Mřenky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cyklista
- Lv.15
- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Mřenky
Tak ještě že jsem to myslel konkrétně na svou osobu, trávim u toho 7/24 a kupuju mušky na mřenky
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Nedělá? A proč tedy? Jsem jedním z těch co rybařko mají,tudíž mohu použít mušku na mřenku.Cyklista píše:Řekl bych že málokdo dělá rybářko jen pro výdělek
Můj názor po měsící rybaření na mušku,že bolie jsou stále lepší(Větší počet vylovených mřenek,než na mušku).
Tím pádem pro mě teorie,že se to dělá kvůli muškám zaniká. Všimli jste si zvedajicí se ceny boilii? Proč asi?

Nebo snad pro pocit?

- reeenda
- Lv.15
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
Souhlasím s tebou. Mušky jsou o ničem. Rybaření na P mám od prázdnin a prut skoro na +11Borda91 píše:Nedělá? A proč tedy? Jsem jedním z těch co rybařko mají,tudíž mohu použít mušku na mřenku.Cyklista píše:Řekl bych že málokdo dělá rybářko jen pro výdělek
Můj názor po měsící rybaření na mušku,že bolie jsou stále lepší(Větší počet vylovených mřenek,než na mušku).
Tím pádem pro mě teorie,že se to dělá kvůli muškám zaniká.
Nebo snad pro pocit?

PS: Mřenka je berlička pro malomocné
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví
- Cyklista
- Lv.15
- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Hádám že jsi zkušenější rybář než já, vzhledem k tomu, že chytám jen na výlovech, pokud je stihnu. To, že boilie je lepší než muška jsem netušil, ale rybaření na vyšší úrovni zvyšuje šanci na vytažení ryby, což taky něco udělá. A že se Stromík totálně nechytá a nerozlišuje pojmy "nedělá rybářko" a "nerybaří" je docela jiná káva, ale to není potřeba rozebírat.Borda91 píše:Nedělá? A proč tedy? Jsem jedním z těch co rybařko mají,tudíž mohu použít mušku na mřenku.Cyklista píše:Řekl bych že málokdo dělá rybářko jen pro výdělek
Tím pádem pro mě teorie,že se to dělá kvůli muškám zaniká. Všimli jste si zvedajicí se ceny boilii? Proč asi?
Nebo snad pro pocit?
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Stormik píše:Jak píšu mě je to úplně jedno jestli zakážou mřenky nebo ne dokonce jsem tady v anketě hlasoval pro ANOcrewdawn píše:Stormik píše: Blik Blik![]()
![]()
![]()
![]()
Já osobně mám názor buď je zakažte nebo to nechte být ale doufám že si uvědomujete že tím že zakážete mřenky zničíte rybaření na ekuře a nikdo už nebude dělat a zlepšovat rybaření protože to bude k ničemu a nic si nevydělá
Stromiku ono nejde o rybarko ale o tebe cokdyz nebudes mit mrenky budes to mit tesi
ale chytat se bude porad nebo myslis ze male lv uz maji P aby mohly chtat mrenky
kolik stala driv zlata rybka a ted ? uz skoro neprodejne kdyz zmiznou mrenky treba zlata zase bude na vrcholu.co se tyce zlepsovani bud to hrac bude chtit dat na P aby mel vse kdyz uz na tom maka nebo ne je to jeho volba ja osobne chytat budu porad i kdyz nebudou mrenky porad sem nechytil zlatou
a ano budu to mít těžší ale to i všichni ostatní co je používají a nebojím se toho nějak už dřív jsem chodil války bez mřenek
Přeně budeš to mit tessi a o tom ta VALKA JE !!! a to plati pro vsechny i kdyz udelas bez mrenek krale ale budes ho mit zaslouzene nebo jakoukoliv hodnost si musis vybojovat ne se schovat za ryby

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Milý Kuřinožko,
víš úplný houby, co GM dělají nebo nedělají. Nemáš ani tušení o tom co se chystá nebo nechystá a zakládáš takovéhle vlákno?
To chce odvahu
Mimochodem jestli máš pocit, že tahle anketa cokoliv změní, pak jsi docela na omylu.
Spíš si troufnu říct, že je dost kontraproduktivní z pohledu GM teamu.
Máš vlastně jediné štěstí, že v teamu nejsem sám, protože na základě tohohle vlákna, bych se já osobně na veškerý vymýšlení co se vzniklou situací z vysoka vykašlal.
A co tím chtěl básník napsat?
Na pláč a nářky nejsme zvědaví. To umí každej Kuřinožka
Tady to vidím na totální pracovní vyhoření, chce to odpočinek načerpat sílu a pak se z vesela zas do toho pustit, páč atak GM týmu se trestá, ale hráčů nikoliv, vzhledem k pozici jakou zde zastavíte bych čekal jiný slovník
víš úplný houby, co GM dělají nebo nedělají. Nemáš ani tušení o tom co se chystá nebo nechystá a zakládáš takovéhle vlákno?
To chce odvahu

Mimochodem jestli máš pocit, že tahle anketa cokoliv změní, pak jsi docela na omylu.
Spíš si troufnu říct, že je dost kontraproduktivní z pohledu GM teamu.
Máš vlastně jediné štěstí, že v teamu nejsem sám, protože na základě tohohle vlákna, bych se já osobně na veškerý vymýšlení co se vzniklou situací z vysoka vykašlal.
A co tím chtěl básník napsat?
Na pláč a nářky nejsme zvědaví. To umí každej Kuřinožka
Tady to vidím na totální pracovní vyhoření, chce to odpočinek načerpat sílu a pak se z vesela zas do toho pustit, páč atak GM týmu se trestá, ale hráčů nikoliv, vzhledem k pozici jakou zde zastavíte bych čekal jiný slovník
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
víš stripesi tohle je těžký, dát hráči pohlavek, aby se probral - reálně nejde
z warnů na fóru a TB ve hře si prakticky nikdo nic nedělá - aspoň tedy v tom smyslu, že by upravil své chování
a reálné tresty, jako třeba odloučení (bez chatu a pm) na opuštěném ostrově dokud z erárního krumpáče +0 neuděláš krumpáč +3, který následně vrátíš, tu nejsou
cituješ tu celou Mithrovu odpověď, ale tak nějak si pominul to co k ní vedlo
větička "Zde můžete dát hlas a třeba GM konečně začnou dělat." - je opravdu na přesdržku...
z warnů na fóru a TB ve hře si prakticky nikdo nic nedělá - aspoň tedy v tom smyslu, že by upravil své chování
a reálné tresty, jako třeba odloučení (bez chatu a pm) na opuštěném ostrově dokud z erárního krumpáče +0 neuděláš krumpáč +3, který následně vrátíš, tu nejsou
cituješ tu celou Mithrovu odpověď, ale tak nějak si pominul to co k ní vedlo
větička "Zde můžete dát hlas a třeba GM konečně začnou dělat." - je opravdu na přesdržku...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
ak si pozrieš dátum registrácie na fóre zakladateľa tejto témy tak sa neviem zbaviť dojmu že ide o niekoho kto bol na inom účte na fóre zabanovaný. môj tip je že GM vidí podľa IP alebo aspoň tuší kto za týmto účtom je a reakcia zodpovedá tomu čo už s dotyčným zakúsil.
a aby som nebol totálne offtopic: možno riešením by bolo ak by ste vy čo vám mrenky vadia vykúpili všetky čo sú voľné na trhu. potom by tí čo ich proti vám používajú vo vojne mali menšiu šancu sa k nim dostať, až tak často nezaberajú. ale samozrejme chápem že výhodnejšie je zakázať mrenky, ako bola snaha zakázať alebo obmedziť všetko čo vám bráni v zbere CB vo veľkom a čo nedajbože dá zisk bodov iným.
a aby som nebol totálne offtopic: možno riešením by bolo ak by ste vy čo vám mrenky vadia vykúpili všetky čo sú voľné na trhu. potom by tí čo ich proti vám používajú vo vojne mali menšiu šancu sa k nim dostať, až tak často nezaberajú. ale samozrejme chápem že výhodnejšie je zakázať mrenky, ako bola snaha zakázať alebo obmedziť všetko čo vám bráni v zbere CB vo veľkom a čo nedajbože dá zisk bodov iným.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
v tomhle byl ten ovechkinův nápad, že by se mřenkaři navzájem viděli, skoro dokonalý
určitě by se našel někdo, kdo by dokázal ze slabě pancéřovaných cílů stavěných na útok vytěžit neuvěřitelné množství cb
určitě by se našel někdo, kdo by dokázal ze slabě pancéřovaných cílů stavěných na útok vytěžit neuvěřitelné množství cb

Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Stále to neřeší ten problém, že kdo mřenku nemá, nemůže se bránit.JohnDoe píše:v tomhle byl ten ovechkinův nápad, že by se mřenkaři navzájem viděli, skoro dokonalý
Zákaz mřenek do války jsme zavrhli.
Takže nezbývá než mřenku upravit tak, aby napadený měl možnost alespoň nějaké obrany.
Spolu s mřenkami budou upravené i prapory. I u těch je rozhodnuto je ve válkách ponechat. Ovšem s jistými omezeními.
Tohle už je obecně pro všechny:
Jediné co vám teď zbývá je počkat na velký update hry. Neboť bylo rozhodnuto, že tyto změny se projeví až s ním. A to je věc se kterou nenadělají nic ani GM. Nehledě na to, že GM se již na vývoji a úpravách podílí opravdu velmi minimálně. A to již nejméně rok dozadu.
Takže až si nás zas budete brát "do úst", tak prosím ve věcech se kterými můžeme něco udělat. Až mi tu někdo vyspílá, že jsem nepotrestal jasného viníka krádeže, pak sklopím uši a budu se kát a omlouvat. Do té doby počítejte s tím, že jak se na GM volá, tak se GM ozvou. My nemusíme být za každou cenu ti uhlazení a korektní. A jestli od nás očekáváte, že se tak budeme chovat, pak se chovejte k nám stejně a především se tak chovejte k sobě navzájem.
Toto je můj poslední příspěvek do tohoto vlákna.
LGM Mithra
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »