SWAMP je TU !!!
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: SWAMP je TU !!!
Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 101 poděkování
- Dostal poděkování: 53 poděkování
Otazka, kdo z vas zabiji ezoretiky nebo orky ??Sabousek píše:Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
jj ja ten postup vim jak to funguje ale nechapun to co napsal sagi, todle: spatny balso + CENSORE minut cekani....eve píše:Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.Renegade2 píše:Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduchéKittyinka píše:hele tak jak je to s tim balsem??? podle toho co psal sagi by mel fungovat balso v risi z ktere ste ale nefunguje tak se musi chodit do jine rise za balsem a cekat 6hodin.nebo jak to je?
spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Nac se s nima trapit, kdyz to same mi padne i z nizsichterpen píše:Otazka, kdo z vas zabiji ezoretiky nebo orky ??Sabousek píše:Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduché[/quote]
Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.[/quote]
jj ja ten postup vim jak to funguje ale nechapun to co napsal sagi, todle: spatny balso + CENSORE minut cekani....
spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal[/quote]
Me to ted funguje tak ze jdu ka nasemu(zluty)jednou na nej kliknu,posle me nekam,pak jdu k modrym Bakra,pro lahev k cervenym a zpet k modrym a k opicim.Zatim mi to tak vychazi.Skoda ze nejdou delat porty primo do zeme:) Jinak to delam 2x denne,vic casu neni:)
Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.[/quote]
jj ja ten postup vim jak to funguje ale nechapun to co napsal sagi, todle: spatny balso + CENSORE minut cekani....
spatny balso je prece ten ve stejne risi odkud jsi....tak nechapu co to psal[/quote]
Me to ted funguje tak ze jdu ka nasemu(zluty)jednou na nej kliknu,posle me nekam,pak jdu k modrym Bakra,pro lahev k cervenym a zpet k modrym a k opicim.Zatim mi to tak vychazi.Skoda ze nejdou delat porty primo do zeme:) Jinak to delam 2x denne,vic casu neni:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Rene ty máš totiž naprostou pravdu.Ono je to nastavený pro celý Jinno takhle že červenej Balso a žlutej yonah.Pro chunjo to je zase jinak a pro shinsoo taky, ale pro celé říše.[/quote]lordsword píše:Mě to funguje takhle červenej balso, zlutej yonah, a znovu červenej balso a potom do opičáku pro krev. Ze stejné říše by to bylo příliš jednoduché
Me to ted funguje tak ze jdu ka nasemu(zluty)jednou na nej kliknu,posle me nekam,pak jdu k modrym Bakra,pro lahev k cervenym a zpet k modrym a k opicim.Zatim mi to tak vychazi.Skoda ze nejdou delat porty primo do zeme:) Jinak to delam 2x denne,vic casu neni:)[/quote]
nemusis klikat na vaseho zluteho kdyz aj tak des do modre k balsovi.jdi tam rovnou.ja jen resim to co psal sagi a taky to co tady psalo par lidi ze nezalezi na tom co vam rekne balso ve vasi risi.sem zmatena
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 101 poděkování
- Dostal poděkování: 53 poděkování
takze nikdo ?Sabousek píše:Nac se s nima trapit, kdyz to same mi padne i z nizsichterpen píše:Otazka, kdo z vas zabiji ezoretiky nebo orky ??Sabousek píše:Myslim, ze ty nizky lvly tam jsou svhalne kvuli wp surum. Aspon uz si taky musi davat bacha a ne kliknout na metin a jit se koukat na televizi...
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
Před balancem sem chodil po ezo 

Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ...
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Nekdy pozdeji na ezo prijde 

- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Takže mi těch 50% odolnost mečem a magii nikdo krom missipipi nepotvrdil.Zajímalo by mě ještě jak je to z dýkama ,lukem ,vejiřem (vim že s timhle tam těžko někdo bude expit) a zvonem.
Jinak nejsem hloupej vidim co padá na zem za bylinky tak vim co zabíjim za potvory.
Zkoušel jsem všechny moby ,nejvíc expí zvířata (zvířata se nejvíc klonujou a je občas problém je ustát ) a orci.Ezo moc nedávám mam jen 40% ,ale vzadu ty kolem lvl 125 ti se mi zdaj celkem skolitelný po malích dávkách se to dá.
Jen pro chytráky aby si nemysleli že si stěžuju - jen mi jde o vyrovnanost dropu a výdělku.To že mi bude trvat s bmkem metin dýl jak weaponum a aurám se nedivim (že se budou expit rychleji se taky nedivim) ,ale to že to jako bmko s 20% do zb nedám sem nečekal.
Jinak nejsem hloupej vidim co padá na zem za bylinky tak vim co zabíjim za potvory.
Zkoušel jsem všechny moby ,nejvíc expí zvířata (zvířata se nejvíc klonujou a je občas problém je ustát ) a orci.Ezo moc nedávám mam jen 40% ,ale vzadu ty kolem lvl 125 ti se mi zdaj celkem skolitelný po malích dávkách se to dá.
Jen pro chytráky aby si nemysleli že si stěžuju - jen mi jde o vyrovnanost dropu a výdělku.To že mi bude trvat s bmkem metin dýl jak weaponum a aurám se nedivim (že se budou expit rychleji se taky nedivim) ,ale to že to jako bmko s 20% do zb nedám sem nečekal.
KONEC HRY
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 12:02 am »

@
Hakan « ned 6:04 pm »

@
Suko201 « ned 6:02 pm »

@
Suko201 « ned 6:01 pm »

@
Mionix « ned 6:00 pm »

@
Suko201 « ned 5:57 pm »