Sinfortia - Testovací server

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Sinfortia

Příspěvek od HonzaM » úte 16. dub 2013 21:40:51

ZeDDys píše:Já to vidim tak že nazačátku novýho serveru by saggi dost vydělal, jelikož to by si každej nakoupil hromadu SD aby měl lepší START, poté by odešli ty "moudřejší" lidi, ano myslim vás vy kteří píšete že nechce další server a většinou ty moudřejší přece nebudou blbý a nebudou posílat peníze do blbé hry a co to znamená? Že by odešli hráči kteří tady jsou víceméně kničemu a tzv. "zabíraj slot" a víceméně zůstaly by tady hráči kteří do té hry posílaj peníze...
Možná se pletu, možná ne, ale spíš bych řekl že by to tak bylo.

Jinak nový server dle mého bude časem, jelikož už vidim jak by Saggi kvůli vám zakládal nový server JEN na testování všelijakých věcí a ještě tomu vymýšlel nějaký název pro ten server, kdyby to byl čistě jen testovací tak by to nazval nějak ve stylu "Ekura Test" nebo nějak tak, ale on už tomu dal i jméno takže to je jeden fakt a druhej takovej že kdo se stihl podívat na ten web tak tam bylo jasně vidět že už pomalu, ale jistě se tam navazavalo na statistiky a itemshop i na sinfortii, takže na 99% nový server bude, ale holt si ještě chvíli počkáme.. :)
Sundej si růžové brýle a podívej se na offik jak dopadlo slavne přidělavaní serveru. A stejné tu bude i tady, né že né :)

E: já se moc těším, až si tam někdo kdo tady hraje vysoko sedne na týden a ukáže vám záda... to bude brekotu, ale každý svého štěstí strůjce :P

bavorak
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Re: Sinfortia - Testovací server

Příspěvek od bavorak » úte 16. dub 2013 21:47:07

Okej, teď budu citovat sám sebe:

"Druhý server po roce skončí stejně jako je to tu teď a bude chtít server třetí. Vždy se najdou tací, kteří u téhle hry prosedí hodiny a hodiny, budou rvát peníze za SD a stejně se pak do té pomyslné "TOPky" nedostaneš. Navíc nechápu spuštění druhého serveru, přiznejme si, že ani první nepracuje v některých částech jak by měl.

Jedině pozitivum je větší příjem pro tým/vývojáře. Jinak rozlousknout komunitu na dvě části je podle mě blbost. Toť můj názor, možná to myslím špatně, nebo to není pravda, ale takhle to podle mě skončí.

Já tedy nesouhlasím."

Tady nejde o peníze. Každý by týmu přál dost peněz, za to, že vytvořili nejlepší privát na CZ/SK scéně. A jak psal HonzaM s přirovnáním k offíku. Pak ty servery budou poloprádzný. Samozřejmě, že odpověď bude, že to není pravda, že nový server přiláká statisíce nových hráčů, ale tím, že se komunita rozdělí dojde k úpadku u obou serverů.
Naposledy upravil(a) bavorak dne úte 16. dub 2013 21:52:13, celkem upraveno 1 x.
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » úte 16. dub 2013 21:47:55

HonzaM píše:
KahnWeder píše: Ale právě z komunity plynou peníze. A když ti komunita hnije, tak z toho logicky máš míň peněz.
Je tedy v zájmu týmu "udržovat" úroveň hráčů.
A novým serverem tu komunitu co? Rozpůlíš? a koho baví hrát singleplayer metin? Nikoho? Kolik peněz získáš od nikoho? Žádné.... :P
Prosím, ukaž mi v mém příspěvku, kde přesně jsem napsal myšlenku "nový server přinese víc peněz". Vím, že mi to občas ujede a píšu dvojsmyslné příspěvky, tak mě laskavě oprav. Díky

Navíc rozdělení komunity se nemusí nic zkazit. I blbá bakterie ví, kdy už je čas se rozdělit. Když je něco narvaného, tak se to musí uvolnit. Jednoduchý.
Podle tebe by pak ofik byl pětinásobný fail.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 16. dub 2013 21:51:06

KahnWeder píše:
HonzaM píše:
KahnWeder píše: Ale právě z komunity plynou peníze. A když ti komunita hnije, tak z toho logicky máš míň peněz.
Je tedy v zájmu týmu "udržovat" úroveň hráčů.
A novým serverem tu komunitu co? Rozpůlíš? a koho baví hrát singleplayer metin? Nikoho? Kolik peněz získáš od nikoho? Žádné.... :P
Prosím, ukaž mi v mém příspěvku, kde přesně jsem napsal myšlenku "nový server přinese víc peněz". Vím, že mi to občas ujede a píšu dvojsmyslné příspěvky, tak mě laskavě oprav. Díky

Navíc rozdělení komunity se nemusí nic zkazit. I blbá bakterie ví, kdy už je čas se rozdělit. Když je něco narvaného, tak se to musí uvolnit. Jednoduchý.
Podle tebe by pak ofik byl pětinásobný fail.
Nebylo to myšleno tak úplně na tebe, asi sem tě neměl citovat, i když nechápu proč se tě to tak dotklo, když na tebe tam nepadlo ani slovo. Jo a offik je pětinásobný fail... A zas tak početní nejsme aby bylo zapotřebí nás dělit.... ale to o singleplayeru už sem psal ... :P

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od ZeDDys » úte 16. dub 2013 21:52:06

Ale vy tady furt mluvíte o dalších serverech v množnym čísle, ale tady by se jednlo pouze o jeden server sice ano budou tady takový kteří budou chtít další a další, ale vemte si to že jak už jsem říkal sindicate vzknil v době kdy v CZ/SK nic takovýho nebylo a než se o tom dozvěděli všichni co tady momentálně jste tak to taky chvíli trvalo a dle mého někdo by si prostě ten začátek rád zkusil, takže jeden server by ještě neuškodil, ale napadlo mě že by třeba mohl být v něčem originálním, že by to nemusela být ta stejná kopie tohoto...
Obrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 16. dub 2013 21:52:25

ehm, aby jsme si rozumněli co znamená komunita - to jsou přátelé a rozumní lidi, ostatní jsou mě někde, ať si jdou pro mě za mě třeba na měsíc.
Co je pro vás komunita. :D
Třeba zmizi z fora téma "jakou největší blbost vám kdo kdy napsal"
Takovým hráčům přeji nový server :up:
ehm to se asi nestane :lol:
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne úte 16. dub 2013 21:55:26, celkem upraveno 1 x.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 16. dub 2013 21:53:50

Renegade2 píše:ehm, aby jsme si rozumněli co znamená komunita - to jsou přátelé a rozumní lidi, ostatní jsou mě někde, ať si jdou pro mě za mě třeba na měsíc.
Komunitou myslím každého hráče co zde hraje. Od Lojzy1286 po Renegada 141 :P

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od ZeDDys » úte 16. dub 2013 21:54:29

Renegade2 píše:ehm, aby jsme si rozumněli co znamená komunita - to jsou přátelé a rozumní lidi, ostatní jsou mě někde, ať si jdou pro mě za mě třeba na měsíc.
Komunita je společenství živých bytostí, které sdílejí určitou oblast. :lol:
Obrázek

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od bysta » úte 16. dub 2013 21:55:02

neviem ci poloprazdne ved len chvilu bud na hre a pozeraj jak kazdy nadava jak je preplneny swamp jak je preplneny kerindor jak je preplneny metinland...

sklepmistr
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od sklepmistr » úte 16. dub 2013 21:56:34

bysta píše:neviem ci poloprazdne ved len chvilu bud na hre a pozeraj jak kazdy nadava jak je preplneny swamp jak je preplneny kerindor jak je preplneny metinland...
všude je plno jen do válek nikdo nechodí :P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Compucion 
offline Mionix 
offline kingstars