BloodRayne píše: A vůbec, nema smysl se tu dohadovat s ulhanýma děckama.Pište si co chcete tenhle topic je pro mě už pase..

(ty děcka jsou už od narození víc než ty)
BloodRayne píše: A vůbec, nema smysl se tu dohadovat s ulhanýma děckama.Pište si co chcete tenhle topic je pro mě už pase..
anfalas píše:Chci smajlíka kterej se mlátí do hlavy, protože tohle je fakt nepochopitelné.
E: Už ho mám chlapce
Už si uvědom, že se tak nejmenuju a je to jen tvoje milná domněnka. (ve hře se jmenuju DealerDrog, tak mě tak laskavě jmenuj nebo se představ a představím se já)BloodRayne píše: Ondráši bohužel u tebe je to opravdu jak počasí![]()
Jednou za 8 pak za 2 k atd atd.
Měl bys sis to dát zase do podpisuAspon šlo vidět jak na mě myslíš
Pač psát o bylinky už nejde vid? Výborná věc ta blokace
on ti nestačil ten banán, že? tak by jste se tu radši měli starat sami o sebe. Nebo ti ta Rusila tolik leží v tý tvý palici, že o ni furt musíš něco kvákat? A ty tobě podobný ti tu akorát notujou a ani nevědí pomalu o čem je řeč, nemám pravdu... tak se zase uklidni a radši se starej o to, zda bude v zaří písemka z češtiny nebo matiky (uděláš líp). strašně totiž zbožňuju ty, co kecaj do jiných a sami nejsou úplně čistý....Absinthak píše:Pokud do dvou týdnů nebude žádný infarkt zaviněný tímto videem, tak možná něco splácáme.
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |