Zase jsi vedle jak ta jedle. I já tam mohu, ale nepřijde mi to prostě fér a správné.Eldik píše:Cepino píše:A přitom by zásadní věc vyřešilo pokud by z monster z tréninkového sloupu nepadal drop ani yang. Je to tréninkový sloup, tak že na trénink a ne na drop a výdělek.lordwojta píše:ja si nemuzu pomoc ale ja tu stale vidim problem jen u žlutych
Furt píšeš, že bys král nikdy být nechtěl, že by jsi ke sloupu nikdy nešel a tak dále, ale očividně ti vadí, že ostatní tam mohou a ty ne. Jinak si toto opravdu neumím vysvětlit, přijde mi to dost směšné, co tu produkuješ.
Sloup je za odměnu, stejně tak jako Cidonie. A očividně tu odměnu nemůže mít každý.
Zrušme tedy drop z tréninkových sloupů, nechť Cepino nastolí spravedlnost.
Jak se ten sloup jmenuje? Odpovím ti Tréninkový. Nikoliv dropový, yangový, mapový, výdělečný.
Ty prostě nevidíš tu podstatu věci a tou je, že někteří si z toho udělali na úkor, z peněz jiných, mastění vlastních kapes svých a svých kamarádů.
Stále mě soudíš, ale nevíš o mně nic, zhola nic. A ne nevadí to jen mně, ale dle příspěvků i v tomto tématu spoustě dalších hráčů a dle zavolat ve žluté i spoustě, kteří sem nepíší. Pořád něco vysvětluješ a soudíš, ale nic o tom nevíš, ale snažíš se být na věc nejvyšším odborníkem a soudcem. Jen si to vykládáš po svém, díky tomu, že jsem téma založil. Ještě mi prosím napiš "Nebreč". Docela bych to od tebe očekával. Víš jsou lidé ve hře jako třeba já, ale i spousta jiných, kterým není jedno co se ve hře děje, kam hra směřuje a snaží se to různými připomínkami řešit. Dle již uskutečněných věcí si i tým z našich poznatků spoustu věcí bere a realizuje je, mění dle nás. Ale dle tvých příspěvků jak je vidno je to asi zbytečné ti to vysvětlovat. Prostě si budeš mlít stále tu svou, že já někomu něco závidím. Stůj si za tím, buď rebelem, buď hrdinou. Je zajímavé, že zmiňovaného krále se ve žluté zastává jen jeho cech, nikdo jiný, ostatní jsou na něj naštvaní. Naše Chunjo kasa i díky sloupům je tak nabitá, že včera po válce tam bylo 150kk, tak že nebyl ani chtěný bonus pro PvMkaře.
PS: napíšeš co jsi za postavu ve hře, ať si udělám obrázek?
Jestli si správně vykládám slovo tréninkový, tek je to od slova trénovat, nikoliv jak jsem zde psal, dropový, yangový, výdělečný, mapový. Pak tedy může Saggi zcela zrušit spawn ostatních potvor a nechat jen spawn bossů z Cido, protože na ostatní nestvůry také nikdo nechodí.MostEVILEK píše: akorát že by tam pak nikdo nechodil a stratilo by to smysl,nemyslíš? Využvaj se pravě jen kvůli dropu,ničemu jinému.