Vezmu to odzadu...
Charen22 - paráda a těšíme se. Přibalím na cestu dvě malá "doporučení": hlavně pevné nervy a nereagovat písmem na nic, než na lidi z vlastní říše. (tj. nepsat ani neodepisovat)
Pippi - já jsem taky vděčný za každý buff, co dostanu a ze všeho nejvíc mám rád Pomoc Draka a Běžet. To pak ty Zruška, Prsty a Víry lítají hodně rychle zasebou a šance na kritik je víc než sympatická. ALE - ono je umění hrát i bez buffu a je to navíc o dost těžší, takže klobouk dolů před tvým výkonem. A stejně ty buffy mají docela krátké trvání, protože se hráč dřív nebo později dostane do skupiny, na kterou hodí protivník Zruško a je po buffech.
slusnej - započítávání CB ve Válkách - myslím, že se nic nezmění a bude víc na tobě, jak tu ne-změnu "vstřebáš". Součastný stav není úplně ideální, ale zase je tu pořád šance pro hráče, co nechodí do Válek jen za CB, ale za odreagováním a týmovou hrou, že si tu Válku stejně užijí. Samozřejmě, o výsledku rozhoduje větší počet zabití, ale k tomu by měl hráč přidat ještě, že si tu válku užil. Já se tam chodím podle některých "proběhnout" (víc vysvětlím níže) a jen Zruškovat. Je to jinak. Většinu TOP hráčů z červené a modré mám možnost vidět ve hře jen ve Válce. K většině z nich mám zdravý respekt a určitě bych je jen tak mimo Válku nenapadnul (kdybych k tomu nebyl donucen) - ale ve Válkách to mám "ve scénáři"= takže nemusím a ani nešetřím nikoho a zdravím "známé firmy" a dostatečně se jim věnuju. A CB jsou pro mě druhotná věc. Přidám ještě k tomu spolubojovníky a spolubojovnice z cechu na TeamSpeaku a zábava se ve Válce znásobuje, protože se neustále doplňujeme, kde se co zajímavé děje a nebo se přihodilo. Určitě přijď v sobotu a držím palce, ať v té Válce najdeš něco víc, než jen špatně se přičítající Císařské body, co tě pak udrží i v následujících bitvách.
vymahac - cituji - "Momentálně se podle mě nevyskytuje tolik WP ve válkách co by za něco stáli"...

...Já myslím, že tam jsou hodně dobré WP sury a tím nemyslím sebe. Těch jmen je víc, ale já vytáhnu ty, se kterými se setkávám nejčastěji - ExTreeeMeee a LORDxMICHAL. U nich vím už dopředu, že pokud budou běhat před respawnem Chunja s kritikem, tak budou pro dost hráčů smrtící (a nejen Zruškem). To znamená co nejdřív je Zrušit a týmově je zabít, než poklátí příliš mnoho žlutých hráčů. A ani ty nejsi nějak moc slabý soupeř. Těch dobrých jmen je opravdu víc - ale jak už jsem někde psal, tak běhám ve Válce s vypnutými názvy (to kvůli slabému PC a lagům) a nestačím registrovat všechny nicky, co se okolo mě hýbou = což je občas sranda, když třeba sekám do skupiny, kde už jsou jen naši.

Jo a těším se, že dorazíš do Války. Je tam pořád málo WP a spousta hráčů si ještě nezvykla, že buff ve Válce opravdu netrvá stejně dlouho jako ve Swampu.
ElectriX - děkuji za objektivní přístup k Zrušku.

Není to opravdu tak ultimativní kouzlo, jak někteří tady mystifikují. Jestli se opravdu povede kritik na Zrušku - je to slušná rána - ale kolikaprocentní šance je na takový kritik? Tuším, že jsi psal, že 100% buff dává přibližnou šanci na 30 ran ze 100, že se povedou s kritikem... To není moc. Potkat tři WP, co vás právě Zruškují, není sranda - ale jak to třeba dělá DATteplice, který ty Zruška dostal od tří WP sur těsně zasebou - a běžel dál (viděno na vlastní oči). Ale i tak budu rád, když se na Dračím setu na PvP objeví Odolnost proti schopnostem. A k tomu "Zruškovému stunu", jak popisuješ = už jsem to slyšel od více hráčů a taky se mi to nelíbí. Navíc jako WP zažívám "zvláštní stav-y" ve Válkách cechů. Když chci hodit Zruško, tak se bitky ostatních hráčů jakoby zpomalý a po vykouzlení se to celé zase rozeběhne do normálu. Nejsou to žádné halucinace a nevím, jestli to musí být jen slabým PC - u Prstu a Víru to nedělá. Navíc to nepozoruju po každém Zrušku. Je to zvláštní, ale jestli to opravdu "stunuje" ostatní, jak by nemělo, tak to není vůbec pěkné.
bananek - je to už nějaký čas, co jsme si o mém běhání psali poprvé, kdy jsem to vysvětloval taktikou neumírat moc často. Uběhla doba a moje obrany zesílily a už se dá stát i ve skupině a kouzlit a sekat to tam hlava nehlava. A zesílil i útok, takže občas se stává... běžíme skupina k protivníkům, já hážu logicky jako první Zruško a jelikož je to dálkové kouzlo, tak z patřičné vzdálenosti. Protivník je zrušen, zbaven buffů a spoluhráči, co mě mezitím předběhli, ho doráží. Já stačím zaměřit na dotyčného Prst, dobíhám do skupinky a ... "Kde je cíl?".. ptá se hra. Už je dávno mrtvej. A výsledek? YMIR háže jen Zruška. Teoreticky by se opravdu dalo jen Zruškovat, běhat a debuffovat protivníky a zbytek nechat na spoluhráčích a věřím, že by každý z nich byl vděčný za to, že nemusí překonávat Temnou nebo se vyhýbat Baronu s Aurou. Ale to zase nechci, protože WP umí další pěkná kouzla. Proto se snažím zaměřovat na nejsilnější cíle, jelikož ty vydrží první Zruško a nechá se na ně zaměřit Prst. Já pak za dotyčným běžím a modlím se, aby doběhl do nějaké skupinky. Často se to povede a já po Prstu hned dávám Vír a v zápětí už dobité Zruško a tentokrát už s plošnými účinky. ALE často se to nepovede a tak já běžím za někým s připraveným Prstem hoooodně velkou vzdálenost a nakonec - nic z toho. To se radši "odpojím" a zaměřím se na někoho bližšího. Hodím na něj Zruško a chci dát Prst a dotyčný - zase někam běží a běží... a výsledek? YMIR jen běhá.
Abych to zkrátil a nenudil - viděl jsem běhat KAŽDÉHO a kdo tvrdí, že ne, tak tam běhá doteď. A nejde tomu říkat ani běhání - ale taktický přesun. POkud mám větší sílu, tak se takticky přesouvám k slabšímu (tj. běžím za nimi, protože ani oni na mě nečekají). Pokud mám opravdu málo ZB a spolubojovník, který by mi pomohl, není nablízku, tak se takticky stáhnu (tj. běžím od něj nebo od nich). Zase nic nového
A ještě pozor - netvrdím, že vyhledávám záměrně JEN nejsilnější hráče, abych se na nich "vyvezl" do nějaké skupiny. Na to není čas, sledovat kam se která konkrétní osoba pohybuje (navíc mám vypnuté názvy). Já spíš koukám jedním okem, jak to vypadá předemnou a druhým třeba sleduju naše Střelce a ty, co je otravují. Bylo by zajímavé si někdy zahrát na to, kolik zabijeme nebo ubráníme určitých charů.
Ostatní - a ještě bych závěrem vyvrátil domněnky, že Zruško zruší všechno napoprvé. Kdyby to, tak se raduju a snad by nemuselo mít tak silné poškození - ALE - ono těch POUHÝCH 60% je znát a vypadá to třeba tak, že kroužíme s BM surou s cca stejným levelem okolo sebe a já jedu trojkombinaci Zruško+Prst+Vír a občas přisekávám při dobíjení kouzel Čepelí - první Zruško nic - druhý nic - třetí nic - čtvrtý - NO KONEČNĚ je temná s buffem dole. Můj rekord je šest Zrušek bez účinku zrušení zasebou na jednu postavu. Na tom je navíc vidět, že ani 6x Zruško v krátké době nepovalilo dotyčnou BM suru na zem.