Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Mám napoli zdobenky vybavu dobru 89,2 buff 80 procent orky a borec ork ma sunda jak malinu a ma vecsi dmg ako ezo na ktoreho mam 20 procent.
predtym sa ork ako tak dal.
Ako saggi trosku by som stiahol dmg orkom nech to nieje viac ako ezo a bude to OK a mozes to tak nechať aj ked to nieje ako na začiatku.
predtym sa ork ako tak dal.
Ako saggi trosku by som stiahol dmg orkom nech to nieje viac ako ezo a bude to OK a mozes to tak nechať aj ked to nieje ako na začiatku.
Hlavná postava Heinella lvl 124 buff103
Vedlajšia postava Petroo2 lvl 116
Dropswamp krakatus lvl 111 nový drop zatial Bio
keri ulomky max zatial 172
swamp zatial max 540kk
Vedlajšia postava Petroo2 lvl 116
Dropswamp krakatus lvl 111 nový drop zatial Bio
keri ulomky max zatial 172
swamp zatial max 540kk
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Hm,zajímavé,že doposud to bez buffu šlo i na orkách až např. do lvlu 125,takže teď ho musím mít?Tak to asi konečná...GraciusJohnus píše:Pippi ale toho buffa máš mať aj tak. Alebo sa tu nestažujte keď pracujete a nemáte čas na hru.
Stěžovat si má právo každý,tak jak i ti před údržbami a nebo lépe řečeno říct svůj názor,tak jak mi to svoboda projevu dovolí.Nebo asi jediný mám držet ústa a krok?

Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Už to prostě nechte jak to je!!!!
Sdílení s Bysťou, to bude velký
- GraciusJohnus
- Lv.9
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Pippi píše:Hm,zajímavé,že doposud to bez buffu šlo i na orkách až např. do lvlu 125,takže teď ho musím mít?Tak to asi konečná...GraciusJohnus píše:Pippi ale toho buffa máš mať aj tak. Alebo sa tu nestažujte keď pracujete a nemáte čas na hru.
Stěžovat si má právo každý,tak jak i ti před údržbami a nebo lépe řečeno říct svůj názor,tak jak mi to svoboda projevu dovolí.Nebo asi jediný mám držet ústa a krok?
Ale no tak, je tu veľa ľudí čo chodia do práce a nestažujú sa. No vidíš, išlo to na orkoch do lvl 125 bez buffu. No tak si mal namiesto toho expenia na lvl 125 expiť buffku na 100.

I am famous.
-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Ale osobně nepíšu že jsem 125lvl,ale zůstal jsem na 122 aby byl ještě jakoš takoš pěkný drop.Buffa si dělat nebudu,to už jsem zmínil v jiném tématu a taky proč.Dobře omlouvám se všem za své názory a za své rozhořčení,moje chyba,že nemám nutkání tady sedět déle než je zdrávo a mám i jiné zájmy a koničky,na druhou stranu to není otázka jen práce,ale to je jedno,to přece nikoho nemusí zajímat.GraciusJohnus píše:Pippi píše:Hm,zajímavé,že doposud to bez buffu šlo i na orkách až např. do lvlu 125,takže teď ho musím mít?Tak to asi konečná...GraciusJohnus píše:Pippi ale toho buffa máš mať aj tak. Alebo sa tu nestažujte keď pracujete a nemáte čas na hru.
Ale no tak, je tu veľa ľudí čo chodia do práce a nestažujú sa. No vidíš, išlo to na orkoch do lvl 125 bez buffu. No tak si mal namiesto toho expenia na lvl 125 expiť buffku na 100.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ja osobne nevim jak to probiha na orcich tak to nemuzu posoudit ale na ezo. je to supr da se i expit a dokonce i misse sou rychle hotovy. Pro nas vysoky lv to byl urcite prinos.A pokud de o 100lv + at si zacnou na vlkodlacich jako kazdej a nechodej hned na orky.

ninja dagger lv 141 řiše Shinsoo
biolog:hotov
zrucnost:P
cech:GhostOfHells
-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 2 poděkování
no nic nechte to tak ,nejak se stim naucim zit brat hlavni postavu plus berlicku k nemu vzdyt je to mmorpg a to je hlavni 

-
- Lv.19
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Zdarec, proti návrhu sjem dal PROTI a to z jediného důvodu, a to, že se bojím toho co přinese další změna. Nepřipadá mi vůbec nic divnýho an tom, že mob 115 bdue slabší jak mob 110 (pokud by to mělo platit, tak ať se předělají všechny mapy, protže ve všech se něco takového najde)
Já chápu, že se tu bouří ti, co nemají buffera a nikdy ho zatím nepotřebovali, ona ta hra je bez něj daleko zajímavější, ale v tomdle případě, bych si našel nějakýho aktivního šamana. pokud mu nedáte přístup k účtu, tak se ani bát o okradení nemusíte.
Princiku: prosím zamysli se, tvoje názory jsou hodně divné. proč by někdo msuel si dělat potřebovat buffera? Momentálně spadáš do skupiny s demencí, zdravej člověk by to asi ani nenapsal
Já chápu, že se tu bouří ti, co nemají buffera a nikdy ho zatím nepotřebovali, ona ta hra je bez něj daleko zajímavější, ale v tomdle případě, bych si našel nějakýho aktivního šamana. pokud mu nedáte přístup k účtu, tak se ani bát o okradení nemusíte.
Princiku: prosím zamysli se, tvoje názory jsou hodně divné. proč by někdo msuel si dělat potřebovat buffera? Momentálně spadáš do skupiny s demencí, zdravej člověk by to asi ani nenapsal

Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
forumman píše:Máš tam malé nepřesnosti. Zvykněte si, jasný, jako si každý zvyknul doteď, jen záleží jak dlouho vám to pak vydrží, stejně jako si teď lidi udělali výbavy na orky, zvyknuli si, tak najednou je jim to k ničemu....arabela píše:Naprosto souhlasím, už bylo až moc změn. Zvykněte si. Já jsem spokojená a jistě nejsem sama. Kdo nemá Buff, tak ať si ho udělá a kdo míjel vlkodlaky a chtěl být hned dál a výš, tak ať pozná, že se i u lvl začíná u pejsků a ne dál!JustCause píše:Já protestuji už tak se v tom štouralo dost a teďka je to vyvážené
PROTI
Šamanka 131 lvl
Jinak k tomu co začíná u pečjsků, kdepak si začínal ve swampu ty, respektive jak dlouho si na těch pejskách zůstala????![]()
A to s tím, že si má každý udělat buff... Pecka, já bych to napsal hned k výběru postav... Je jedno jakou postavu si vybereš, ve finále si udělej k ní ještě buff, jelikož jinak si na jediné dropovací mapě pro levely 100+ neškrtneš... Super, každý jak blázen přepíná okna a tahá s sebou buffera, který zasekává hru lidem se slabšími stroji...
Mám návrh, nešlo by udělat, že když si udělám buff level 100, šel by pohltit do jakékoliv postavy, abychom nemuseli mít zapnuté dvě okna a byly menší lagy??? Pak bych měl jeho kouzla třeba na ninjovi a vše by bylo fajn...![]()
Buff na hrad...
Odepíšu Ti jen na to, že si lidi točí teď věci na Orky, kteří jsou podle většiny nejtěžší- základní blbost.
Já netočila zvlášť, ale když už jsem točila, tak tím způsobem, aby tam bylo 3 x 20. Možná blbost, ale pro mě podstatná věc, nepřekvapí mě ani zvířata, ani orci ani ezo.
Jak se říká mysli na zadní kolečka.
K tomu buffu... máš cech ? Máš v něm šamany-šamanky ? Kolektiv dělá moc a dobrá domluva ještě víc. Spolupráce.
V dnešní době už nemá každý předpotopní počítač a proto by to měl téměř každý utáhnout i se dvěma účty.
Nikdy nebudeme všichni spokojení, pořád se najde někdo kdo se bude vě změnách vrtat, šťourat a otravovat. Saggi dělá podle mě co může, važme si toho aspoň trochu !

- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
CHYTRÁKU ! Živím rodinu, chodím do práce. rozhodně nedávám Kč do virtuální hry, tak se prober než něco napíšeš mysli. Nejsi jediný kdo je ve hře dospělý, má práci, rodinu a starosti !!!!JustPlay píše:Ale hra ti také nenařizuje aby si jí hral/a!!Pippi píše:Chytráci,co píšou,že máme mít buffery!!!
Až budete vydělavat na chleba,živit rodinu a hospodařít ve vlastním,tak potom mudrujte o tom kdo má mít ještě v nějaké podělané hře buffery ke své hlavní postavě!!!
Já nemám na to čas a hra nikde nenařizuje povinost mít víc jak jednu postavu,že je to tak udělané?!To je svobodné rozhodnutí každého,inteligenti.A že to nejde bez buffu je jenom samotná náročnost hry a rozežranost hráčů,kteří si snadněji dopomůžou tímto způsobem!![]()
Pokud se ti to nelíbí tak prostě nehraj,buď se podřídíš a nebo budeš odpůrce kterému stejně nezbyde nic jiného než se podřídit...

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »