A co takhle si udělat PVP hodnost?Trinstan píše:velké minus je ešte podla mna za vstup 50% velhlas? :/ a to sme kde ? kebyže 20%+- nič nepoviem ale 50 to je smiešne
Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Re: Nová mapa - obecná diskuze

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Přesně tak, aspoń přibyde (snad) více hráčů ve swaré a ve vílce..LOCO30 píše:A co takhle si udělat PVP hodnost?Trinstan píše:velké minus je ešte podla mna za vstup 50% velhlas? :/ a to sme kde ? kebyže 20%+- nič nepoviem ale 50 to je smiešneTam se to snad neodečítá. Aspoň mi to tak bylo řečeno.
d-_-b
-
Buffikradu
- Lv.17

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
když kouknete na můj příspěvek, vidíte že s pěšákem mě to tam nechce pustitpatriceeeq píše:Přesně tak, aspoń přibyde (snad) více hráčů ve swaré a ve vílce..LOCO30 píše:A co takhle si udělat PVP hodnost?Trinstan píše:velké minus je ešte podla mna za vstup 50% velhlas? :/ a to sme kde ? kebyže 20%+- nič nepoviem ale 50 to je smiešneTam se to snad neodečítá. Aspoň mi to tak bylo řečeno.
-
Lexion
- Lv.19

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 62 poděkování
No mě to tam s pěšákem pustilo a věhlas mi to vůbec nevzalo ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Proč ne? Kdo chce, ten si PVP hodnost udělá. Jen by to chtělo vědět, kolik vstupů za kterou hodnost je. Snad je to malinko domyšlené a to PVP se zde malinko obnový.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
Trinstan
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 3 poděkování
PVP hodnosť neurobím pretože pvp som už dávno hodil niekam ...,a ano školopovinný to majú fakt ťažké, to aby som sa začal pondelok pripravovať aby som v sobotu mohol vstúpiť do mapky , a ja vážne nemám cez tyžden čas ledva na tu zručnosť a biologa nie si tu sadiť zahodinku jednu rastlinku a ako pošahany to zbierať za 2% velhlasu :normal?:
-
Buffikradu
- Lv.17

- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Trinstan píše:PVP hodnosť neurobím pretože pvp som už dávno hodil niekam ...,a ano školopovinný to majú fakt ťažké, to aby som sa začal pondelok pripravovať aby som v sobotu mohol vstúpiť do mapky , a ja vážne nemám cez tyžden čas ledva na tu zručnosť a biologa nie si tu sadiť zahodinku jednu rastlinku a ako pošahany to zbierať za 2% velhlasu :normal?:
nakoupim si mise, skočim swamp vylezu za hodinku a mám cca 50% věhlasu
ta hodinka se da voželet
-
EPablo
- Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Je to úplně jednoduchý, buď máš čas na hraní a virtuální život nebo nemáš. Když máš hodně školy tak nehraj PC hry ne? Jo, tenhle server je čím dál víc náročnější na čas, kdo ten čas má toho to bude bavit a bude tu, kdo ho nemá tak snad nebude hrát metin a radši se odreaguje jinde ne?Trinstan píše:PVP hodnosť neurobím pretože pvp som už dávno hodil niekam ...,a ano školopovinný to majú fakt ťažké, to aby som sa začal pondelok pripravovať aby som v sobotu mohol vstúpiť do mapky , a ja vážne nemám cez tyžden čas ledva na tu zručnosť a biologa nie si tu sadiť zahodinku jednu rastlinku a ako pošahany to zbierať za 2% velhlasu :normal?:
ThePaja
-
margot.orion
- Lv.15

- Dostal poděkování: 6 poděkování
taky si myslím že 50% věhlasu je moc
na to ze bio a herbareni + karma a zrucnost dava takove nic 
Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.
-
Trinstan
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Chytrak, podivaj rady mi bude dávať do života a ešte si to oplúva topánky...
[Edit: Spam/Tryphena]
Věnujte se laskavě tématu, nebo tady začnu opět každého druhého warnovat.
Pak se nedivte, že má táma 50 stránek.
[Edit: Spam/Tryphena]
Věnujte se laskavě tématu, nebo tady začnu opět každého druhého warnovat.
Pak se nedivte, že má táma 50 stránek.