMICHAL. » úte 12. led 2016 21:23:09

myslím že tu nejde vůbec o pokladnici proč stále řešíte blbosti? jde tu o jinou věc a od té stále utíkáte?
daně byli dávno před tím nikdo je neřešil teď mají své využití
ObrázekTemnyBlackObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ArcherJinno140PPPPCompleteChizfen

lordwojta
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Příspěvek od lordwojta » stř 13. led 2016 1:39:41

ja si nemuzu pomoc ale ja tu stale vidim problem jen u žlutych

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 13. led 2016 8:13:00

lordwojta píše:ja si nemuzu pomoc ale ja tu stale vidim problem jen u žlutych
Souhlasím, tak že dle tebe se to nemá řešit a začít se to má řešit až to bude problém i modrých a červených? Argument bych mohl použít stejný v tématu, že vás to nepustilo včera do války, proč to řešíte, když je to jen váš problém, červení a žlutí problém neměli? Kde berete tu jistotu, že se u vás neobjeví stejný král nebo že k vám nepřejde nějaký z našich? Měli jste včera večer po válce vidět žluté zavolat, jaká tam panuje spokojenost s vládami některých králů.

A přitom by zásadní věc vyřešilo pokud by z monster z tréninkového sloupu nepadal drop ani yang. Je to tréninkový sloup, tak že na trénink a ne na drop a výdělek. ;-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » stř 13. led 2016 8:22:37

Už to chápu.

Takže pokud je daným problémem slovo tréninkový a ne královský systém atd není třeba, abych sem psala poznatky ze strany kralování. V tomto případě poprosím o vyjádření teamu, jaké úmysly se sloupem měli. Zda-li počítali s vyděláváním u sloupu, či si jen mysleli, že na tom budeme zkoušet výbavu?

Já to chtěla vyzkoušet na trénování ent příšerek např. někdy v budoucnu, ale když z toho nebude drop, tak je mi sloup k ničemu a půjdu rovnou do entu. Kromě modré smrti a Pána smrti (které spawnovat stejně nejdou) jsou veškeré mobky snadno dostupné, takže nějaký sloup opravdu nepotřebuji.

Edit: Já bych to vyřešila tím, ať si mobky pouštíme za vlastní peníze, ne za peníze říše. Ty zůstanou pouze na sabotáže a bonusy. Následně nás pak nebude moct nikdo obviňovat z toho, že král nechce za svoje peníze nikomu nic pustit nebo že okrádáme říši.
Naposledy upravil(a) Sabousek dne stř 13. led 2016 8:55:53, celkem upraveno 1 x.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 13. led 2016 8:33:12

Cepino píše:
Souhlasím, tak že dle tebe se to nemá řešit a začít se to má řešit až to bude problém i modrých a červených? Argument bych mohl použít stejný v tématu, že vás to nepustilo včera do války, proč to řešíte, když je to jen váš problém, červení a žlutí problém neměli? Kde berete tu jistotu, že se u vás neobjeví stejný král nebo že k vám nepřejde nějaký z našich? Měli jste včera večer po válce vidět žluté zavolat, jaká tam panuje spokojenost s vládami některých králů.

A přitom by zásadní věc vyřešilo pokud by z monster z tréninkového sloupu nepadal drop ani yang. Je to tréninkový sloup, tak že na trénink a ne na drop a výdělek. ;-)

akorát že by tam pak nikdo nechodil a stratilo by to smysl,nemyslíš? Využvaj se pravě jen kvůli dropu,ničemu jinému.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » stř 13. led 2016 8:51:42

Cepino píše:

Furt píšeš, že bys král nikdy být nechtěl, že by jsi ke sloupu nikdy nešel a tak dále, ale očividně ti vadí, že ostatní tam mohou a ty ne. Jinak si toto opravdu neumím vysvětlit, přijde mi to dost směšné, co tu produkuješ.

Sloup je za odměnu, stejně tak jako Cidonie. A očividně tu odměnu nemůže mít každý.

Zrušme tedy drop z tréninkových sloupů, nechť Cepino nastolí spravedlnost. :D
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix