Nová mapa - obecná diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Re: Nová mapa - obecná diskuze

Příspěvek od Lexion » ned 28. říj 2012 17:22:53

lordsword píše:
Shamanice píše:Ehm...Myslel jsem to tak,že je to docela těžké,ale bez času to je o ničem,že se tam dostane každý,tak jsem chtěl,aby se prodloužil čas ...
:ouch: :ouch: :ouch:
Rokle taky neni cela na cas,tak nechapu v cem vidis problem? Tam je jen jedno patro na cas.

On totiž chce aby to bylo tak těžké aby to daly jen lidi co maj komplet nazbrojeno i s talismany ... protože takhle nemůže vyniknout... jediné o co mu jde je aby se mohl předvést v novém videu ... jako vždy ... Obrázek ne žebych mu záviděl ... spíš ho můžeme politovat ...

Jinak taky mam ve věcech 45 magie ... ale žebych oproti ostatním lidem co to nemaj ve skupině pociťoval nák extra velkej rozdíl se říct nedá ... ale jako krapet míň mi berou to je fakt ... jako by to fungovalo jen na některé utoky o těch příšer ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 133 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Příspěvek od Giant » ned 28. říj 2012 17:24:18

Neřekl bych že by na něčem fungoval dábel. Třeba až vyšší patro. Tu magíí jsem zkoušel s 30% a bez. a nepoznl jsem rozdíl. Je možné že LordxMichal tam měl jiný bonus co to snižuje :)

Až bude pěšak (vstup zadáčo) tak pujdu zase zkoušet. věci mam natočené, ale když se jde až ke Crainovi, tak není místo na věci :)
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » ned 28. říj 2012 17:58:18

Spoiler:
Lexion píše:
lordsword píše:
Shamanice píše:Ehm...Myslel jsem to tak,že je to docela těžké,ale bez času to je o ničem,že se tam dostane každý,tak jsem chtěl,aby se prodloužil čas ...
:ouch: :ouch: :ouch:
Rokle taky neni cela na cas,tak nechapu v cem vidis problem? Tam je jen jedno patro na cas.

On totiž chce aby to bylo tak těžké aby to daly jen lidi co maj komplet nazbrojeno i s talismany ... protože takhle nemůže vyniknout... jediné o co mu jde je aby se mohl předvést v novém videu ... jako vždy ... Obrázek ne žebych mu záviděl ... spíš ho můžeme politovat ...

Jinak taky mam ve věcech 45 magie ... ale žebych oproti ostatním lidem co to nemaj ve skupině pociťoval nák extra velkej rozdíl se říct nedá ... ale jako krapet míň mi berou to je fakt ... jako by to fungovalo jen na některé utoky o těch příšer ...
Spíš jde o to, že zvěsti o haegeronu tu jsou nějak od ledna,února a když přijde, tak se to dokončí ve dvou lidech během 3-4 dní. Spíš jsem čekal, že to bude aspoň trochu na přemejšlení. Uvidíme, jakej bude systém na získávání věcí, zatim to nevypadá nijak náročně, ale třeba ještě něco přibude :).

Lexion
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Lexion » ned 28. říj 2012 18:06:57

kamosvsech píše: Spíš jde o to, že zvěsti o haegeronu tu jsou nějak od ledna,února a když přijde, tak se to dokončí ve dvou lidech během 3-4 dní. Spíš jsem čekal, že to bude aspoň trochu na přemejšlení. Uvidíme, jakej bude systém na získávání věcí, zatim to nevypadá nijak náročně, ale třeba ještě něco přibude :).
Myslím že saggi to má víc promyšlené než si my všichny dohromady myslíme a že to určitě bude stát zato ... není to absolutní HC ... bylo řečeno že to bude uděláno i pro jednotlivce ... a nevím jak ostatní ale já sem zbrojil cca od začátku prázdnin na tuhle mapu a mam ve věcech 100% neusmrcený a i těch 45% magie protože sem čekal že na mapě bude neusmrcený nebo ďábel ... a to se dalo i čekat protože máme keras a swamp ... tam máš eza orky a zvířata ... to sou 2 mapy ... a na zbyle bonusy je jen rokle ... tudíš se to dalo očekávat a kdo nezanedbal přípravy jako my tak to hold dal rychle protože na to byl připravenej ... štěstí přeje připraveným ... kdyby o rokli všichny tušily jak to bude tak by se to taky prošlo určitě mnohem dřív ... jak se říká štěstí přeje připraveným ... kdo se připravil nebyl překvapen a prošel Obrázek s další mapou to bude zase snadnější ... protože všichny budou mít nazbrojeno na swamp ( ezo ork zvíře ) a nebo na rokly nebo Hearegon ( (zvíře) neusmrcený dábel ) ale je už teď víc než jisté že by tam měla platit náká smíchanina bonusů ... ale kdoví to bych moc předbíhal ...Obrázek ještě ani nevíme jak to bude s dračíma věcma ...

Obrázek

Obrázek

kamosvsech
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od kamosvsech » ned 28. říj 2012 18:42:40

Lexion píše:
kamosvsech píše: Spíš jde o to, že zvěsti o haegeronu tu jsou nějak od ledna,února a když přijde, tak se to dokončí ve dvou lidech během 3-4 dní. Spíš jsem čekal, že to bude aspoň trochu na přemejšlení. Uvidíme, jakej bude systém na získávání věcí, zatim to nevypadá nijak náročně, ale třeba ještě něco přibude :).
Myslím že saggi to má víc promyšlené než si my všichny dohromady myslíme a že to určitě bude stát zato ... není to absolutní HC ... bylo řečeno že to bude uděláno i pro jednotlivce ... a nevím jak ostatní ale já sem zbrojil cca od začátku prázdnin na tuhle mapu a mam ve věcech 100% neusmrcený a i těch 45% magie protože sem čekal že na mapě bude neusmrcený nebo ďábel ... a to se dalo i čekat protože máme keras a swamp ... tam máš eza orky a zvířata ... to sou 2 mapy ... a na zbyle bonusy je jen rokle ... tudíš se to dalo očekávat a kdo nezanedbal přípravy jako my tak to hold dal rychle protože na to byl připravenej ... štěstí přeje připraveným ... kdyby o rokli všichny tušily jak to bude tak by se to taky prošlo určitě mnohem dřív ... jak se říká štěstí přeje připraveným ... kdo se připravil nebyl překvapen a prošel Obrázek s další mapou to bude zase snadnější ... protože všichny budou mít nazbrojeno na swamp ( ezo ork zvíře ) a nebo na rokly nebo Hearegon ( (zvíře) neusmrcený dábel ) ale je už teď víc než jisté že by tam měla platit náká smíchanina bonusů ... ale kdoví to bych moc předbíhal ...Obrázek ještě ani nevíme jak to bude s dračíma věcma ...
Tady nejde o žádný štěstí pro připravený. Ta mapa je moc lehká. Je absolutně mimo mísu srovnávat to s roklí, která se šla klidně 3 dny a ne proto, že se nevědělo, že tam je ďábel, ale proto, že se muselo přemejšlet, co a kde udělat, zatimco tady stačí jen sekat a mít požehy. Snad je to jen část něčeho, co v celkovým součtu bude aspoň tak náročný, jako byla na začátku rokle.

Lexion
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Lexion » ned 28. říj 2012 18:59:54

kamosvsech píše:Tady nejde o žádný štěstí pro připravený. Ta mapa je moc lehká. Je absolutně mimo mísu srovnávat to s roklí, která se šla klidně 3 dny a ne proto, že se nevědělo, že tam je ďábel, ale proto, že se muselo přemejšlet, co a kde udělat, zatimco tady stačí jen sekat a mít požehy. Snad je to jen část něčeho, co v celkovým součtu bude aspoň tak náročný, jako byla na začátku rokle.

Když chceš přemýšlet ... tak můžeš hrát třeba šachy ...

Proč by mělo bejt všechno těžký ... aby to dávaly jen nolifeři ? aby na to dosáhly jen ty co vrazej XXX miliard do výbavy aby nahrabaly dalších XXXX miliard na věcěch ? ... to ste si na te rokly a na těch shellkách zezačátku nenahrabaly dost ?

Obrázek

Obrázek

kamosvsech
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od kamosvsech » ned 28. říj 2012 19:17:20

Lexion píše:
kamosvsech píše:Tady nejde o žádný štěstí pro připravený. Ta mapa je moc lehká. Je absolutně mimo mísu srovnávat to s roklí, která se šla klidně 3 dny a ne proto, že se nevědělo, že tam je ďábel, ale proto, že se muselo přemejšlet, co a kde udělat, zatimco tady stačí jen sekat a mít požehy. Snad je to jen část něčeho, co v celkovým součtu bude aspoň tak náročný, jako byla na začátku rokle.

Proč by mělo bejt všechno těžký ... aby to dávaly jen nolifeři ? aby na to dosáhly jen ty co vrazej XXX miliard do výbavy aby nahrabaly dalších XXXX miliard na věcěch ? ... to ste si na te rokly a na těch shellkách zezačátku nenahrabaly dost ?
Chlapče ty se vzpamatuj. Píšeš, že si na to zbrojil od začátku prázdnin. Já na to zbrojil bezmála tejden, stálo to pár miliard a je to prostě moc lehký a nezáživný oproti očekávání, furt stejnej stereotyp. Ne každýho baví jen v kuse držet mezerník a klikat eliky. Já si na žádnejch shellkách nenahrabal, ale je jen tvoje blbost, že si línej přemejšlet a nezvládneš tu rokli dát taky, čímž necháváš vydělávat nolifery. Holt někdo se snaží víc, někdo zase míň, tak nevidim důvod, proč by mezi nima nakonec neměl bejt žádnej rozdíl. A nerozčiluj se hned, jak ti někdo vybagruje bábovičky. Já bych prostě jen rád mapu na způsob 7. nebo 12.(?), nevim přesně kde jsou ty metiny, co se ničej postupně, kde ti nestačí jen ta tvoje noliferská výbava, ale potřebuješ i mozek ;)

Vikern
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Vikern » ned 28. říj 2012 19:21:50

A já sem tam ještě ani nebyl :D...a věřte mi že mi to absolutně vrásky nedělá..jen je zábava tu číst jak se nějací mamlasové připravovali XXX dní před spuštěním této mapy..a jak tu psal někdo výše..docela zklamání je to, že se ta mapa okamžitě bez jakýchkoliv problémů zdolala...mohlo to být obtížnější...já si radši počkám až to ti lidi bez aktivního reálného života nadropují a pak to odkoupím než u toho lapět celý den :D
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

Lexion
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Lexion » ned 28. říj 2012 19:25:43

kamosvsech píše:
Lexion píše:

Chlapče ty se vzpamatuj. Píšeš, že si na to zbrojil od začátku prázdnin. Já na to zbrojil bezmála tejden, stálo to pár miliard a je to prostě moc lehký a nezáživný oproti očekávání, furt stejnej stereotyp. Ne každýho baví jen v kuse držet mezerník a klikat eliky. Já si na žádnejch shellkách nenahrabal, ale je jen tvoje blbost, že si línej přemejšlet a nezvládneš tu rokli dát taky, čímž necháváš vydělávat nolifery. Holt někdo se snaží víc, někdo zase míň, tak nevidim důvod, proč by mezi nima nakonec neměl bejt žádnej rozdíl. A nerozčiluj se hned, jak ti někdo vybagruje bábovičky. Já bych prostě jen rád mapu na způsob 7. nebo 12.(?), nevim přesně kde jsou ty metiny, co se ničej postupně, kde ti nestačí jen ta tvoje noliferská výbava, ale potřebuješ i mozek ;)

Nato aby si mě rozčílil si i ty krátkej ... do rokle sem nechodil to je fakt ale není to důvod k napadání ... chlapče mě taky neoslovuj na to taky nemáš ... chceš prostě mapu aby se tam dostal jen ti vyvolení ...naco 7 - 12 pater ... aby člověk musel prosedět u kompu 5 a více hodin ? ... trochu přehnaný ne ? proč by mělo bejt všechno dlouhý ... aby se tam nemohly dostat hráči co na to maj schopnostma ale jen ti co na to maj čas ? ... mapa je pro všechny ne jen pro vyvolené ... smiřte se s tím ... pokud se vám to nelíbí ... je ti pořád tak omýlaná věta ... Nemusíš tam chodit když se ti tam nelíbí ... naklusej do swampu tam si vydělej a dračí věci si kup když se ti na té mapě nelíbí ...

Obrázek

Obrázek

Xiri
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 90 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiri » ned 28. říj 2012 19:32:49

Kvůli nový mapě jsem si udělala akorát dýky, tím pro mě veškerý zbrojení končí :mrgreen:

Uvidím jestli to půjde nebo si budu muset něco dodělat.
Nehroťte tooo :D

Jinak já taky nechápu proč by to měla být mapa jen pro zlomek lidí, kteří u toho můžou sedět non stop :)
Mě osobně třeba rokle nebaví a šla jsem ji všehovšudy 3x... Proto ocením něco, co není tak časově náročný...
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE. :heart:
Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Rogan