Vánoční event
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: Vánoční event
Nutno napsat, že i my jsme při tvorbě úkolu počítali s tím, že se dřív nebo později řešení objeví. Tomu se dost dobře zabránit nedá. Proto také postava, která ukol splnila jako první má zcela unikátní zobrazení achievementu. Rovněž odměny jsou odstupňovány podle pořadí dokončení pro prvních několik postav. Ti ostatní získají achievement obyčejný a je již jen na jednotlivých hráčích, zda využijí nápovědu, nebo si na řešení přijdou sami. I to je důvod, proč jsme nakonec přidali Eviluv návod i do patřičné sekce. Šíření bychom stejně nezabránili. Každopádně až zjistím, která že postava dokončila úkol jako první, tak nejspíš pošlu na ten účet ještě nějaký dodatečný bonus s Mithrova fondu. Neboť tento úkol skutečně považuji za výzvu hodnou odměny.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
No to je pěkný, co sem slyšel tak tomu někteří nemohli přijít na kloub dost dlouho a předpokládám, že ten první u toho musel prosedět celý dny a mít hoodně velkou trpělivost, takže velkou odměnu si určitě zasloužíMithra píše:Nutno napsat, že i my jsme při tvorbě úkolu počítali s tím, že se dřív nebo později řešení objeví. Tomu se dost dobře zabránit nedá. Proto také postava, která ukol splnila jako první má zcela unikátní zobrazení achievementu. Rovněž odměny jsou odstupňovány podle pořadí dokončení pro prvních několik postav. Ti ostatní získají achievement obyčejný a je již jen na jednotlivých hráčích, zda využijí nápovědu, nebo si na řešení přijdou sami. I to je důvod, proč jsme nakonec přidali Eviluv návod i do patřičné sekce. Šíření bychom stejně nezabránili. Každopádně až zjistím, která že postava dokončila úkol jako první, tak nejspíš pošlu na ten účet ještě nějaký dodatečný bonus s Mithrova fondu. Neboť tento úkol skutečně považuji za výzvu hodnou odměny.

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
-
- Čestný člen
Myslím, že největší odměnou u podobných úkolů je už jen to vědomí, že jste je zvládli dokončit. Pokud k tomu nepotřebujete berličky, tím lépe.
My k tomu samozřejmě něco přidáme, ale obávám se, že ten prvotní pocit z úspěšného dokončení po hodinách mozkolamu překonat nedokážeme.
No a vymyslet odměnu, se kterou by byl spokojen i šílený čaroděj, to je úkol nesplnitelný
.
My k tomu samozřejmě něco přidáme, ale obávám se, že ten prvotní pocit z úspěšného dokončení po hodinách mozkolamu překonat nedokážeme.
No a vymyslet odměnu, se kterou by byl spokojen i šílený čaroděj, to je úkol nesplnitelný

Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
to znamená že ak si to hráč ktorý dokončil quest ako prvý a spravil tak na ďalších vlastných napr. 10tich postavách obsadí prvých 10 miest v rebríčku?Mithra píše:Nutno napsat, že i my jsme při tvorbě úkolu počítali s tím, že se dřív nebo později řešení objeví. Tomu se dost dobře zabránit nedá. Proto také postava, která ukol splnila jako první má zcela unikátní zobrazení achievementu. Rovněž odměny jsou odstupňovány podle pořadí dokončení pro prvních několik postav. Ti ostatní získají achievement obyčejný a je již jen na jednotlivých hráčích, zda využijí nápovědu, nebo si na řešení přijdou sami. I to je důvod, proč jsme nakonec přidali Eviluv návod i do patřičné sekce. Šíření bychom stejně nezabránili. Každopádně až zjistím, která že postava dokončila úkol jako první, tak nejspíš pošlu na ten účet ještě nějaký dodatečný bonus s Mithrova fondu. Neboť tento úkol skutečně považuji za výzvu hodnou odměny.
-
- Čestný člen
To určitě ne. Ale achievementy pro ty postavy získá.baghetar píše:to znamená že ak si to hráč ktorý dokončil quest ako prvý a spravil tak na ďalších 10tich postavách obsadí prvých 10 miest v rebríčku?Mithra píše:Nutno napsat, že i my jsme při tvorbě úkolu počítali s tím, že se dřív nebo později řešení objeví. Tomu se dost dobře zabránit nedá. Proto také postava, která ukol splnila jako první má zcela unikátní zobrazení achievementu. Rovněž odměny jsou odstupňovány podle pořadí dokončení pro prvních několik postav. Ti ostatní získají achievement obyčejný a je již jen na jednotlivých hráčích, zda využijí nápovědu, nebo si na řešení přijdou sami. I to je důvod, proč jsme nakonec přidali Eviluv návod i do patřičné sekce. Šíření bychom stejně nezabránili. Každopádně až zjistím, která že postava dokončila úkol jako první, tak nejspíš pošlu na ten účet ještě nějaký dodatečný bonus s Mithrova fondu. Neboť tento úkol skutečně považuji za výzvu hodnou odměny.
- IvanHrozny
- Lv.7
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Zdravím dostal som úlohu od "platnéř" s tým že chce po mne sklenené ozdoby, ale nejako som nepostrehol kde čo po mne chce 
Tuší niekto ako ich získať ? Ďakujem za pomoc.

„Iba život, ktorý žijeme pre druhých stojí za to.“
Albert Einstein
„Premárnenie života spočíva v láske, ktorú sme nedali, v sile, ktorú sme nevyužili a v opatrnosti, kvôli ktorej nenájdeme to, čo hľadáme."
Majk Spirit
- pikasek
- Lv.20
- Dal poděkování: 68 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
IvanHrozny píše:Zdravím dostal som úlohu od "platnéř" s tým že chce po mne sklenené ozdoby, ale nejako som nepostrehol kde čo po mne chce
Zkus popřemýšlet, z čeho se dělá sklo

- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Ono tam bylo napsané že se vyrábí z písku tudiž asi zajet do pouště. Prostě číst a zase číst.pikasek píše:IvanHrozny píše:Zdravím dostal som úlohu od "platnéř" s tým že chce po mne sklenené ozdoby, ale nejako som nepostrehol kde čo po mne chce
Zkus popřemýšlet, z čeho se dělá sklo
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- IvanHrozny
- Lv.7
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
tyranka - písal som že som to neprečítal
Preto som sa pýtal čo po mne chce
Ďakujem za pomoc.

„Iba život, ktorý žijeme pre druhých stojí za to.“
Albert Einstein
„Premárnenie života spočíva v láske, ktorú sme nedali, v sile, ktorú sme nevyužili a v opatrnosti, kvôli ktorej nenájdeme to, čo hľadáme."
Majk Spirit
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »