"fapování?" skoro jsem si vyškrábal oči .. :normal?:
abch nebyl OT: už to šlape, jak všichni víme

Tak tohohle si cenímTafrobAJay píše:Denji,nekecej FAP je moje parketa.
Jinak narážet na váhu je fakt ubohé.Denjiho moc nemusím,ale narážet na jeho váhu.Na vzhled narážejí jen namyšlení blbečci.Neřeknu ani slovo kdybys napsal cokoliv jiného proti němu.Třeba,že je protivný a arogantní,ale vzhled
.
Ehm, a bylo to snad na tebe?Juggernaut píše:D3NJI: "jinak si zapnu jinou hru" .. bože, to je vážně moc![]()
![]()
"fapování?" skoro jsem si vyškrábal oči .. :normal?:
abch nebyl OT: už to šlape, jak všichni víme
Kamarád ti nic neříká? Koukni na ty tvé "kámoše" z mekáče, jistě jich máš dost. Proč bych si co měl strkat do zadnice? Nejsem ty, a bohužél, i s tím posledním souhlasímD3NJIs píše:A ty jsi jeho přítelkyně, že to víš?MegaSuraS píše: Ori psal scripty, když ty jsi ještě lítál v něčích .. a u tebe platí bav se o hamburgerech a ne o holkách, tomu rozumíš víc![]()
Takový útok se musí řešit i s provozovatelem VPS a to je firma OVH ..
Jseš nějak chytrej.
A tu naážku na váhu si strč do zadnice. Ty spíš rozumíš fapování
1. V mekáčí ani žádném jiném FF jsem nikdy nebylMegaSuraS píše:Kamarád ti nic neříká? Koukni na ty tvé "kámoše" z mekáče, jistě jich máš dost. Proč bych si co měl strkat do zadnice? Nejsem ty, a bohužél, i s tím posledním souhlasímD3NJIs píše:A ty jsi jeho přítelkyně, že to víš?MegaSuraS píše: Ori psal scripty, když ty jsi ještě lítál v něčích .. a u tebe platí bav se o hamburgerech a ne o holkách, tomu rozumíš víc![]()
Takový útok se musí řešit i s provozovatelem VPS a to je firma OVH ..
Jseš nějak chytrej.
A tu naážku na váhu si strč do zadnice. Ty spíš rozumíš fapováníTy zřejmě ne, vid?
E: Vypadám jako holka? Nebo si jen pleteš holku s klukem, jestli víš co to je ..![]()