DrTom píše:BloodRayne píše:Ahooj Křižaci
Co říkáte na válku 6.4 (klasika neděle) v 20:00 ?
PS:Neos dej vědět co nejdříve, když tak skusím jiné cechy.Dlouho nic nebylo a po LR jako by se slehla zem..
Nazdááj ! Mám dojem, že u Křižáků to na válku nebude, protože spousta z nás má jiné zájmy

Za sebe, Grejdy a noxe - příjemné hledání soupeře :Hello:
Tak mě napadá, jestli Křižáky vede ještě Neos nebo banda zhýralcu
Byla doba at bylo jakekoliv roční období, jste nam vyhlašovaly války imevere , když nás bylo 5.5 a kolikrát jsme do toho šly, ted najednou jsou výmluvy po porážce .
-nebudem s váma bojovat,dokud nepřestanete "zákulisní válku" (případ baned Dearon za transfe cb)
-Neos nemá čas (pochopila bych má práci)
- Není čas, přesto, Pretoriany jste si podaly...
-Ted jsou jiné zajmy...
Fajn, přejete nám příjemné hledaní protivníka?Heh

Jestli vy ho pak najdete
Pac a pusu vaše milovaná Růsa...
PS: Ještě jedna věc, dost často jsem četla příspěvky do téma od vašeho krále =Neos, jak jse mu nelíbí, že bojujete, jen mezi sebou (žlutí) a že se jné cechy nezapojují, že hledá protivníky.
Hodně jsem si to vzala k srdci, sám váš vůdce mi radil co mám dělat a najednou po jedné bitvě tohle?Jak si to mám vyložit?
Nehledě na to, že vše co jsem napsala, bylo jen pro rivalitu a aby tomu dodala nějaký děj..bohužel to někteří od vás nepochopily.
Jestli čekáte, že se rozpadnem jako VIP a pak budete vyhlašovat, NE! historie se nebude opakovat, na to WIKING se nesniží