Já jsem si taky nevšyml žeby nedavno bylo u temné ochrany napsáno 100% obranaprodavamparky píše:
Nevšiml jsem si, že by v popisu tohoto kouzla byla hláška o ignorování "veškerých obran" nepřítele.

Já jsem si taky nevšyml žeby nedavno bylo u temné ochrany napsáno 100% obranaprodavamparky píše:
Nevšiml jsem si, že by v popisu tohoto kouzla byla hláška o ignorování "veškerých obran" nepřítele.
ted resim vyhodu na pvm? vyhody pvp znam:D i u druhych postav!!!!! no a 15k ? hm asi jsem lama:DTajemnik píše:Jo WP má třeba kouzlo s kterým může dát i 15+ a nikdo s tím nic neudělá nic víc ,ale nemá jen to kouzlo kterým skoro zabijí.LORDxMICHAL. píše:hahaha tak kdyz chci met buff tak musim met 2 postavy? taky to neni fer ne?:D jde o princip nebudete mlati wp budete maltit nekoho jineho:D a co me dava ta cepel ve swampu ? sekal jsi ezo bez bufu jen s cepeli?:D
rusilo souhlasim stebou kazda postava ma neco!!!!
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
Například :O?LORDxMICHAL. píše:ted resim vyhodu na pvm? vyhody pvp znam:D i u druhych postav!!!!! no a 15k ? hm asi jsem lama:DTajemnik píše:Jo WP má třeba kouzlo s kterým může dát i 15+ a nikdo s tím nic neudělá nic víc ,ale nemá jen to kouzlo kterým skoro zabijí.LORDxMICHAL. píše:hahaha tak kdyz chci met buff tak musim met 2 postavy? taky to neni fer ne?:D jde o princip nebudete mlati wp budete maltit nekoho jineho:D a co me dava ta cepel ve swampu ? sekal jsi ezo bez bufu jen s cepeli?:D
rusilo souhlasim stebou kazda postava ma neco!!!!
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
... | Pajda | ![]() | ... | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 111 | Krizaci | M9 | G4 | 2 | 2 | 20 | 6xP |
Nic z toho m inijak nevadí,možná trochu ohen,ale dá se to přežít a je na to obrana.LORDxMICHAL. píše:vyhody? horeni obrana funkcnost? ninja dyka uff utekl jsem aha neninja seka jsem z5:D jaktoze jsem byl na druhe strane mapy ne?war preci uz to kouzlo hodim ne? uz prece musim nemuzu se porad valet po zemi ne?aha ted stojim ted by to slo:D hm tak ne zas padit a stun:D aha neprehodil jsem stit a nebo jo asi jo ale stun neva:D
jseš vedle, řeší se Zrušit kouzlo na které nefunguje žadna obrana, krom obrany schopnosti.Pajda píše:ja si nemůžu pomoct,ale všichni tu řešíte jak nikdo nemá na suru,kůli zrušku,ale když se kouknete na žebříčky tak to tam není samej sura....sura nemá omráčení,ani otrávení a ani oheň tak má prostě zrušit kouzlo.... toť vše.....
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
je pravda,že se v PvP už nějakej pátek neorientuju,ale co takovej drak a dračí řev?Nikdy nebyl problém dát i za víc jak 15k od tý doby se sposta věcí změnila,ale pro i proti každýmu.... sou tu talismany atd..... podle mě má každej char šanci dát za 15k (ne fulce) ale musí mít výbavu....Tajemnik píše:Nic z toho m inijak nevadí,možná trochu ohen,ale dá se to přežít a je na to obrana.LORDxMICHAL. píše:vyhody? horeni obrana funkcnost? ninja dyka uff utekl jsem aha neninja seka jsem z5:D jaktoze jsem byl na druhe strane mapy ne?war preci uz to kouzlo hodim ne? uz prece musim nemuzu se porad valet po zemi ne?aha ted stojim ted by to slo:D hm tak ne zas padit a stun:D aha neprehodil jsem stit a nebo jo asi jo ale stun neva:D
Pajdo možn ánejsou na začátku tabulek,ale WP není stvořeno na velký zisk CB to je spíš BM,šaman... Ale kdyby měl CB ten kdo vzal nejvíc jsou tam hlavně ty WP.
E:Michale,když zabieš moba na jeden sek s čepelí tak jí nemůžeš použít no,ale proč bys jí zapínal... Třeba ve swampu ti to dobře pomůže a tak.Na PvM není WP špatná a na PvP bych řekl že je dost dobrá.
... | Pajda | ![]() | ... | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 111 | Krizaci | M9 | G4 | 2 | 2 | 20 | 6xP |