Také jsem pro sloučení obou serverů, protože táhnout prázdný server jen pro cca 20 hráčů je dle mne ekonomická sebevražda. O přeplněnosti map bych pochybovala, protože kdykoli se jdu na sindi s dropkou podívat do metinlandu, zeje v podstatě prázdnotou, kdykoli jdu do swampu (zásadně jezdím jen metiny) vždy seženu místo jak na bažinách, nebo dostatek ostatních metinů. Swamp není jen o tom, vlítnout na pláž a tam 2 hodiny plášťovat... když tam není volno, najdu si na množení jiný kousek (to v případě dropu modrých esencí).
Někdo zmiňoval co s SD (BSD) u hráčů na Sinfortiii - v tomto případě si myslím, že je to to nejjednodušší... když šly převést SD ze Sindi na Sinfo, určo to půjde i naopak.
K tomu množství map, střepů atd u hráčů na Sinfo - ano ovlivní to ekonomiku, ale pouze tím způsobem, že klesnou ceny a tudíž vy nebudete muset zase trávit hodiny a hodiny např. ve swampu nebo dropováním

Jenže problém je v tom, že dost hráčů tu zde chce v podstatě skočit s dropem na mapky nebo do kerinu a pak jen kempovat na tržce a draho prodávat....
A pokud sloučí oba servery (případně ukončí provoz Sinfo) bude mít celý tým daleko víc času na přípravu a řešení problémů zde na Sindi.
Toto je můj osobní názor - tak mě moc neukamenujte
Jak píše níže Cepino - potkávat ty samé hráče (ve stále se nižujícím počtu) ve war říší mě přestalo bavit a to byl důvod mé další neúčasti ve war říší.