No Neosku, co říct, možná máš pravdu, taky mě štve , že se staraj o stupidity, ale o zábavu neNeos píše:Na hru mam momentalne malo casu, kvuli praci. Mam i jine starosti, nez se tady s Vami dohadovat. To, ze jsme meli v nedavne dobe 2 valky byla i shoda nahod, kort pri te druhe s cechem Suve, kdyz sem se logl na zhruba 15 minut a v te dobe prisla vyzva na war. Kdyz hraci chteji bojovat, tak to prijmu a kdyz ne, tak proste ne, jednoduchy.
Takze podle Vas, kdyz Krizaci nebojuji, tak se nic nedeje, tzn. konec sveta? Neni to dost smutny co se tyce ostatnich cechu?
Nejvic konkurencnich cechu je v risi chunjo a jinno. Ja nikomu nezakazuju, abyste valcili s konkurencnimi cechy. Nedavno s nami taky nechtel nikdo valcit a co sem mohl delat? Nic, jen cekat. Byla i myslenka rozdelit nas cech na 2 skupiny a bojovat proti sobe, ale to byla az ta posledni moznost.
Dale mi dost herni energie ubralo jednani GM tymu, kteri jako jednotlivci absolutne nic nevyresi, dokazi rozdavat jen flastry a pomoct jen tak nikomu nedokazou. Ten nejvyssi zase pro zmenu v urcite fazi komunikace prestane komunikovat a dokaze jen ignorovat a cekat az vse upadne v zapomneni.
Casto se ohani na pravidla hry, abychom je dodrzovali, ale oni sami si je vymysleji tak, jak v tu danou dobu sami potrebuji a to se mi nelibi !!! Jednomu neco projde a druhemu ne !!!
Takovyhle GM tym vede nasi "oblibenou" hru, kdyz se neco semele, tak se clovek nedokaze dovolat pomoci a nebo spravedlnosti !!!
Jak se rika, WELL DONE GM TEAM!!!

Bohužel podporovat války cechu a veškeré pvp tu šlo stranou.
Zbývá nám jen 2 možnosti.
Bud na to hodit boba.
Nebo si udělat hru samy pro sebe, navzdory všemu, tedy jít proti proudu

S tímhle systemém, můžem akorát čučet jak se naši nudí

PS:Když Křižáci nebojují,jistě se svět nezboří, ale pamatuj na své vyhlašovaní a náš způsob hry,nejednou jsme šly i kdy byl jasný výsledek, ale to po tobě v žádném případě nechci, já chci opravdovou war, ne frašku

Detail, Naghásek a podobní zhýralci, nesnažte se na mě reagovat, jste mi ukradení, jedíný s kým budu teoreticky jednat je váš vůdce, slovo pěšáka nemá žádný význam