Launcher

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

chcete launcher zpět na lištu?

Ano
39
56%
Ne
31
44%

Celkem hlasů: 70

Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Re: Launcher

Příspěvek od Lexion » úte 16. dub 2013 21:20:20

Leesia píše:
Aylia píše: Aha, takže když jsem si vzala jeho tak to hned znamená že jsem nebyla obdařena rozumem.. :lol: a to že bude pořád u nás na námku je mi docela jedno, stejně ho ingoruju ..
K tématu, mě osobně to vyhovovalo tak jak to bylo .. :? hledat to někde u hodin a minimalizovat kvuli tomu všechny okna mě zrovna dvakrát nebaví :D
on o mě napsal to samé a taky mě nezná..tak si první zklidni jeho ;)...k tématu už se nebudu dál vyjadřovat svůj postoj jsme vyjádřila..doufám že fáze jako je teď není konečná jelikož to každých 10 minut padá :)

Já k tomu ale narozdíl od tebe po zkušenostech s Vikernesovou trapností ve hře a tvou ubohostí v PM a přehnanou agresí tady mám důvod ;) ty nemaš absolutně důvod o ní nic psát jelikož jí vůbec neznáš ;) to je další důkaz tvé ubohosti ;)
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

Leesia
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Re: Launcher

Příspěvek od Leesia » úte 16. dub 2013 21:24:26

Lexion píše:
Leesia píše:
Aylia píše: Aha, takže když jsem si vzala jeho tak to hned znamená že jsem nebyla obdařena rozumem.. :lol: a to že bude pořád u nás na námku je mi docela jedno, stejně ho ingoruju ..
K tématu, mě osobně to vyhovovalo tak jak to bylo .. :? hledat to někde u hodin a minimalizovat kvuli tomu všechny okna mě zrovna dvakrát nebaví :D
on o mě napsal to samé a taky mě nezná..tak si první zklidni jeho ;)...k tématu už se nebudu dál vyjadřovat svůj postoj jsme vyjádřila..doufám že fáze jako je teď není konečná jelikož to každých 10 minut padá :)

Já k tomu ale narozdíl od tebe po zkušenostech s Vikernesovou trapností ve hře a tvou ubohostí v PM a přehnanou agresí tady mám důvod ;) ty nemaš absolutně důvod o ní nic psát jelikož jí vůbec neznáš ;) to je další důkaz tvé ubohosti ;)
já se tu s tebou hádat nebudu..ty jsi asi znalec, když podle jednoho tématu toho člověka ,,znáš moc dobře,,..tak to pak jo..vyříkej si to s vikernesem a mě nech na pokoji..ale jestli mě chceš urážet tak si to líbit nenechám..na akci čekej reakci ;)..já proti tvé ženě nic nemám ale pokud mě kvůli maželovi hodláš urážet aniž bys mě víc znal budu dělat to samé ;)

Odpovědět