SWAMP je TU !!!

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: SWAMP je TU !!!

Příspěvek od Sabousek » čtv 21. črc 2011 15:31:49

Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

terpen
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od terpen » čtv 21. črc 2011 15:35:36

Sabousek píše:Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
Otazka, kdo z vas zabiji ezoretiky nebo orky ??
P.S. Clon je TOP ma BAN =)

Kittyinka
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Kittyinka » čtv 21. črc 2011 15:40:53

eve píše:
Renegade2 píše:
Kittyinka píše:hele tak jak je to s tim balsem??? podle toho co psal sagi by mel fungovat balso v risi z ktere ste ale nefunguje tak se musi chodit do jine rise za balsem a cekat 6hodin.nebo jak to je?
Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduché
Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.
jj ja ten postup vim jak to funguje ale nechapun to co napsal sagi, todle: spatny balso + CENSORE minut cekani....
spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal
Bongs not bombs:))
Mrs. Leekova ;) :*
Dagger ninjka 120lvl

Obrázek

Za podpis dakujem sama sebe <3

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » čtv 21. črc 2011 15:42:33

terpen píše:
Sabousek píše:Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
Nac se s nima trapit, kdyz to same mi padne i z nizsich :D

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 21. črc 2011 15:44:53

Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduché[/quote]

Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.[/quote]

jj ja ten postup vim jak to funguje ale nechapun to co napsal sagi, todle: spatny balso + CENSORE minut cekani....
spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal[/quote]
Me to ted funguje tak ze jdu ka nasemu(zluty)jednou na nej kliknu,posle me nekam,pak jdu k modrym Bakra,pro lahev k cervenym a zpet k modrym a k opicim.Zatim mi to tak vychazi.Skoda ze nejdou delat porty primo do zeme:) Jinak to delam 2x denne,vic casu neni:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Kittyinka
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Kittyinka » čtv 21. črc 2011 15:51:10

lordsword píše:Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduché
Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.[/quote]

spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal[/quote]
Me to ted funguje tak ze jdu ka nasemu(zluty)jednou na nej kliknu,posle me nekam,pak jdu k modrym Bakra,pro lahev k cervenym a zpet k modrym a k opicim.Zatim mi to tak vychazi.Skoda ze nejdou delat porty primo do zeme:) Jinak to delam 2x denne,vic casu neni:)[/quote]

nemusis klikat na vaseho zluteho kdyz aj tak des do modre k balsovi.jdi tam rovnou.ja jen resim to co psal sagi a taky to co tady psalo par lidi ze nezalezi na tom co vam rekne balso ve vasi risi.sem zmatena
Bongs not bombs:))
Mrs. Leekova ;) :*
Dagger ninjka 120lvl

Obrázek

Za podpis dakujem sama sebe <3

terpen
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od terpen » čtv 21. črc 2011 15:55:18

Sabousek píše:
terpen píše:
Nac se s nima trapit, kdyz to same mi padne i z nizsich :D
takze nikdo ?
P.S. Clon je TOP ma BAN =)

SpraTekk
Lv.17
Lv.17

Příspěvek od SpraTekk » čtv 21. črc 2011 15:57:42

Před balancem sem chodil po ezo ;)
Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ...

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » čtv 21. črc 2011 16:01:53

Nekdy pozdeji na ezo prijde :)

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » čtv 21. črc 2011 16:17:28

Takže mi těch 50% odolnost mečem a magii nikdo krom missipipi nepotvrdil.Zajímalo by mě ještě jak je to z dýkama ,lukem ,vejiřem (vim že s timhle tam těžko někdo bude expit) a zvonem.

Jinak nejsem hloupej vidim co padá na zem za bylinky tak vim co zabíjim za potvory.

Zkoušel jsem všechny moby ,nejvíc expí zvířata (zvířata se nejvíc klonujou a je občas problém je ustát ) a orci.Ezo moc nedávám mam jen 40% ,ale vzadu ty kolem lvl 125 ti se mi zdaj celkem skolitelný po malích dávkách se to dá.

Jen pro chytráky aby si nemysleli že si stěžuju - jen mi jde o vyrovnanost dropu a výdělku.To že mi bude trvat s bmkem metin dýl jak weaponum a aurám se nedivim (že se budou expit rychleji se taky nedivim) ,ale to že to jako bmko s 20% do zb nedám sem nečekal.
KONEC HRY

Zamčeno