Zrušit kouzlo
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Re: Zrušit kouzlo
zakladately tematu
ne je me jedno obrana na zrusko dejte je!!!jak jsem cetl tema wp nej na pvm i pvp? asi tezko podivejte se do statistik kdo je na spici samani?pvm buff 103% pekne swamp bez bufu pro wp realne? asi tezko co?ja chci davat jako wp mapy bez bufu:D? brecel jsem nekdy ne!!!nej postava na pvp i pvm je saman obrana hm asi jich tu chybi hodne:D takze az se zmeni zrusit pujdem do samanu jo?:D domluveni? pak si zas nekoho najdem?:D

![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Zajímavé co jstu napsal neviděl jsem šamana co by bral na oheň 3kforumman píše:Nechtěl jsem nic psát do tohohle stupidního tématu, jelikož už jsem na to odpovídal 100 krát ale musím.
Na ofíku jsem nechápal, že vedení a vlastník hry dle mého pohledu kašlal na přání lidí co to hrajou a dělal vše podle svého. Byl jsem z toho zklamaný a naštvaný,přece lidi mají takových skvělých nápadů. Dnes už ale vím, že to je ta jediná možná cesta, pokud chceš něco takového dlouhodobě provozovat.
Zde se začala kdysi hra přizpůsobovat dle lidí co tu přispívají na forum. V té době mi to ještě nevadilo, naopak jsem v tom spatřoval ten velký rozdíl proti ofíku. Jenže jak je vidět, začalo to pár návrhy a dnes to vypadá tak, že když někomu něco vadí, jde hned s partou asi 10 lidí stále dokola řvát a fňukat sem a doufají, že se zase vše podřídí jim jako se tomu tady stalo pravidlem.
Brečelo se za požehnání, zrušilo se, pak mapu svaté a koně, máme novou, pak pro tohle a tamto a vždy se to nějak udělalo... A dopadlo to tak, že PVP stojí za starou bačkoru a každý na něj kašle až na pár stále stejných jedinců naprosto zoufalých a regulérně závislých na pc hře...
Stejně je to teď i se zrušit kouzlo... tisíckrát si budeme stěžovat a oni to přece zruší, bude po našem, my to tak chceme a tak je to přece fér...
Je jedno, že už se to tu opakuje asi po sté, jednou to přece musí projít, stačí jen zofale řičet a křičet, oni to musí změnit, my tu přece hrajeme...
Jednoduché, jednou vám byl podán prst ve formě úprav hry a dnes je to na denním pořádku, cokoliv se vám nelíbí a je pro vás nebezpečné, hned se to ruší.
Problém není v tomhle kouzlu, ale v talismanech, karmách, zdobeninách, zbraních od levelu 100, ale to vidět nikdo nechce. Chcete staré dobré pvp kde nebude zruško brát tolik? Chtějte zákaz toho všeho, pak nebudou průniky šípem za 2k/2s, šamani a bm surové nebudou brát jako atomovky, oheň nebude pálit za 3k, buffy nebudou nesmyslně 100% + a tak by se dalo pokračovat do aleluja...
Jenže lidem vadí zrušit, protože ho má jen menší skupina a tak když ten zbytek bude dost dlouho řvát, tak ho určitě zakážou, jelikož většina to tak bude chtít...
Jste vážně trapní vážení...

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Tak promin.vzdycky si psal rozumne a k veci.Ale srovnavat pozehy a kouzla bez obran,je opravdu z cesty. kdyby si tu nikdo na nic nestezoval a nenavrhoval ruzne upravy hry(rozumne) Tak jak by to tu vypadalo?forumman píše:Spoiler:Nechtěl jsem nic psát do tohohle stupidního tématu, jelikož už jsem na to odpovídal 100 krát ale musím.
Na ofíku jsem nechápal, že vedení a vlastník hry dle mého pohledu kašlal na přání lidí co to hrajou a dělal vše podle svého. Byl jsem z toho zklamaný a naštvaný,přece lidi mají takových skvělých nápadů. Dnes už ale vím, že to je ta jediná možná cesta, pokud chceš něco takového dlouhodobě provozovat.
Zde se začala kdysi hra přizpůsobovat dle lidí co tu přispívají na forum. V té době mi to ještě nevadilo, naopak jsem v tom spatřoval ten velký rozdíl proti ofíku. Jenže jak je vidět, začalo to pár návrhy a dnes to vypadá tak, že když někomu něco vadí, jde hned s partou asi 10 lidí stále dokola řvát a fňukat sem a doufají, že se zase vše podřídí jim jako se tomu tady stalo pravidlem.
Brečelo se za požehnání, zrušilo se, pak mapu svaté a koně, máme novou, pak pro tohle a tamto a vždy se to nějak udělalo... A dopadlo to tak, že PVP stojí za starou bačkoru a každý na něj kašle až na pár stále stejných jedinců naprosto zoufalých a regulérně závislých na pc hře...
Stejně je to teď i se zrušit kouzlo... tisíckrát si budeme stěžovat a oni to přece zruší, bude po našem, my to tak chceme a tak je to přece fér...
Je jedno, že už se to tu opakuje asi po sté, jednou to přece musí projít, stačí jen zofale řičet a křičet, oni to musí změnit, my tu přece hrajeme...
Jednoduché, jednou vám byl podán prst ve formě úprav hry a dnes je to na denním pořádku, cokoliv se vám nelíbí a je pro vás nebezpečné, hned se to ruší.
Problém není v tomhle kouzlu, ale v talismanech, karmách, zdobeninách, zbraních od levelu 100, ale to vidět nikdo nechce. Chcete staré dobré pvp kde nebude zruško brát tolik? Chtějte zákaz toho všeho, pak nebudou průniky šípem za 2k/2s, šamani a bm surové nebudou brát jako atomovky, oheň nebude pálit za 3k, buffy nebudou nesmyslně 100% + a tak by se dalo pokračovat do aleluja...
Jenže lidem vadí zrušit, protože ho má jen menší skupina a tak když ten zbytek bude dost dlouho řvát, tak ho určitě zakážou, jelikož většina to tak bude chtít...
Jste vážně trapní vážení...

Takze bohuzel,si sem napsal trapne jen ty.Na vsechno sou obrany.I na pruniky sekem i sipy.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Míšo ty říkáš že je to špatné ve swampu s WP surou bez bufu ale ty si ty buffy můžeš dát já tvou čepel, začarované brnění či strach dát nemůžu
(PvM)

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
PvM je všem tak jedno... Buffa si může dotáhnout každý a jak píšeš že v PvP jsou nejlepší jo možná dají nejvíc CB za ohen který jim to požere,ale jinak jsou víceméne k ničemu,mají jen 3 skily a moc neberou.LORDxMICHAL. píše:zakladately tematune je me jedno obrana na zrusko dejte je!!!jak jsem cetl tema wp nej na pvm i pvp? asi tezko podivejte se do statistik kdo je na spici samani?pvm buff 103% pekne swamp bez bufu pro wp realne? asi tezko co?ja chci davat jako wp mapy bez bufu:D? brecel jsem nekdy ne!!!nej postava na pvp i pvm je saman obrana hm asi jich tu chybi hodne:D takze az se zmeni zrusit pujdem do samanu jo?:D domluveni? pak si zas nekoho najdem?:D
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
A víte jak, tohle téma skončí?
Jako všechny podobné a proč?
Vemte si s pohledu saggiho, když udělá obrany wp sury se na to vybodnou a přestanou hrát pač už nebudou mít tu výsadu co jiní nemají.
Na druhé straně to tu určitě někdy zahlídne 2x do týdne téma zrušit a nejspíš si říka, udělám něco pro tyhle a tamti zas budou nadávat, takže výsledek je, nechám to tak oni to překousnou, ale zatím nic.. takže lock..
Zvykej te si na argument každá postava má něco..
PS:ale jak tu napsal párek, kdyby aspon ten lag po tom zrůšku se opravil, dalo by se aspon elikovat..

Vemte si s pohledu saggiho, když udělá obrany wp sury se na to vybodnou a přestanou hrát pač už nebudou mít tu výsadu co jiní nemají.
Na druhé straně to tu určitě někdy zahlídne 2x do týdne téma zrušit a nejspíš si říka, udělám něco pro tyhle a tamti zas budou nadávat, takže výsledek je, nechám to tak oni to překousnou, ale zatím nic.. takže lock..
Zvykej te si na argument každá postava má něco..
PS:ale jak tu napsal párek, kdyby aspon ten lag po tom zrůšku se opravil, dalo by se aspon elikovat..
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
hahaha tak kdyz chci met buff tak musim met 2 postavy? taky to neni fer ne?:D jde o princip nebudete mlati wp budete maltit nekoho jineho:D a co me dava ta cepel ve swampu ? sekal jsi ezo bez bufu jen s cepeli?:D
rusilo souhlasim stebou kazda postava ma neco!!!!
Naposledy upravil(a) LORDxMICHAL. dne stř 12. zář 2012 18:52:50, celkem upraveno 1 x.
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
- prodavamparky
- Lv. 11
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování

Nevšiml jsem si, že by v popisu tohoto kouzla byla hláška o ignorování "veškerých obran" nepřítele.

Podpis smazán administrátorem.
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Jo WP má třeba kouzlo s kterým může dát i 15+ a nikdo s tím nic neudělá nic víc ,ale nemá jen to kouzlo kterým skoro zabijí.LORDxMICHAL. píše:hahaha tak kdyz chci met buff tak musim met 2 postavy? taky to neni fer ne?:D jde o princip nebudete mlati wp budete maltit nekoho jineho:D a co me dava ta cepel ve swampu ? sekal jsi ezo bez bufu jen s cepeli?:D
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Zakaz robenia tem s nazvom "zrusit kuzlo".
Este vas bavi sa stale hadat otom, ci je to dobre? Si zvykneme, aj ked chapem, nikoho nebavi dostavat po odvedenej praci take rany, ale je to tak, tak uz konecne prestante.
Ja som zato, aby sa odstranil lag pri zasahu, maximalne aby na tento skill platila obrana na sury a nic viac.
Este vas bavi sa stale hadat otom, ci je to dobre? Si zvykneme, aj ked chapem, nikoho nebavi dostavat po odvedenej praci take rany, ale je to tak, tak uz konecne prestante.
Ja som zato, aby sa odstranil lag pri zasahu, maximalne aby na tento skill platila obrana na sury a nic viac.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hiearch « ned 11:28 pm »

@
Tomori « ned 10:59 pm »

@
Relly « ned 10:50 pm »

@
deimos « ned 10:29 pm »

@
OrangEE « ned 10:06 pm »

@
deimos « ned 9:55 pm »