Swamp, změna (Souhlas x Protest)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

"Starý" swamp zpět

Ano
60
41%
Ne
86
59%

Celkem hlasů: 146

pepops
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Swamp, změna (Souhlas x Protest)

Příspěvek od pepops » stř 18. črc 2012 17:13:02

Mám napoli zdobenky vybavu dobru 89,2 buff 80 procent orky a borec ork ma sunda jak malinu a ma vecsi dmg ako ezo na ktoreho mam 20 procent.

predtym sa ork ako tak dal.

Ako saggi trosku by som stiahol dmg orkom nech to nieje viac ako ezo a bude to OK a mozes to tak nechať aj ked to nieje ako na začiatku.
Hlavná postava Heinella lvl 124 buff103
Vedlajšia postava Petroo2 lvl 116
Dropswamp krakatus lvl 111 nový drop zatial Bio
keri ulomky max zatial 172
swamp zatial max 540kk

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » stř 18. črc 2012 17:17:34

GraciusJohnus píše:Pippi ale toho buffa máš mať aj tak. Alebo sa tu nestažujte keď pracujete a nemáte čas na hru.
Hm,zajímavé,že doposud to bez buffu šlo i na orkách až např. do lvlu 125,takže teď ho musím mít?Tak to asi konečná...
Stěžovat si má právo každý,tak jak i ti před údržbami a nebo lépe řečeno říct svůj názor,tak jak mi to svoboda projevu dovolí.Nebo asi jediný mám držet ústa a krok? :?
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

kokinusss
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od kokinusss » stř 18. črc 2012 17:25:41

Už to prostě nechte jak to je!!!!
Sdílení s Bysťou, to bude velký

GraciusJohnus
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od GraciusJohnus » stř 18. črc 2012 17:27:35

Pippi píše:
GraciusJohnus píše:Pippi ale toho buffa máš mať aj tak. Alebo sa tu nestažujte keď pracujete a nemáte čas na hru.
Hm,zajímavé,že doposud to bez buffu šlo i na orkách až např. do lvlu 125,takže teď ho musím mít?Tak to asi konečná...
Stěžovat si má právo každý,tak jak i ti před údržbami a nebo lépe řečeno říct svůj názor,tak jak mi to svoboda projevu dovolí.Nebo asi jediný mám držet ústa a krok? :?

Ale no tak, je tu veľa ľudí čo chodia do práce a nestažujú sa. No vidíš, išlo to na orkoch do lvl 125 bez buffu. No tak si mal namiesto toho expenia na lvl 125 expiť buffku na 100.
Obrázek
Obrázek
I am famous.

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » stř 18. črc 2012 17:33:39

GraciusJohnus píše:
Pippi píše:

Ale no tak, je tu veľa ľudí čo chodia do práce a nestažujú sa. No vidíš, išlo to na orkoch do lvl 125 bez buffu. No tak si mal namiesto toho expenia na lvl 125 expiť buffku na 100.
Ale osobně nepíšu že jsem 125lvl,ale zůstal jsem na 122 aby byl ještě jakoš takoš pěkný drop.Buffa si dělat nebudu,to už jsem zmínil v jiném tématu a taky proč.Dobře omlouvám se všem za své názory a za své rozhořčení,moje chyba,že nemám nutkání tady sedět déle než je zdrávo a mám i jiné zájmy a koničky,na druhou stranu to není otázka jen práce,ale to je jedno,to přece nikoho nemusí zajímat.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Martin007
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Martin007 » stř 18. črc 2012 17:40:14

Ja osobne nevim jak to probiha na orcich tak to nemuzu posoudit ale na ezo. je to supr da se i expit a dokonce i misse sou rychle hotovy. Pro nas vysoky lv to byl urcite prinos.A pokud de o 100lv + at si zacnou na vlkodlacich jako kazdej a nechodej hned na orky.
Obrázek
ninja dagger lv 141 řiše Shinsoo
biolog:hotov
zrucnost:P
cech:GhostOfHells

jambala
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od jambala » stř 18. črc 2012 17:50:55

no nic nechte to tak ,nejak se stim naucim zit brat hlavni postavu plus berlicku k nemu vzdyt je to mmorpg a to je hlavni :D

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » stř 18. črc 2012 17:58:46

Zdarec, proti návrhu sjem dal PROTI a to z jediného důvodu, a to, že se bojím toho co přinese další změna. Nepřipadá mi vůbec nic divnýho an tom, že mob 115 bdue slabší jak mob 110 (pokud by to mělo platit, tak ať se předělají všechny mapy, protže ve všech se něco takového najde)

Já chápu, že se tu bouří ti, co nemají buffera a nikdy ho zatím nepotřebovali, ona ta hra je bez něj daleko zajímavější, ale v tomdle případě, bych si našel nějakýho aktivního šamana. pokud mu nedáte přístup k účtu, tak se ani bát o okradení nemusíte.

Princiku: prosím zamysli se, tvoje názory jsou hodně divné. proč by někdo msuel si dělat potřebovat buffera? Momentálně spadáš do skupiny s demencí, zdravej člověk by to asi ani nenapsal :)
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

arabela
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 356 poděkování
Dostal poděkování: 45 poděkování

Příspěvek od arabela » stř 18. črc 2012 18:31:17

forumman píše:
arabela píše:
JustCause píše:Já protestuji už tak se v tom štouralo dost a teďka je to vyvážené :+:
Naprosto souhlasím, už bylo až moc změn. Zvykněte si. Já jsem spokojená a jistě nejsem sama. Kdo nemá Buff, tak ať si ho udělá a kdo míjel vlkodlaky a chtěl být hned dál a výš, tak ať pozná, že se i u lvl začíná u pejsků a ne dál!
PROTI

Šamanka 131 lvl
Máš tam malé nepřesnosti. Zvykněte si, jasný, jako si každý zvyknul doteď, jen záleží jak dlouho vám to pak vydrží, stejně jako si teď lidi udělali výbavy na orky, zvyknuli si, tak najednou je jim to k ničemu....

Jinak k tomu co začíná u pečjsků, kdepak si začínal ve swampu ty, respektive jak dlouho si na těch pejskách zůstala???? 8-)

A to s tím, že si má každý udělat buff... Pecka, já bych to napsal hned k výběru postav... Je jedno jakou postavu si vybereš, ve finále si udělej k ní ještě buff, jelikož jinak si na jediné dropovací mapě pro levely 100+ neškrtneš... Super, každý jak blázen přepíná okna a tahá s sebou buffera, který zasekává hru lidem se slabšími stroji...

Mám návrh, nešlo by udělat, že když si udělám buff level 100, šel by pohltit do jakékoliv postavy, abychom nemuseli mít zapnuté dvě okna a byly menší lagy??? Pak bych měl jeho kouzla třeba na ninjovi a vše by bylo fajn... :roll:

Buff na hrad... 8-)

Odepíšu Ti jen na to, že si lidi točí teď věci na Orky, kteří jsou podle většiny nejtěžší- základní blbost.
Já netočila zvlášť, ale když už jsem točila, tak tím způsobem, aby tam bylo 3 x 20. Možná blbost, ale pro mě podstatná věc, nepřekvapí mě ani zvířata, ani orci ani ezo.
Jak se říká mysli na zadní kolečka.
K tomu buffu... máš cech ? Máš v něm šamany-šamanky ? Kolektiv dělá moc a dobrá domluva ještě víc. Spolupráce.
V dnešní době už nemá každý předpotopní počítač a proto by to měl téměř každý utáhnout i se dvěma účty.
Nikdy nebudeme všichni spokojení, pořád se najde někdo kdo se bude vě změnách vrtat, šťourat a otravovat. Saggi dělá podle mě co může, važme si toho aspoň trochu !
Obrázek

arabela
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 356 poděkování
Dostal poděkování: 45 poděkování

Příspěvek od arabela » stř 18. črc 2012 18:36:52

JustPlay píše:
Pippi píše:Chytráci,co píšou,že máme mít buffery!!!
Až budete vydělavat na chleba,živit rodinu a hospodařít ve vlastním,tak potom mudrujte o tom kdo má mít ještě v nějaké podělané hře buffery ke své hlavní postavě!!!
Já nemám na to čas a hra nikde nenařizuje povinost mít víc jak jednu postavu,že je to tak udělané?!To je svobodné rozhodnutí každého,inteligenti.A že to nejde bez buffu je jenom samotná náročnost hry a rozežranost hráčů,kteří si snadněji dopomůžou tímto způsobem! :omg: :x
Ale hra ti také nenařizuje aby si jí hral/a!!
Pokud se ti to nelíbí tak prostě nehraj,buď se podřídíš a nebo budeš odpůrce kterému stejně nezbyde nic jiného než se podřídit...
CHYTRÁKU ! Živím rodinu, chodím do práce. rozhodně nedávám Kč do virtuální hry, tak se prober než něco napíšeš mysli. Nejsi jediný kdo je ve hře dospělý, má práci, rodinu a starosti !!!!
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D
@ Relly « čtv 5:30 pm »
S @LittleNessa,  Je zajímavé, že já tam lovil i dropoval. Tak asi někde byla chyba spíš u nich, ne?
@ LittleNessa « čtv 5:29 pm »
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
@ LittleNessa « čtv 5:28 pm »
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
@ Relly « čtv 5:27 pm »
@LittleNessa,  Nebyla cidonie pvp mapa náhodou?
@ LittleNessa « čtv 5:27 pm »
Bohužel si tvoje PvP pamatuji moc dobře, krom zabíjení PvM hráčů v entu a ve staré cidonii taky nevím o žadném lepším výsledku ;-)
@ Relly « čtv 5:26 pm »
@LittleNessa,  Já jsem PVM
@ Relly « čtv 5:25 pm »
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.

Who is chatting

offline Akyl26 
offline Clusive 
offline Compucion 
offline Fogru 
offline Mionix 
offline Pajjuska 
offline Tomori 
offline Verrin