Vraždění lidí v kerindoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- JsemPesVrr
- Lv.9
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- JsemPesVrr
- Lv.9
Re: Vraždění lidí v kerindoru
Oj nejsem na to hrdý ale nák mi to nedošlo. Ta šamanka je buff DragonStara 128 lvl BM sura a zabíjí v kerindoru tak to je pěkná ostuda.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
dnes sa ti darí
2x double post za sebou
inak dnes na surovy niesom ja, takže bacha
ale vravel som mu no neviem či ma moc počúval 

inak dnes na surovy niesom ja, takže bacha

Za SHINSOO som sa narodil, v JINNO sem žil, v SHINSOO žiju a za CHUNJO taky padnu

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Tak tihle 2 tam utoci vecne a bez duvodu.Holt jejich iq nedosahlo aspon 100.JsemPesVrr píše:Zase mě tam 2 zabíjejí Tristman a DragonStar a víte proč? protože jim to nejde a schazujou to na mě že se tam roztahuju ikdyž to neni pravda jen přece už tam nákej ten měsíc chodim a myslim že to i celkem ovládm.
A v tom prvnim prispevku co si psal ten Alt... tak ten nas tam taky napadal s tim ze uz nehraje,ale chodi kazit hru jinym.Vsak jmena na black listu jen pribyvaj a i ja se budu jednou jen nudit.)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.15
Tak to by ma zaujímalo kedy ťa tam ten surak zabijal, ked tam zanho chodíme len od soboty...lordsword píše:Tak tihle 2 tam utoci vecne a bez duvodu.Holt jejich iq nedosahlo aspon 100.JsemPesVrr píše:Zase mě tam 2 zabíjejí Tristman a DragonStar a víte proč? protože jim to nejde a schazujou to na mě že se tam roztahuju ikdyž to neni pravda jen přece už tam nákej ten měsíc chodim a myslim že to i celkem ovládm.
A v tom prvnim prispevku co si psal ten Alt... tak ten nas tam taky napadal s tim ze uz nehraje,ale chodi kazit hru jinym.Vsak jmena na black listu jen pribyvaj a i ja se budu jednou jen nudit.)

Za SHINSOO som sa narodil, v JINNO sem žil, v SHINSOO žiju a za CHUNJO taky padnu

Zabíjení v Kerindoru
Zdravím,určitě hodně z vás ví jak touto dobou prochází kerindor... Chci narovinu říct... že už se to vážně nedá...Buď udělejte kerindor pro každou říši zvlášť nebo ho zrušte... Je to sice trapné tady brečet ze zase někdo zabijí ale aby při tom i nadával a vyhrožoval že i příští kerindor se bude těšit.. to už mi přijde ubohé:)..Jestli si to ten dotycky co ty kraviny dělal (IronHideS,DragonStar)přečtou tak jen chci říct ať se zamyslí:) Gm by se měli občas v 8:00 večer chodit koukat jak probíhají některé kerindory...a TRESTAT! Aspoň týdeními bany...Nechápu naco se tato mapa dělala,když si tam stejně chodí shinso léčit komplex... to je vše co jsem chtěl asi napsat:-) promiňte za další nudné téma... je jich tu určo dost.. ale už se to nedá:)
_Almanach_ dnes na kamarádovem ninjovi jménem : JsemPesVrr
Věřím že TÝM GM : vymyslí něco standartního aby se tam dalo v klidu dropovat:-)!
Edit: Sloučeno.
/Script
Věřím že TÝM GM : vymyslí něco standartního aby se tam dalo v klidu dropovat:-)!
Edit: Sloučeno.
/Script
- JsemPesVrr
- Lv.9
Co?LoooooooL píše:Tak to by ma zaujímalo kedy ťa tam ten surak zabijal, ked tam zanho chodíme len od soboty...lordsword píše:Tak tihle 2 tam utoci vecne a bez duvodu.Holt jejich iq nedosahlo aspon 100.JsemPesVrr píše:Zase mě tam 2 zabíjejí Tristman a DragonStar a víte proč? protože jim to nejde a schazujou to na mě že se tam roztahuju ikdyž to neni pravda jen přece už tam nákej ten měsíc chodim a myslim že to i celkem ovládm.

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: KERINDOR-Shinsoo-Přečíst!
Anszuki píše:Zdravím,určitě hodně z vás ví jak touto dobou prochází kerindor... Chci narovinu říct... že už se to vážně nedá...Buď udělejte kerindor pro každou říši zvlášť nebo ho zrušte... Je to sice trapné tady brečet ze zase někdo zabijí ale aby při tom i nadával a vyhrožoval že i příští kerindor se bude těšit.. to už mi přijde ubohé:)..Jestli si to ten dotycky co ty kraviny dělal (IronHideS,DragonStar)přečtou tak jen chci říct ať se zamyslí:) Gm by se měli občas v 8:00 večer chodit koukat jak probíhají některé kerindory...a TRESTAT! Aspoň týdeními bany...Nechápu naco se tato mapa dělala,když si tam stejně chodí shinso léčit komplex... to je vše co jsem chtěl asi napsat:-) promiňte za další nudné téma... je jich tu určo dost.. ale už se to nedá:)
Ahoj v jedom s tebou plně souhlasím v jiném zase ne...
Bral bych buď ať to ma své CH nebo kažedy svůj "keri"
Ale to zabíjení nedělaj to jen RED, ale také my i žlutáci.. Nesváděj vinu jen na ně ano ?
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=75084
Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM
))~>
Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM

-
- Lv.15
Že ako ho mohol ten surak zabijať, keď tam s nim chodíme len od soboty. Vlastne už asi od piatku a ja tam iba dropujem a kamarát mal problém iba s hafanom a nejakou žltou družinov...

Re: KERINDOR-Shinsoo-Přečíst!
Ano taky s tebou souhlasím.. ale dneska to dělali jen červení .. ale neříkam ze to dělaji vsichni sou červení kteří mají i rozum
ale toto je fakt na nic.. ty 2 jmena co tam sou by měli dostat -TREST- Minimalně tejden si odpočinout..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »