Jinak k týmu:Jen tak dál,teď jste to opravdu poslali do kytek.
Přeji serveru do příštích roků hodně štěstí,snad to bude ale platné s těmi pár hráči co tam zůstali.

A teď do mě!Mě stejně Váš názor přesně tam kde kálíte.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
Proč mi přijde, že si jeden z těch zabanovaných... proč skrýváš svůj nick...Messenger píše:Ted je to tu samej chytrej „trol“,nabídnout to Vám,berete to všemi deseti.
Přeji serveru do příštích roků hodně štěstí,snad to bude ale platné s těmi pár hráči co tam zůstali.![]()
tak si pošli ticket a vydrž, bude jich asi spousta k vyřízeníDobbajzník píše:Yangů není nikdy dosttyranka píše:HAVO to mi neříkej prosím tě, že na levelu 136 nemáš dost yangu na to aby jsi si bral dárky.
Trochu divné mi to připadá... a dle mě se dá dohledat jestli probíhala nějaká domluva v PM. Avšak taks mi to přijde zvláštní. Ban mám, ale věřím, že bude zrušen jelikož jsem nic nevyužil. -Důkazem je i fakt, že jsem nedostal ban na celý počítač se všemi účty , ale jen na postavu koupenou. Věřím, že tým se o vše potrestá
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Ty seš úplně jasnejMessenger píše:Ted je to tu samej chytrej „trol“,nabídnout to Vám,berete to všemi deseti.
Přeji serveru do příštích roků hodně štěstí,snad to bude ale platné s těmi pár hráči co tam zůstali.![]()
No mně někdo před chvíli za tuto cenu vykoupil celej stánek, takže to chvíli asi potrvá ta transformacerolipolipasek píše:ja jen cekal kdy to prijde vzdyt to bylo to stejne jako minule ceny rapidne vzrostly pruty na BM za 28SD a HM poloprazdny ale zase nadruhou stranu uz asi neprodam cervene perly po 35kk ze ?