chyba při použití tabulátoru
drobné překlepy v textech
p.s. design byl trochu na rychlo (jen par hodin), nicmene celkove upravy jsou v desitkach hodin, takze zas tak moc na rychlo to nebylo

hlavne testuju nove veci, pak bude plna verze
Saggitarius píše:známé chyby, které budou brzy opraveny :
p.s. design byl trochu na rychlo (jen par hodin), nicmene celkove upravy jsou v desitkach hodin, takze zas tak moc na rychlo to nebylo
Klidně at zbrzdí,já si rád počkám ...Theron píše:Saggitarius píše:známé chyby, které budou brzy opraveny :
Rádi bychom věděli jestli to zbrdí příchod nové mapy.
Souhlasím s Justice ... Když už se změnil obrazek ve výběru postav a v Launcheru tak by se mohl už konečně změnit ten úvodníJustice píše:Pro ty, kteří nemůžou do hry:
[spoiler][/spoiler]
Mě se líbíTy informace, který tam jezdí ode mě dostávají velké +,
protože tam konečně nebudou nastrkaný dvě věty, jako měl launcher-drak.
Ale dráček měl zase něco do sebe. Kdyby na tomhle byla nějaká postava z metinu (třeba na boku), tak by to dodalo trošku šťávičku![]()
Ó pozoriš, ono to má bublinky, když se klikne do políčka s ID a heslem :yeah:![]()
Vůbec bych se nezlobila, kdyby se ještě změnil tento obrázek:
[spoiler][/spoiler]
Protože ten, je dost hroznej
Nejlepé by to mohlo rovnou připojit do výběru s postavami, nebo ať, se ty okínka, budeš připojen na server atd., ukazovali v launcheru.pokipoki píše:Souhlasím s Justice ... Když už se změnil obrazek ve výběru postav a v Launcheru tak by se mohl už konečně změnit ten úvodníJustice píše:Pro ty, kteří nemůžou do hry:
[spoiler][/spoiler]
Mě se líbíTy informace, který tam jezdí ode mě dostávají velké +,
protože tam konečně nebudou nastrkaný dvě věty, jako měl launcher-drak.
Ale dráček měl zase něco do sebe. Kdyby na tomhle byla nějaká postava z metinu (třeba na boku), tak by to dodalo trošku šťávičku![]()
Ó pozoriš, ono to má bublinky, když se klikne do políčka s ID a heslem :yeah:![]()
Vůbec bych se nezlobila, kdyby se ještě změnil tento obrázek:
[spoiler][/spoiler]
Protože ten, je dost hroznej