Opičí krev - Quest zrušen ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Re: Drop lahve

Příspěvek od Krkovička » ned 28. říj 2012 20:11:59

Karl píše:Jsem 131 a někdy nespadne žádná ale zas někdy 3 za 2 hodinky ale když to tak vemu tak za 1 swamp mi spadne průměrně 1 láhev.
Jak jsem psal co to tak sleduji tak me nepadla za tyden mozna delsi dobu ani jedna a to mam 132 level a VIP proto jsem se rozhodl na to poukazat no stejnak je to asi vsechno jedno protoze me prisla odpoved na ticket :

Dobrý den Krkovička,

Obdrželi jste toto upozornění, protože vaše téma "Chcete kupovat lahve u
NPC nebo např.obchodnice" na siNDiCATE bylo zamítnuto moderátorem nebo
administrátorem.

Zde je důvod neschválení:

Nahlášená zpráva nezapadá do žádné z kategorií, prosím, vyplňte pole pro
další informace.

Snížený drop lahví je záměrem provozovatele.

--
Děkujeme, vedení Vašeho fóra
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

kiko18
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od kiko18 » ned 28. říj 2012 20:55:38

To by bol dobrý napad kupovat lahve od obchodničky ale za 1kk

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 28. říj 2012 21:05:49

strnaj píše:Osobne si myslím že neni problém pre level 130+ kupit so hotovu krv pri tých zarobkoch.
Ja mam level 105 a lahve padaju pekne :)
ja si myslim,ze lv105-125 maji o hodne vyssi vydelek :omg:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

strnaj
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 70 poděkování
Dostal poděkování: 66 poděkování

Příspěvek od strnaj » pon 29. říj 2012 6:20:08

Spoiler:
lordsword píše:
strnaj píše:Osobne si myslím že neni problém pre level 130+ kupit so hotovu krv pri tých zarobkoch.
No nehovor ako si nato prišiel ?
95% levelov 130+ maju droperov do swampu a nehovor že to neni pravda :)
Nadropujk si lahve tam
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » pon 29. říj 2012 6:32:42

strnaj píše:
Spoiler:
lordsword píše:
No nehovor ako si nato prišiel ?
95% levelov 130+ maju droperov do swampu a nehovor že to neni pravda :)
Nadropujk si lahve tam
Nebudu preci delat dropera do swampu kdyz tam stejnak musim denodene chodit pro karmu na to nemam cas :normal?: i tak hra sezere hodne volna nicmene me bavi a tak se tady snazim neco zlepsit!
Je jasne ze na mencim levelu by to tam i vice sypalo ale jak pisu casove se to neda teda aspon lidi co zijou taky v realnem zivote to nemuzou stihat :shock: a to co tam vydelam tet je uz slabota jde spis jen o tu karmu.Tak proc si to s tema lahvema kapinku neulehcit. :up:
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od necromander » pon 29. říj 2012 7:20:14

Neviem prečo GM a vedenie servru zamerne redukuje drop čiž to bolo davnejšie ked znížili drop v Swampe nie len to omedzilili LVL ....

Chcel som len dodať ktomu nápadu u NPC ak by sa dali u nej kupovať láhve za 2kk kus aby to nebolo príliš lacné tak aj tak si male lvl zarobia dosť lebo si zoberte že naplniť fľašku krvov sa da len od lvl 100+ čiže ak niekto predáva krev je jasné že ma postavu s ktorou môže isť swamp ...
A neverím že by po takomto update že by sa fľaše dali kupiť u NPC ... by uplne vymyzli z tržnice to určite nie len sam za seba poviem že som dosť lenivý si ju isť a dropovať v dungu niekedy som to robyl teraz si ich račej kupim ak najdem vyhodnú cenu :lol: :lol: :lol: čiže aj tak ak by ich niekto plnil ,.... a predával za 10kk alebo tak myslím že aj tak by si dobre zarobil a nemal by toľko problemov zohnať krev ....

Naviac male lvl maju a priveľa by som povedal možností si zarobiť len stačí používať mozog ale naproti nim lvl 130+ tak môžu swamp po novom heageron ak maju viehlas alebo hodnosť ....

čiže sindi umožnuje a dáva zelenáčom ohromne možnosti ako si zarobiť ale problém je v tom že nepouživajú hlavu aby prišli na niečo ale spoliehaju sa že jim niekto niečo da na striebornom podnose :D

napíšte mi nejaké nápady a tak čo vas napadlo do PM zostavým nejaký kompletný navrh a ten dufajme admini príjmu a daju o ňom hlasovať
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 29. říj 2012 9:35:11

Včera jsem to šel skusit ze 110lv nespadla a potom ze 125lv a spadla takže vážně nevím a přes hodinu jsem tam šaškoval za BM..
Obrázek

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 348 poděkování
Dostal poděkování: 281 poděkování

Příspěvek od cleo » pon 29. říj 2012 10:26:34

Mě na lv 132 za poslední týden nepadla ani jedna lahev, na malé dropce lv 58 také nepadla (a to na ní chodím každý den kvůli nějaké věci pro zručnost)a že zrovna na ní z metinů 65 padaly hodně. Je vidět, že drop lahve byl snížen záměrně, schválně se koukněte do příspěvku o nové mapě - zde je truhla Craniona zobrazena právě jako ta lahev. Domnívám se, že bude následovat i nějaká úprava dropu krve......
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 29. říj 2012 11:00:06

Drop lahvi byl snizen schvalne,kvuli bugu ktery driv zneuzily male lv a delaly krev v kuse.Predtim padaly lahve hodne.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

zen
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od zen » pon 29. říj 2012 12:03:40

Krkovička píše:Zdravicko kazdej den chodim s 132 levlem do baziny dropovat esenci a pozoruji ze me tyden nepadla ani jedna lahev na krev ma nekdo podobnej problem nebo je to jen u me?

Edit : Přidáno hlasováni
Co takhle si je koupit ty geniusi?
Ja vim ze ses krkovicka a vsechno.
Ale nebylo by to jednodusi naz prudit na foru ze by si to chtel trochu ulehcit?:D

Ma 2 droperi, Jája dropuje tak 10 lahvi za tyden, a pája to samý, ale nevim jesi zrovna tobe budou chtit prodat.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?

Who is chatting

offline Dejvosh 
offline Kassper 
offline Lelaion 
offline Mionix