Jediné čím se podle mě mohl pro jiné chary než ninju stížit je to, že už do něj lidé nemohou sekat z koně, čili se již nenachází ve svaté.Sabousek píše:Nechci nic říkat, ale podívej se na to datum videa. Od té doby se síla draka určitě ne jednou změnila.SliimJiim píše:Proč by nemohl dát?UltimateWhie*** píše:Dost silně pochybuji, že by ho ninja dal sám dýkama, ledatak s průmkou 50% a 20% zvíře, ale vlastně teď jsou talismany takže s talismanama na příšery by se to možná dalo.... A s lukem to jseš úplně bez šance..![]()
![]()
Všichni pochybujete, ale když se člověk snaží jde to.
http://www.youtube.com/watch?v=cH0IgG4vgAA
Můžeš mít námitku, že sekala i šamanka, ale ta je tam podle mě spíš jen na okrasu a při dnešní možnosti talismanů to doopravdu pro ninju nemůže být problém.
Temný drak vs. archer
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Temny drak vs archer
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Pak se prosím hoďte výsledek docela mě zajímá zda to jde .. Co se pokoušel kamarád tak ani náhodou ..LOCO30 píše:OK můžem to vyvrátit. Vem si věci ve kterých sundaváš draka a můžem jít. Jak jsem pochopil měl si 30% v dýkách, půjčím ti své budeš mít ještě o 9% více. Rád se podívám jak ho sundáš. Stačí napsat den a čas, já už si práci zařídím, abych měl čas na tolordsword píše:To mate jedno.Mate to potvrzene.Nedal ho LOCO tak je neporazitelnej:D
A protoze prece nehraje,takze ho neda nikdy tudiz nikdy nikdo.Ze sem vubec nekdo neco pise.Stejne si budete mlit tu svou.

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Myslím si, že výsledek žádný nebude :lol:jak jsem říkal , pán je velkýUltimateWhie*** píše:Pak se prosím hoďte výsledek docela mě zajímá zda to jde .. Co se pokoušel kamarád tak ani náhodou ..LOCO30 píše:OK můžem to vyvrátit. Vem si věci ve kterých sundaváš draka a můžem jít. Jak jsem pochopil měl si 30% v dýkách, půjčím ti své budeš mít ještě o 9% více. Rád se podívám jak ho sundáš. Stačí napsat den a čas, já už si práci zařídím, abych měl čas na tolordsword píše:To mate jedno.Mate to potvrzene.Nedal ho LOCO tak je neporazitelnej:D
A protoze prece nehraje,takze ho neda nikdy tudiz nikdy nikdo.Ze sem vubec nekdo neco pise.Stejne si budete mlit tu svou.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Jo jasne nekdo pisne a ja hned skocim ne? Si me trosku pletes ne LOCO?JA nepatrim mezi tve hnedonosy.lordsword píše:To mate jedno.Mate to potvrzene.Nedal ho LOCO tak je neporazitelnej:DOK můžem to vyvrátit. Vem si věci ve kterých sundaváš draka a můžem jít. Jak jsem pochopil měl si 30% v dýkách, půjčím ti své budeš mít ještě o 9% více. Rád se podívám jak ho sundáš. Stačí napsat den a čas, já už si práci zařídím, abych měl čas na toA protoze prece nehraje,takze ho neda nikdy tudiz nikdy nikdo.Ze sem vubec nekdo neco pise.Stejne si budete mlit tu svou.
Pak se prosím hoďte výsledek docela mě zajímá zda to jde .. Co se pokoušel kamarád tak ani náhodou ..
Myslím si, že výsledek žádný nebude :lol:jak jsem říkal , pán je velký
Az bude cas klidne tam zajdu sam a tebe k tomu nepotrebuju.Ja nema zse tolik casu,abych tu mohl byt porad jako nekdo.Jestli netusis tak je uz sezona a to ja uz bojuju jinde.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Opravdu tu každýho zajímá to, že si oblíkneš vytahanou košili a někde se jak malý děcko mlátíš na louce klackama.lordsword píše:Jo jasne nekdo pisne a ja hned skocim ne? Si me trosku pletes ne LOCO?JA nepatrim mezi tve hnedonosy.lordsword píše:To mate jedno.Mate to potvrzene.Nedal ho LOCO tak je neporazitelnej:DOK můžem to vyvrátit. Vem si věci ve kterých sundaváš draka a můžem jít. Jak jsem pochopil měl si 30% v dýkách, půjčím ti své budeš mít ještě o 9% více. Rád se podívám jak ho sundáš. Stačí napsat den a čas, já už si práci zařídím, abych měl čas na toA protoze prece nehraje,takze ho neda nikdy tudiz nikdy nikdo.Ze sem vubec nekdo neco pise.Stejne si budete mlit tu svou.
Pak se prosím hoďte výsledek docela mě zajímá zda to jde .. Co se pokoušel kamarád tak ani náhodou ..
Myslím si, že výsledek žádný nebude :lol:jak jsem říkal , pán je velký
Az bude cas klidne tam zajdu sam a tebe k tomu nepotrebuju.Ja nema zse tolik casu,abych tu mohl byt porad jako nekdo.Jestli netusis tak je uz sezona a to ja uz bojuju jinde.
Psal jsi, že to zmákneš levou zadní, je to otázka max 30 minut dostat se do slůje. Takže chabá výmluva.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
-
- Lv.36
Ja to taky decku jako si ty necpu.Porad nechapes jediny,ze si mi ukradenej a i tvoje nazory.Nemam zapotrebi,hned vsechno nekomu dokazovat.Tak se vrat na to piskoviste a neotravuj me.Opravdu tu každýho zajímá to, že si oblíkneš vytahanou košili a někde se jak malý děcko mlátíš na louce klackama.
Psal jsi, že to zmákneš levou zadní, je to otázka max 30 minut dostat se do slůje. Takže chabá výmluva.
Do sluje neni problem se dostat,ale neni cas a odpoledne tam draka nechytnes,tak mi skoc na hrb.Az se mi bude chtit tak to natocim nulo.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
To je jasný. Až budou talismany atd. Momentálně bez talismanů, se drak usekat nedá. To co si napsal je čistá ...lordsword píše:Ja to taky decku jako si ty necpu.Porad nechapes jediny,ze si mi ukradenej a i tvoje nazory.Nemam zapotrebi,hned vsechno nekomu dokazovat.Tak se vrat na to piskoviste a neotravuj me.Opravdu tu každýho zajímá to, že si oblíkneš vytahanou košili a někde se jak malý děcko mlátíš na louce klackama.
Do sluje neni problem se dostat,ale neni cas a odpoledne tam draka nechytnes,tak mi skoc na hrb.Az se mi bude chtit tak to natocim nulo.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.36
neboj az tam pujdu dam ti vedet aby si nerekl.A talismany ja ted neresim.Na to fakt neni vubec cas.Sem rad ze chodim do hry odevzdavat zrusnost a obcas zajit do war.Ale vy si stejne budete mlit svou a jen proto ze si to ty nedal tak to neda nikdo ze?Njn posramoceny ego boli ze?LOCO30 píše:To je jasný. Až budou talismany atd. Momentálně bez talismanů, se drak usekat nedá. To co si napsal je čistá ...lordsword píše:Ja to taky decku jako si ty necpu.Porad nechapes jediny,ze si mi ukradenej a i tvoje nazory.Nemam zapotrebi,hned vsechno nekomu dokazovat.Tak se vrat na to piskoviste a neotravuj me.Opravdu tu každýho zajímá to, že si oblíkneš vytahanou košili a někde se jak malý děcko mlátíš na louce klackama.
Do sluje neni problem se dostat,ale neni cas a odpoledne tam draka nechytnes,tak mi skoc na hrb.Az se mi bude chtit tak to natocim nulo.Nic dokazovat nemusíš, už vím ským mám tu čest
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Nejdřív to bylo kosení levou zadní sám, pak pomáhala šamanka a teď je sezona, protože jsi ho sám nikdy neusekal tak teď se vymlouváš, že nemáš čas přitom během měsíce doděláš talismany a budeš tu říkat jak si ho kosil už před 2 měsícema
Sluj je otázka 30min tak se místo věčného rejpaní na foru radši pojď předvést ..

-
- Lv.36
aha takze jen kvuli tomu,ze tu nekdo pisne ja hned pobezim ne?A nauc se cist co sem psal s tou samankou.Sam sem psal ze sem ho dal,ale trva to dlouho a ze ho jinak davame s manzelkou ve dvou bez promeny,protoze to je rychlejsi?Co na tom nechapes?UltimateWhie*** píše:Nejdřív to bylo kosení levou zadní sám, pak pomáhala šamanka a teď je sezona, protože jsi ho sám nikdy neusekal tak teď se vymlouváš, že nemáš čas přitom během měsíce doděláš talismany a budeš tu říkat jak si ho kosil už před 2 měsícemaSluj je otázka 30min tak se místo věčného rejpaní na foru radši pojď předvést ..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »