na bažinatce je to též luxusDroperkaLB píše:Když chci takovýhle bonusy do PVP štítu tak nepadnou
Top Fail
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
odoaker17
- Lv. 11

- Dal poděkování: 5 poděkování
Re: Top Fail
-
KLUC94
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
1000 úlomků? to by tu bylo každou chvilku...socik píše:tak takove stesti se podari jednomu z 1000 ulomku neli vic:DKeriona píše:Jelikož chodim Kerindor a mé začátky nebyli dobré,tak se mi podařil opravdu luxusní drop z ulomkuŽraločí čepel +0 s průmkou 52% hodila jsem tam kameny +6 a prodala za 2kkk řeknete si,že je to málo,ale v té době to bylo opravdu dost
jinak ostatní bonusy samozřejmě nestáli za nic
![]()
Nejni to točení bonusů jen taková kuriozitka
To bys to číslo musel o hodně zvětšit aby to byla pravda
- socik
- Lv.15

- Dostal poděkování: 2 poděkování
promin nechtel jsem prehanet ale nemyslel jsem to doslova:)KLUC94 píše:1000 úlomků? to by tu bylo každou chvilku...socik píše:tak takove stesti se podari jednomu z 1000 ulomku neli vic:DKeriona píše:Jelikož chodim Kerindor a mé začátky nebyli dobré,tak se mi podařil opravdu luxusní drop z ulomkuŽraločí čepel +0 s průmkou 52% hodila jsem tam kameny +6 a prodala za 2kkk řeknete si,že je to málo,ale v té době to bylo opravdu dost
jinak ostatní bonusy samozřejmě nestáli za nic
![]()
Nejni to točení bonusů jen taková kuriozitka
-
DoubleM
- Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Nyní je nejvyšší poškození schopností 27%, nikde není psáno, že nemůže být více... Může být a být mohlo.
-
ninjiitsu
- Lv.7

- Dostal poděkování: 11 poděkování
On narazal na to, ze keby si robil prilbu od 65 tak by si ju predal za pekne yangy.jitro píše:narazis na to ze sme si udelali veci s talismany??? jak dlouho se ceka na new veci?? hodne dlouho si myslim ze jentak nebudou takze co vrazis tedka do talismanu vydelas z5 nez prijdou draci veci x)
A k teme. Moj Fail je to, ze hram tuto hru 1,5 roka a za ten cas sa mi nepodarilo natocit nic co by stalo za slovo. Som asi prekliaty.
-
jitro
- Lv. 18

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
ale co me je po ostatnich at si to udelaj taky x)) dat 3 talismany je docela zabava to je hned ale pak je toc ...muzes dat 100 lahvicek a nemusis mit nic ani to neprodas ..a zbytecne vyhazovat nebudu...zkus si tocit talismany a uvidis ze to neni nic lehkyho
- Fenrir99
- Lv.13

- Dostal poděkování: 7 poděkování
Další z mých failů je ztráta sokoláku, který byl opravdu luxus na PvP. Teď si sním kdosi běhá :-/ na detailech ztráty už nezáleží
Normál bony vyšly na 3. pokus a obrany se ještě tolik neřešili jako teď.. Měl jsem je v plánu, bohužel jsem to už nestihl :-/
http://imageshack.us/photo/my-images/59/sokolv.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/59/sokolv.png/
- MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Tu má kdo vůbec Rasiiccek nebo Trolof?DoubleM píše:Nyní je nejvyšší poškození schopností 27%, nikde není psáno, že nemůže být více... Může být a být mohlo.
-
KLUC94
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
V pohodě, jen sem to trošku upřesnilsocik píše:promin nechtel jsem prehanet ale nemyslel jsem to doslova:)KLUC94 píše:1000 úlomků? to by tu bylo každou chvilku...socik píše: tak takove stesti se podari jednomu z 1000 ulomku neli vic:D